Şimdi Ara

Bir konuda kitaplar okuyup baya bilgili olmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mesela tarih olabilir, siyaset olabilir. yani öyle bir konuda kitaplar okuyup baya bilgili olmak istiyorum. mesela ortamda konu açıldığında çatır çatır konuşabilmek istiyorum. öyle eblek eblek bakmak sinir bozuyor sizce ne tarz kitaplar okumalıyım. tarih mi siyaset mi başka bir şey mi?

• bilmek istedigini okumalısın hocam neyle ilgilendigini nerden bilelim
  • Sacmalik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kissinger Diplomasi okursan 1600-günümüz Avrupa Tarihi ve siyasetini birlikte öğrenmiş olursun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortam için kitap okuyacaksan hiç okuma boşver gerek yok.Amacın birilerinden "lan bu adam ne kültürlü ve bilgili vay be"gibi cümleler duymaksa faydası olmaz zaten.Ha eğer kendini geliştirmek yetiştirmek gibi bir amacın varsa oku derim ama ben bu konuda öyle bir amaç göremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortamda hava yapmak için onlarca kitap okumana gerek yok. İnternetten ortamda kimsenin anlamayacağını düşündüğün içi boş kendin dahi anlamadığın şeyleri ezberle olur biter. Sonra saatlerini ot gibi içi havayla dolmuş bilgileri öğrenmeye çalışarak harcarsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben hava mı atmak istiyorum dedim. amacım bilgili olmak ve bir konu hakkında baya baya konuşabilmek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.