Şimdi Ara

Bir kızın rezil olduğu ana şahit oldunuz mu? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
125
Favori
32.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rezil olmak değilde arsız acayip bir kız vardı lisede okulda tek başıma yürüyorum,arkadan rüzgar esiyor herneyse kız bi anda bir eğildi abov yelkenler fora oldu (anlarsınız inşallah) sonra kız bana baktı mal gibi güldü gitti bile bile yaptı sanırım
  • Çok oldu ancak kendilerine fark ettirmedim.Böylesi daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ǻlucard

quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

havuzdan cikip erkek arkadasinin sezlonguna dogru kosarken sirt ustu dusmustu. herkes basina toplanip bir seyi var mi diye bakiyorlardi. 30 dk sonra yine kosturmaya basladi simarik hareketler falan ama bu sefer dusmedi neyse ki.

koşarken sırt üstü nasıl düşebildi hocam? geri geri mi koşuyordu

Bir kızın rezil olduğu ana şahit oldunuz mu?

Sen ayağın ileri doğru kayınca yüzüstü mü düşüyosun?

• quote:

Orijinalden alıntı: wardak

fırlama bir arkadaşımız kafede bir kaç masa uzağımızda oturan iki kızdan birini çok beğenmişti. ben gidip konuşacam dedi biz yapma etme desekde fırladı gitti. direk masalarına oturdu. bizde uzaktan izliyoruz. bir süre konuştuktan sonra arkadaş hiddetle ayağa kalkıp bağırarak "o çocuğu aldıracaksın işte o kadar" dedi ve masaya cuzdanından cıkardığı 20 tl yi atıp yanımıza geldi bizede hadi cabuk kalkalım gibisinden birşey dedi kalktık. bütün kafe dönüp kıza bakmaya başlamıştı resmen rezil oldu kız :) tahmin edeceğiniz üzere kız bizim cocugu reddedince bizimki de acı bir intikam almış

• quote:

Orijinalden alıntı: eray22486

quote:

quote:

havuzdan cikip erkek arkadasinin sezlonguna dogru kosarken sirt ustu dusmustu. herkes basina toplanip bir seyi var mi diye bakiyorlardi. 30 dk sonra yine kosturmaya basladi simarik hareketler falan ama bu sefer dusmedi neyse ki.

adam usenmemis. vallahi helal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Phant0mAssassin

Geçende Bebekte yürüyorum bir range rover araba durdu güzel bir bayan böyle yaptı bana sen dedi çok kötü yorumcusun çok dedi ben dedim hanımefendi yarın yorumculuğumu düzeltirim ama siz hep çirkin kalıcaksınız dedim

Ulan

• Vallahi bak şu kızlar rezil olmasınlar aşırı soğuyorum kızlardan.Kızlar narin yaratıklar oldukları için aynı zamanda egolu oldukları için kötü bir durum yaşadıklarında hoş durmuyor.Erkeklerin rezil olması bile içten
  • 8. sınıftayız... (kızların memintoları tam belli değil ama yavaş yavaş çıkıyor işte...) sınıfın en güze kızının memintoları (aynı zamanda kızların en çalışkanı :D) enindi belirgin olanı....

neyse beden dersi var... (kız üzerine beyaz bir tişört giymiş.. memintoların olduğu yerde garfield var yan yatıp uzamış....)bedene girdik çıktık... sonra tek dersimiz kalıyor , hoca izin verdiğinden üstümüzü değiştirmiyoruz... tenefüste (sınıfın pıcı :D) gitti kıza dedi garfieldı sevebilirmiyim :))) tabi kız bozuldu falan... güzel bir anımdır :DDD

bir de 9. sınıfta var... kızlar gruplaştı , kavga edecekler çıkışta... (erkek meselesi :D) son tenefüste birbirilerine küfür falan ettiler , herkes çıkışı bekliyor... neyse birisi kantine gel demiş... (oğlan ordaymış...) diğeri de gitti .... (tabi bizde gittik :D) bunlar önce konuşuyordu düzgün düzgün , sonra saç saça baş başa giriştiler :)) arkalardan birisi elinde çantayla geldi :) kızın birisinin kafaya vurdu :))) fermuar açıkmış :))) kantinin her tarafına pedler yayıldı tabi :))) sonra kız utancından toplayamadı , çantasını alıp gitti :D kavga da büyümedi zaten çok kişiydik ayırdık :))

• Zamanında kadıköy de çalışırken akşam saat 5-6 arası Dia ya gidip atıştırmalık birşeyler alırdım. Yine bir akşam markete gittim raflar arasında geziyorum. güzel bir kız da şampuanların olduğu yerde tek tek şampuanları açıp hafif sıkıp kokusuna bakıyor. ben de yavaştan onu izliyorum. 1 denedi 2 denedi 3 denedi en son bir tanesini aldı bir sıktı yüzü üstü başı şampuan oldu. Kız sağına soluna bakarken ben elimde gofreti tutmuş ona doğru sırıtıyorum kız apar topar kasaya gitti. ben de zaten alışverişi bitirmiş sırıta sırıta yanına kadar gittim. Kız döndü hafif gülümseyip " size de iyi malzeme çıktı " dedi. cevap olarak " valla sizi seyrediyordum ama böyle güzel bir malzeme çıkacağını tahmin etmiyordum" dedim ayrıldım marketten
  • Sezon ortalarındayken, Bıkmışız artık ve sabah kalkıp işe gitmek zorundayım. Sabah telefonum çalıyor ve saat 9.45 her gün saat 9.30dan saat 10'da kadar toplantımız var ve uyuya kalmışım. Telefonumu açıyorum ŞEF, hemen gel açılış yapcaz, Elza(eliza)'da gelmedi onuda uyandır gelirken..

Normalde ben 11-12 gibi gelirim fakat cihazlar arızalı olduğu için tam olarak kullanımını bilmiyorlar.

Kalkıp shortumu t-shirtümi giyip, Elza'nın odasına gidiyorum. Kapıyı tıklatıyorum açmıyor açmıyor. En sonunda içerden bir ses come in or go away!!!.

İçeri giriyorum; elza tanga ve sütyenle yatakta yatıyor. Bana ne olduğunu sorarken, toplantıya geç kaldığımızı söylüyorum ve şefin aradığını.

Elza'da Microfon yapan kişi, 2miz olmadan açılış yapmaları zor.

Elza yanımda hızlı hızlı giyinip(siz alışık, olmayabilirsiniz, onlarda normal birşey)

Söylene söylene hızlı adımlarla gidiyoruz. Sabah sabah milletlede uğraşmamak için kestirme ve ara yerlerden gidiceğimizi, müşterilerin bizi yavaşlatıcağını söylüyorum. Oda kabul ediyor.

Rotamiz, gizli merdivenlerden spa'ya inip, Spanın içinden spor salonu, sporsalonundan kapalı havuz. Kapalı havuzdan, amfi tiyatro, amfi tiyatrodan jimmanastik alanı, jimmastik alanından büyük havuz, büyük havuzdan DJ kabini.

Kapalı havuza gidiyoruz ve ben camı görmeyip, cama yapışıyorum(nasıl bir görüntü olduğunu, tahmin edebilirsiniz) Elza o anda kahkaha atıyor, Tam yanıma gelirken, Ayakları kayıp sırt üstü yere düşüyor.

hemen yanına gidiyorum, yardım etmeye, bir yandanda gülüyorum, Tabi o sırada bana küfür ediyor.

2mizde rezil oluyoruz.

topal topal DJ kabinine gidip, sandalyeye oturamamasını hatırlayıp hala gülüyorum. Birde bütün ekibe Kıcım ağrıyor, sandalyeye oturamıyorum diyince, Türk olanlar kahkahayı basıyor. Ne olduğunu sonradan anlayıp, durumu düzeltmeye çalışması nafile..

Bir çok rezil olma olayına tanık oldum. Havuza atlarken, yüz üstü, sırt üstü düşüp, kıp kırmızı olan bebek gibi kızları, aşırı alkol alıp ve o sıcakda çırılcıplak dolaşanları. AŞırı alkolden, önüne gelenin dudağına yapışması(nasıl yandığını siz düşünün),

--------------------------------------------

Başka bir kızın rezil olma hikayesi, Bu TüRK :D
    -----------------------------------------------

Uyarı: bu hikayeyi anlamanız biraz zaman alabilir ve komik gelmeyebilir.

Her zamanki gibi Suratsız bir şekilde diskomu açmış, yatağıma gitme planları yaparken. bir tane kız geldi.

+Merhaba, kolay gelsin,
    -Merhaba,
    +yaaa şeey. Geçen akşam çok güzel, hareketli bir şarkı çalmıştınız. Birdaha çalabilir misiniz?(otelde ortamında çok kibar oluyorlar)
    -Tabikide, Şarkının ismi nedir?
    + ya hatırlamıyorum ama çok hareketli çok güzel bir şeydi.
    -!?!?!?!?!?
    + ya böyle hareketli işte, Dın dın dınnını dınn dınının(garip bir melody sayıkladı)
    -!?!?!?!?!?
    + sen çaldığn şarkıyı nasıl bilmezsin! Hareketli bir şarkıydı işte.
    -Hanfendi, buranın DİSKO olduğunun farkında mısınız?
    +Tabi.
    -Diskolarda, sürekli misafirleri eğlendiricek şarkılar çaldığımızı, bu şarkılarında hareketli diye tabir ettiğiniz şarkılar olması size bir şey ifade ediyor mu?
    +!?!?!?!?!?!?!??
    -Yani, hareketli dediğiniz şarkılardan, yüzlerce şarkı çalıyorum ve hepside hareketli!??!?!?!
    +Aaa çok pardon, çok özür dilerim(mal mal baktıktan sonra bunları söyledi, tabi kıpkırmızı olmuştu),
    -:):)
    +ya gerçekten çok pardon, ben bunu düşünemedim.
    -Anlıyorum, zaten her zaman başıma böyle şeyler gelir, problem değil alıştım. Rica etsem bana bir bardak kola getirir misiniz?
    +Tabikide, hemen geliyor, tekrar çok pardon.

Müşterinin kalbi kırılmasın diye, fazla üstüne gitmeyip, gönlünü aldım, konuyuda kola muhabbetine değiştirip, kibar bir şekilde başımdan attım.

Bunda ne var derseniz. DJ'ye Geçen akşam çaldığın hareketli parçayı tekrar çal demektir. Mantıklı düşünürseniz; DJler hareketli parça çalar. Bütün şarkıları öyledir.
    Bu arada kız sarışın değil ama güzeldi :D

• 14-15li yaşlarda bir olay yaşamıştım böyle.Uzaktan akrabalar gelmiş eve haberim yok.Geldim işte el öpüldü falan sonra mutfağa geçtik bir şeylerle uğraşıyoruz tam hatırlamıyorum.Bu kız dolabın en altından meyve ya da sebze alacak.Bilirsiniz en alt kısmı bayağı eğilmek gerekir.Kız da eğilirken burnuma gül kokusunu bıraktı seslice bir şekilde ve hayatına devam etti.Sonra çok gülmüştük

Bu da böyle bir anımdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: met.nar

Yer; italya/Pisa

Italyada tatilimi yaparken yolum pisaya dustu. Pisa kulesini gezerken beni fotograf ceksin diye elimdeki klasik kamerami verecek uygun birini aradim. Biraz ilerde 2turk kiz konusuyorlardi. Yanima dogru geliyorlarken hemen atildim. Bir fotografimi cekermisiniz dedim. Tamam dedi. Nadil cekecegini anlattim. Fotografi cekti ve sonrasinda bir bakin bakalim olmadiysa bir daha cekerim dedi. O an yuzumde sinsice bir gulusle o elindeki makina klasik dedim. Hmmmmm diyerek uzaklasti...

bu iyiydi bak

• İşim gereği ne tür rezillikler gördüm, duydum bi bilseniz.

• quote:

quote:

Sağ ayakla adim atarken dusersen öne düşer sin sol ayakla adim atarken arkaya dusersin bilimsel olarak denenmiş dini oolarak ta mantikli WCyyagirerken sol ayakla girilir camiye falan girerken ssağ ayakla girmek sunnettir

• Bu nasıl bir konu.
  • quote:

quote:

Adam yorumu yazdığına pişman oldu,1 yıl geçti hala senin yorumuna açıklama yapıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ExecutioN3

İzbanla giderken kadının biri yanıma oturdu 2 dakika sonra telefonu çaldı kabanının cebinden telefonu ararken biraz fazla gitti benim ceplerimide aradı sonrada fark etti ama nasıl utanmıştı.

• Konusu var yanılmıyorsam 😊

Hoslandigim kızın numarasını istemiştim , vermedi daha Tüyap metrobüsünde son basamakta arkamdayken patır patır yuvarlanmıştı ...Bende gülüp devam etmiştim !

• quote:

Orijinalden alıntı: Nasus

quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

quote:

Orijinalden alıntı: ffaattii07

Bi kaç kez denk geldim ama En nefes kesici olani Hiç unutmadigim Unutamadigimdir.. Tam önümde boydan boya eteği yirtilmişti O zaten şok olmuştu Birden karşimda öyle bi manzara görünce ben ondanda Şok oğlu şok olmuştum... Ayy pardon üff özür dilerim 1 dakka yaa pardon falan demiştide sanki çok kötü bişiy oldu ne güzel Gözüm gönlüm bayram etti lan her neyse Montumu çikarip Dur bacaklarini örteyim diye yanaştim yanina Çok teşekkür ederim falan demişti Hemen lavaboya gitmişti kardeşine evden pantolon falan getirtmişti..

Ama harbi diyorum O bacaklari Unutamiyorum.. Aklima geldikçe çildiricak gibi oluyorum çok güzel bacaklari vardi pürüzsüz kaymak gibi..

Her okuduğumda aralıksız 5dk gülüyorum ya

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.