Şimdi Ara

Bir klasöre nasıl şifre kyabilrim??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kİmsenin ulaşmasını istemediğim bi klasöre nasıl şifre koyabilirim?

şifrelemek yerine böyle bir yolu deneyebilirsiniz

işe yarıyor bizzat denemiştim vakti zamnında
  • siteden program indirp kullnabilrsin ben denedim
    klasör kilidi adında bir program istenmeyen bir yere girildiğinde senin seçtiğin y ere atıyor gibi özellikleri var

http://www.odesayazilim.com
  • folder lock diye bi program var onu kurup yapabilirsin ben şu anda kullanıyorum işe yarıyor hem dosyayı sen programı açıp şifreyi girmediğin sürece görünmez yapıyor hemde şifreliyor. rapid adresini atardım ama sitede böle şeyler yasak. ama istersen pm den atabilirim. ya da forumw.org dan bulabilirsin adresi
  • yalnız bu programlara pek güvenme. yurt arkadaşımda folder lock kullanıyodu. fakat. norton ghostun arabirimyle veya çeşitli programların ara birimi ile sızmak mümkün. yine farklı bi oturum oluşturrusanız yine ulaşabiliyorsunuz. çok önemli dosyalarsa en güvenlisi bence şifreli rar yapmak sonra belki ekstradan şifrelenebilir. ama bu da vakit alıyor
  • yok ya folder lockun 3 güvenlik aşaması vardır. en güvenli olanı seçince kesinlikle şifreyi bilmeyen açamaz. arkadaşın sanırım 1. güvenlik seçeneğini seçmiş, mesela 1. güvenlik seçeneğini seçersen aramalarda bile görünür. ama 3. güvenlik derecesini seçersen giremez kimse
  • hangi güvenlik aşaması olursa olsun ağdan herhangi bir bilgisayar ile folderlock kurulu pc'ye bağlanın. Dosyaları rahatlıkla görebilir, kopyalayabilirsiniz. Bu açık kapatılmadığı müddetçe program gereksiz.

Denemedim ama bu mantıkla gidersek belki folderlock kurulu pc'nin hdd'sini farklı bir pc'ye taktığımızda bile dosyalar görünecektir.
  • Pc Security kesinlikle öneririm çok güzel bir program ben kullanıyorum..

quote:

Orjinalden alıntı: caa17

siteden program indirp kullnabilrsin ben denedim
    klasör kilidi adında bir program istenmeyen bir yere girildiğinde senin seçtiğin y ere atıyor gibi özellikleri var

http://www.odesayazilim.com

ÜCRETSİZ KARGO İLE TÜRKİYE HER YERİNE HİZMET VERİYORUZ..
  • Bence en güzeli sanal disk programları kullanarak bu işi yapman. Gerçekten çok başarılı yazılımlar var. Sen istemedikten sonra kolay kolay kimse o dosyalara ulaşamaz.
    Bu iş için aklıma gelen başlıca programlar;
    Dekart Private Disk
    SafeGuard PrivateDisk, Da Vinci, PGP vs......

Sayılar.....
    Anlatımlarımdaki resimlerimi yüklediğim, resim barındırma sitesindeki hesabımın, erişim limitini geçmesi nedeniyle, konularımdaki resimler görüntülenememektedir. Resimleri görüntülermek için resmin linkini direkt adres satırına yazmanız gerekiyor. Veyahut ilgili konudaki bölümü fareniz ile seçip microsoft world gibi bir programa yapıştırırsanız resimleri görebilirsiniz...
  • Folder Lock veya MyLockBox'u kullanabilirsin.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.