Şimdi Ara

Bir Kızın size bağlanması için.'GARANTİ' KADINLAR HAKKINDA HERŞEY BURADA (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
52
Favori
35.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bir şeyler yazayım iş yok işyerinde hem kafam rahatlamış olur biraz. Lise 3 e giderken bir kız ile tanıştım daha doğrusu aile dostumuz çocukluğumuz birlikte geçti. Biz bir şekilde başladık ilişkiye yalnız farklı şehirlerdeyiz. Kız beni seviyor bende seviyorum ama ergen modlarındayım pek takmıyorum zaten uzaktayız senede bir kaç kez görüşebiliyoruz? Zaman geçti üniversiteye başladık ikimizde 2. yılımızı doldurduk bu şekilde çat pat. Üniversiteye başlayınca ilgilnç bir durum oldu. Ben ergen moddan çıktım tabiki kıza değer vermeye başladım gücüm el verdiğince onun yanına gittim veya ikimiz farklı şehirlerde buluştuk. Ben ona değer verdikçe ondaki sevginin azaldığını hissettim. Bunda ortamının değişmesi de etkili tabiki. 2012 yazında buluştuk beraber zaman geçirdik ama okullar başladığında ilk defa ayrıldık. Yakından başka uzaktan çok farklı bir kişilik olmuştu çünkü beni sallamıyordu artık ben ise gittikçe daha çok bağlandım. Ne kadar acı da gelse ayrıldık. 3 ay ayrı kaldık ben onu aradım özledim diye oda bende özledim dedi ve cehennem azabım başladı. Bir ay kadar birlikte olduk bir gün facesine girdim ve silmeyi unuttuğu bir mesajını gördüm çocuğun biriyle görüşüyordu. Ve arama geçmişi o çocukla doluydu. Hazirana kadar çekmediğim sıkıntı kalmadı saçlarım döküldü stresten ruh gibi gezdim. Madem başkasından hoşlanıyorsun dedim neden benle devam ettin okadar emeği heba etmek istemedim dedi Daha arada birçok saçma, acı verici şeyler oldu. Haziranda ayrıldım hala arada arardı beni ama artık ondan tiksindiğimi nefret ettiğimi söyledim bir daha aramadı. Ben ise hala acı çekiyorum. Sebebi o kız değil. Bana yaptığı bu tavır. Benden ayrılır ayrılmaz gidip birinden hoşlanması ayrılmayı bekler gibi. Ve o görüpte 3 aylık sürede hoşlandığı çocuk için ben onu saf ve temiz duygularla sevdim demesi. Lan insan eski de olsa sevgilisine bunu dermi? Git ayrıl kardeşim ne benim duygularımla oynuyorsun?

Uzun lafın kısası arkadaşlar HAKETTİĞİNDEN FAZLA DEĞER VERİP BAŞÜSTÜNDE TUTMAYIN. Sonra böyle oluyorsunuz hele uzaktan ilişki aman aman töbe. ohh be rahatladım döktüm içimi
  • bu konuya nerden nasıl geldim bilmiyorum ama harbiden bu kadar kasmayın ya ne hali varsa görsün salla

yani gerçekten hayatımı bu kadar gereksiz şeylerle doldurmak

istediğim gibi yaşarım, istenildiği gibi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 11 Temmuz 2013; 13:19:03 >
  • Kavga etmek Şiddetli kavgalar olduğunda ve bunlar olumlu sonuçlandığında inanın daha çok yakınlaşıyorsunuz.Özellikle uzun süreli ilişkilerde kavgaların insanları birbirine bağladığını düşünüyorum.Mesele bu kavgaları doğru yönlendirmekten geçiyor.Şu Bükçe denilen şeyde gayet ilgi çekici bir şeye benziyor.Denemeyi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

quote:

Orijinalden alıntı: whtswrongidiot

Erkekler kesinlikle ogrenmeli o Bukce dilini :D cok dogru.

Nedense aklima buck dich geldi

Helalsin R+ cı çocuk! :D

Kadınlara bunu yaptırın hahaha :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnnyWalKer

Öncelikle ben konuyu böyle açıyım sizde lütfen içinizden gelenleri söyleyin yazın sorularınızı sorun hepberaber konuşalım birbirimizin tecrübelerinden faydalanalım. Ben şöyle başlıyım, herkezin bi kız arkadaşı vardı veya olmuştur veya olucak, kız arkadaşınızı elde tutmadın en etkili yollarını paylaşıcam sizinle .
    1-) Öncelikle kız arkadaşınızla ilk seferki buluşmanızda nasıl özenle süslenip gittiyseniz bunu ilişkiniz boyunca sürdürün sakın salmayın kendinizi :)

2-)Kız arkadaşınıza onu sevdiğinizi belli edin sevmiyosanızda seviyomuş gibi gösterin tabi abartmadan.

3-)Bu çok Önemli kız arkadaşınızı sevdiğinizi belli ederken sakın ipin ucunu kaçırmayın asla ve asla ONSUZ YAPAMICAKMIŞ gibi cümleler kurmayın ve ifade

etmeyin. Neden mi? Çünkü.. eğer sizin ondan başka birini gözünüz görmiceğini bilirse artık ağına düştünüz demektir.Ve hemen davranışları şöyle olucaktır

mesajlarınıza geç cevap verme, umursamama,farklı erkeklerle görüşme,kısacası şöyle diyim nasıl olsa bu bana bağlandı artık yani bensiz yapamicağını

dusunuyo ben naparsam yapıyım beni nası olsa bırakamaz diyo ve buyuzden bunları yapıyo. O yuzden asla bu dediğim 3.ü maddeyi yapmayın ONSUZ

YAPAMICAKMIŞ
    gibi davranmayın.Her an onu terkedebilcekmiş/Vazgeçebilcekmiş gibi davranın bunu bilsin.

Benden bukadar lütfen yorumlarınızı bekliyorm veya farklı goruslerı veya ekleme yapıcak olanları burda konuşalım Erkek Erkeğe :)

eline sağlık iyi yazmışsında şu 2.maddedeki sevmiyosanızda seviyomuş gibi gösterin olayını anlamadım sevmiyosan niye çıkıyorsun ki? yazık değil mi karşıdakinin duygularına
  • onunla ilgilenin, bununla değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TüysüzGoril

quote:

Öncelikle ben konuyu böyle açıyım sizde lütfen içinizden gelenleri söyleyin yazın sorularınızı sorun hepberaber konuşalım birbirimizin tecrübelerinden faydalanalım. Ben şöyle başlıyım, herkezin bi kız arkadaşı vardı veya olmuştur veya olucak, kız arkadaşınızı elde tutmadın en etkili yollarını paylaşıcam sizinle .
    1-) Öncelikle kız arkadaşınızla ilk seferki buluşmanızda nasıl özenle süslenip gittiyseniz bunu ilişkiniz boyunca sürdürün sakın salmayın kendinizi :)

2-)Kız arkadaşınıza onu sevdiğinizi belli edin sevmiyosanızda seviyomuş gibi gösterin tabi abartmadan.

3-)Bu çok Önemli kız arkadaşınızı sevdiğinizi belli ederken sakın ipin ucunu kaçırmayın asla ve asla ONSUZ YAPAMICAKMIŞ gibi cümleler kurmayın ve ifade

etmeyin. Neden mi? Çünkü.. eğer sizin ondan başka birini gözünüz görmiceğini bilirse artık ağına düştünüz demektir.Ve hemen davranışları şöyle olucaktır

mesajlarınıza geç cevap verme, umursamama,farklı erkeklerle görüşme,kısacası şöyle diyim nasıl olsa bu bana bağlandı artık yani bensiz yapamicağını

dusunuyo ben naparsam yapıyım beni nası olsa bırakamaz diyo ve buyuzden bunları yapıyo. O yuzden asla bu dediğim 3.ü maddeyi yapmayın ONSUZ

YAPAMICAKMIŞ
    gibi davranmayın.Her an onu terkedebilcekmiş/Vazgeçebilcekmiş gibi davranın bunu bilsin.

Benden bukadar lütfen yorumlarınızı bekliyorm veya farklı goruslerı veya ekleme yapıcak olanları burda konuşalım Erkek Erkeğe :)

eline sağlık iyi yazmışsında şu 2.maddedeki sevmiyosanızda seviyomuş gibi gösterin olayını anlamadım sevmiyosan niye çıkıyorsun ki? yazık değil mi karşıdakinin duygularına

bazen ilişkiye başlarsınız ilk başta sevmezsiniz iyi elektrik almazsınız bu yüzden kötü davranmayın karşınızdakine seviyomuş gibi davranın yani kırkmayın karşınızdakini anlamında yazdım :)
  • kasmayın abicim.
  • unutmayın ilişkide devran döner.sadece kimin ilk başlıyacagı belli olmaz..
  • ne kadar kasmışsınız herkes 5er 10ar tane madde yazmış.noluyor olm sanki atom üzerine konuşuyoruz burada.ciddi düşünüyorsan güven ve sadakatı verirsin kıza o zaten senindir artık yok ben eglenmek istiyorum diyorsanız ( benim gibi ) normalce davranın sadece konuyu açan arkadaşında demek istedigi gibi başka arkadaşlarınızda olsun.yani sizi kıskanmak zorunda kalsın.zaten eglenmek için yani istedigi zaman gitsin kız mı yok.
  • sen güzel bir kazık yememişsin kızlardan.yoksa böyle bir cümle kurmazdın.yazık degil mi karşı tarafa diye.o arkadaşın demek istedigini tam anlatamamış.yani sevginle kandırcagın kız var kandıracgın kız var.orda vicdan devreye giriyor zaten.yani içinden dersin bu kıza seni seviyorum diye yalan söyleyip haberi bile olmadan kızın duygularıyla oynamıyim bana yakışmaz dersin , ama bazı kız da çıkar yalan oldugunu bile bile seni seviyorum desen bile , kandırsan bile için cız etmez :) aynı evlenilecek ve eglenilecek kız ayrımı gibi
  • Ne konu olmuş be , ben burdaki yazılanlara çalışana kadar 2 dil daha öğrenirim
  • Konu hortlamış. Müsait bir anda okuyayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşyerinde can sıkıntısına birebir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

İşyerinde can sıkıntısına birebir

+1
    yalnız değilim demek ki
  • Hoş şeyler yazılmış, bazılarını okudum. Elbette sevdiğim kadına değer veririm ve onun için bazı şeylere dikkat ederim ama ilişkimizin iyiliği için onun da uğraşması gerek. Ben hayatım boyunca fark etmeyecek durumlara fark etmez dedim ve demeye devam edecem. Eğer bir ima görürsem bunu mu demek istedin? E direk deseydin gibi cümleler kuracam. Biraz da kadınların bu konuda fedakarlık yapması ve bizi anlamaya çalışması gerekiyor diye düşünüyorum.

Bu arada (her mesajı okumadım ama) 4 sayfa boyunca onlarca erkek tek taraflı konuşma yapmışız, böyle bir konuda birkaç kadının tartışmaya katılması lazım bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *siteci* -- 19 Temmuz 2013; 10:46:09 >
  • Ya beyler ananız babanız sağ ise gidin onlara değer verin hiç olmazsa verdiğiniz değer ömür boyu karşıliksız çıkmaz,bırakın 2 günlük şıllıklara değer vermeyi ben bunu anladım valla

• quote:

quote:

quote:

YAPAMICAKMIŞ

bazen ilişkiye başlarsınız ilk başta sevmezsiniz iyi elektrik almazsınız bu yüzden kötü davranmayın karşınızdakine seviyomuş gibi davranın yani kırkmayın karşınızdakini anlamında yazdım :)

bilmem bana yanlış geliyor hocam elektrik alamadıysan başta söyleyeceksin dediğin gibi yaparsak ileride daha fazla üzülür.tabiki burada kimseyi yargılama gibi birşey söz konusu değil :)

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhan1122

sen güzel bir kazık yememişsin kızlardan.yoksa böyle bir cümle kurmazdın.yazık degil mi karşı tarafa diye.o arkadaşın demek istedigini tam anlatamamış.yani sevginle kandırcagın kız var kandıracgın kız var.orda vicdan devreye giriyor zaten.yani içinden dersin bu kıza seni seviyorum diye yalan söyleyip haberi bile olmadan kızın duygularıyla oynamıyim bana yakışmaz dersin , ama bazı kız da çıkar yalan oldugunu bile bile seni seviyorum desen bile , kandırsan bile için cız etmez :) aynı evlenilecek ve eglenilecek kız ayrımı gibi

Hocam istediği kadar cız etmesin için ne kadar normal seviyorum diye kandırmak? Ha amaç onu kullanmak ise diyeceğim birşey yok bana uymasada bazıları için yatmak uğruna her yol mübah anlayışı var.Eğer bundan bahsediyorsan içim rahat olacak kandırsamda diyerek bi kere konu başlığını okumalısın kızların bağlanması için tavsiyelerde yazan bir maddeyi tek gecelik ilişki taktiği olarak savunuyorsun ne kadar mantıklı ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

YAPAMICAKMIŞ

bilmem bana yanlış geliyor hocam elektrik alamadıysan başta söyleyeceksin dediğin gibi yaparsak ileride daha fazla üzülür.tabiki burada kimseyi yargılama gibi birşey söz konusu değil :)

tabi ki söyliceksin ama başta ama ilk buluşmada değil ondan bahsediyorum :))
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.