Şimdi Ara

BİR KIZLA TANIŞMAK,KONUŞMAK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Liseye gidiyorum ve yarın (bugün) benim sınıfımdaki kızlar başka sınıftaki hoşlandığım bir kızla tanıştıracaklar.Ne yapmalıyım ? Ne demeli, Nasıl konuşmalı ve nasıl bir davranış sergilemeliyim ? Yardım lütfen

• Bence kendin tanışmaya çalış yani kendini onun yerine koy bğir sürü kız geliyor yanında bir erkek konuşmaya çalışıyorsunuz çok saçma olur karşındaki insan da tuhaf hisseder kızın hobilerini ilgilendiği şeyleri bulmaya çalış o şekilde konuşmaya başla zaten yüzyüze falan daha önce de gelmişseniz o da konuşur tersleme ihtimali sıfır olur yani ondan sonra da onun da ilgisi varsa zaten ileride bir şey olur ama lütfen araya başka insanları katmayın yaş küçük de olsa büyük de olsa
  • Bu şekilde buluşmak yerine kendin gidip doğaçlama hareket etsen daha iyi olur. Kızla karşılaştığın zaman bulunduğunuz ortamla ilgili konu bulup konuşabilirsin veya kızın bölümü hakkında bir şey danisip konusabilirsin. Kız ılımlı ise arkadaşlık kurarsin. Daha sonra kızla konuşa konuşa onu tanımaya çalış. Baktın kafaniz uyusuyor iş ilerler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin2nin Demircisi -- 4 Ocak 2016; 15:05:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstte olan arkadaşlar biraz haklı böyle toplu şekilde gittiğinizde olay farklı anlaşılabilir tuhaf kaçabilir sessiz sakince bir buluşma ayarlamalarını söyle olmadı okul çıkışı bir köşede oturup bir birinizle yakında daha samimi şekilde konuşabilirsiniz bu şekilde birbirinizi daha iyi anlarsınız belki o kalabalık anda seni kız takmaya bile bilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRad67 -- 7 Ocak 2016; 11:02:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kızla yaşadığım ilişki de
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.