Şimdi Ara

Bir kumaş lazım nereden bulabilirim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu arka dekordaki parlak ve mat çizgi halinde olan kumaşı nerden bulabilirim ?

• mahmutpaşamıdır nedir. Şu istanbul piyasası varya tahtakaleye yakın olan yer orada bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

mahmutpaşamıdır nedir. Şu istanbul piyasası varya tahtakaleye yakın olan yer orada bulursun

Oralarda kesin bulurum heralde tam bilmiyorumda ama Şuan da Aydın dayım ve burda lazım malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yib -- 6 Eylül 2012; 17:48:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yib

quote:

mahmutpaşamıdır nedir. Şu istanbul piyasası varya tahtakaleye yakın olan yer orada bulursun

Oralarda kesin bulurum heralde tam bilmiyorumda ama Şuan da Aydın dayım ve burda lazım malesef

oraları hiç bilmiyorum kardeşim fason takipçisi ve neredeyse Türkiye deki her kumaşçıyı tanır kendi işi dolayısı ile sorarım görürsem bugün.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yib

quote:

oraları hiç bilmiyorum kardeşim fason takipçisi ve neredeyse Türkiye deki her kumaşçıyı tanır kendi işi dolayısı ile sorarım görürsem bugün.

Bana 1 hafta icinde lazim eger bulabilursen cok minnettar olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aydın-İzmir tekstilin göbeği değil mi ben mi yanlış biliyorum. Sıradan bir kumaşçıya sorun bulur kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir Kedi Gördüm Sanki

Aydın-İzmir tekstilin göbeği değil mi ben mi yanlış biliyorum. Sıradan bir kumaşçıya sorun bulur kesin.

Olsa ifşa etmem burda zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Döşemeci veya perdeciye bak, belki vardır elinde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.