Şimdi Ara

Bir Kuş neden balıklardan bu kadar nefret eder.. ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben hayvanları seven birisiyim.. evde balık ve muhabbet kuşu besliyordum ve....
    başımdan şöyle bir olay geçti;
    Akvaryumda beslediğim balık lepistes.. yani ufacık ve çok çoğalan bir balık türü (yavruları görünce seviniyordum).
    Bizim muhabbet kuşu bu akvaryumun önünden ayrılmaz oldu son zamanlarda, devamlı balıkları izliyodu...
    Bir süre sonra akvaryumun üstünden izlemeye başladı ve 1-2 defa akvaryumun içine de düşmeyi becerdi...
    Sonra biz de kuş akvaryuma düşmesin diye akvaryumun üzerine tülbent koyduk....
    Ama kuş zıvanadan çıkmış artık... tülbentin üzerinde zıplayıp, hareket edip tülbenti akvaryumun içine sarkıtmayı başarmış...
    Zaten sebebini bilmediğim şekilde akvaryumdaki balıkların sayısı birden acayip bir şekilde azaldı... 2-3 tane kalmıştı...
    Ve sonunda aradan biraz zaman geçtikten sonra kuşun akvaryumda çırpındığını gördüm ve yetişip kuşu kurtardım... ama arkadaşım manyak nası becermişse akvaryumdaki son balığın gözünü oymuş...
    Neyse akvaryumda balık kalmadı sonunda... ama bizim kuş takmış kafasına akvaryumu...
    Bigün eve geldiğimde annem kötü haberi verdi... Kuş akvaryumda boğulmuş oğlum.....

• Allah rahmet eylesin herkesin başına gelmez
  • üzüldüm yavv kendi kaşınmış ama bi daha öğrenir boğulmaz dicem ama biraz saçma olucak sanırım
  • acaba yerini mi beğenmiyodu.. akvaryumda kalmak istiyodu belki de...
  • belki önceki hayatında balıktır hayvancağız
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeaCe SeLLs

belki önceki hayatında balıktır hayvancağız

Abi süperdi valla...
    Ya üzülücem üzülemiyom...

• bence siz onu sevdiği kuştan ayırdınız. çok önceden verilmiş bi ölüm kararına benziyo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elysion -- 22 Ağustos 2006; 10:29:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • suç sizde bi şnorkel vermemişsiniz kuşa

şaka bi yana keşke cam kestirip koysaydın akvaryumun üstüne

Edit:Şnorkel vermemişsiniz balıklara diye bi laf olurmu yaw balığın zaten böyle bi şeye ihtiyacı yok ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady RIDDLE -- 22 Ağustos 2006; 10:52:37 >
  • Evde koskoca akvaryum var ve siz o kuşa yüzme öğretmediniz cık cık olmaaaz
  • çarpıcı bi son olmuş üüzüldüm valla

benim de muhabbet kuşum vardı dişi sürekli omzumda dolaşırdı hiçbiyere gitmezdi kafesinden ayrılmazdı eve atardım gider kafesine konardı hep omzumda dolaşırdı evde

sonra birden taa mutfaktaki açık balkon kapısına kadar gitti ve

diğerleri onu gibi uysal olmadı
  • sanırım senin kuş dişi. onlar banyo yapmayı sever diye biliyom.. yani en azından bizdekisi bardağın içine girip kanatlarının altını falan temizliyodu
  • BALIKLARA BEYİNSİZ DERLER AMA KUŞ BEYİNLİ OLMAKTA AYRI BİR SORUN
  • Bırak BF2 yi dostum
  • Muhabbet kuşları evde kendilerinden başka bir hayvan beslenmesine katlanamaz, kendisi dışındaki hayvanları kıskanırlar; çünkü tüm ilginin kendilerinde olmasını isterler.

Benim de bir muhabbet kuşum ve bir su kaplumbağam vardı.; ama kaplumbağaya evde bakmıyorduk. Neyse bir hafta sonu kaplumbağayı eve getirdik ve muhabbet kuşumuzun bütün hafta sonu zehir oldu. İşin komiği ikisinin de birbirine bakmak için girdikleri komik şekillerdi; muhabbet kuşu akvaryumun üstüne tünemiş ve kendini aşağı sarkıtmış, kaplumbağa da cama yapışmış ve kafasını yukarı doğru uzatıyordu
    Neyse ki hafta sonu kısa sürüyor ve kağlumbağar derin suda bakılmıyorlar yoksa biz de muhabbet kuşumuzdan olabilirdik.

Yukarda da belirttiğim gibi bu davranışının tek nedeni "KISKANÇLIK". Bir dahakine aklında bulunsun muhabbet kuşu ile balıkları aynı odada tutma.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.