Şimdi Ara

Noksan askerlik hizmeti.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 91/1 celbinde askere gittim 1 hafta sonra askerlik biteli 1 sene olucak bugün kağıt gelmiş Yerinde getirmiş olduğunuz askerlik hizmetinize ilişkin terhis kaydınız yapılırken noksan askerlik hizmetinizin bulunduğu tespit edilmiştir. En yakın askerlik şubesine başvurun. falan filan demiş. Ben fazla bile yaptım diye hesaplıyordum böyle bir şey gelmiş şok oldum.

Başına böyle bir şey gelen varmı. Kaç gün eksikse karşılığında ne yapıyoruz. Tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse iyi olur.

Bu arada TSK ile askeri arasında bir barış imzalanıp askerede bazı haklarının verilmesi gerekir mesajımıda vermiş olayım burdan.

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Çok saçma bir durum.Bir yanlışlık vardır yada biri şaka yapıyordur.Askerlik şubesine gidip bir sor bakalım bizde merak ettik.Tekrar kışlaya almazlar en kötü ihtimal imza atmaya gidersin şubeye.

inşallah öyle olur hocam

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.