Şimdi Ara

Bir mezun sorunu : SIKILMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şu sıralar o kadar sıkıldım ki bir sayfa çözüp 10 dakika etrafı izliyorum. Millet yardırma aşamasında ama ben bir türlü toplayamadım. Program erteleye erteleye dağ oldu

Tavsiye, dertleşme, motivasyon... Bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ayın modası sanırım kardeşim. Kendini gazla biraz. Hedeflerini hatırla ve garanti olmadığını düşün. Çalışmak için kendini zorlama ama çalışmak zorunda olduğunu her zaman aklında tut.

Allahın izniyle hepimiz hedeflerimize ulaşacağız. Sıkılma bendede vardı geçen haftaya kadar ama şuan normal akışıma döndüm.

Birazcık kafanı dağıt. Tamda zamanı geldi bak. Yarından başla 3-4 gün dağıt kafanı sonra zaten çalışmak isteyeceksin. :)
  • Mezunun ölüsü 12 ' nin dirisi derler . Fazla kasma hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Andry Shevchenko kullanıcısına yanıt
    Çok doğru hocam

• uAhmetcanX kullanıcısına yanıt
    O motivasyon molasından yeni döndüm hocam Ama haklısın hedeflerimi düşünerek kendimi toplamam lazım. Geçen seneki halimi düşündükçe afakanlar basıyor zaten

• Cidde'n kas çalış hocam bir yana ama , lisede toplam 5 saat çalışmamış ben günde 5 saat bile çalışsam çok az geliyor delirecem

Günlerinin daha boş geçtiğini fark edip kendini oyalayacak saçma şeyler (okul, sınav) olmayınca tabi vakit fazla geliyor. Bana da oluyor, sanki her anı doldurmam gerekiyormuş da boşa harcıyormuşum gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her anımı doldurmak , mat 1 den mat 2 ye atlayıp edebiyatla dans etmek istiyorum hocam ama gel gör ki yaptığım 1 saat çalışılıp 2 3 saat ne Güzel çalıştım be diyip oyalanmak

• quote:

Orijinalden alıntı: Andry Shevchenko

Mezunun ölüsü 12 ' nin dirisi derler . Fazla kasma hocam

ulan sanki sadece mezunlar ve 12ler yarışıyor muhabbete bak ya 2 milyon kişinin en az 500bini mezundur neyin kafası bu hala
  • Sana ne oluyor genç git ötede havla . O mezunların kaçı hukuk tıp hedefliyor onların en az 400 - 450 k su boşa mezuna kalmış , üni tutturamamış kişiler

• Geçen haftalar bi sıkılma geldi yok böyle bişey kendimi bıçaklıcaktım 2 ay kaldı sık dişini sabret kardeş

Andry 12 yim ben ygsden sonra sıralamamızı karşılaştıralım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andry Shevchenko

Sana ne oluyor genç git ötede havla . O mezunların kaçı hukuk tıp hedefliyor onların en az 400 - 450 k su boşa mezuna kalmış , üni tutturamamış kişiler

sen öyle san aslan parçası
  • ezele sardım cengizin hırsını örnek al işe yarar
  • Eşit ağırlıklar lys den sonra kapışır genç

• biyolojiler kimyalar beklerken sıkılmaaaak
  • Sıkıntıdan poyraz karayele bir daha başladım

Ygsde zaten seni senin puan türünde 3-4 de geçicem

• Benim puan türüm 5 doğru bil bari :) Sen sayısalsan neyin kafasını yaşıyorsun zaten .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andry Shevchenko -- 31 Aralık 2015; 20:27:40 >
    Sen demek istediğimi anladın. Ygsden sonra üyeliği kapatma gel buraya delikanlı gibi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.