Şimdi Ara

BİR KIZIN İLGİSİNİ NASIL ÇEKERİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet bu konuda tecrübeli olanlar taktikleri alalım :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ufak tefek hareketlerle de çekebilirsin ama kalıcı olmaz. Kalıcı olsun istiyorsan sen değil onun ilgi çekici hareketler yapması gerekiyor. Neden mi şu durumda ipler onun elinde. Ne derse o olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UçamayanHollandalı kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ufak tefek hareketler derken neleri kastettiniz

• Scath S kullanıcısına yanıt
    İlgilendiğini belli edeceksin yani. Mesela aynı dersi alıyorsanız notu falan eksikse notları tam değilse tam not bul ve paylaş. En kolayı budur sohbet için. Yada proje vardır yardım edebilirim istersen diyebilirsin. Projesine ödevine ek kaynak bulup gönderebilirsin yada söyleyebilirsin şurada şurada senin konunla ilgili bir yazı içeriğine denk geldim diye bir lafta edebilirsin.

• UçamayanHollandalı kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.

• Hayret kimse yazmamış. Ağzında gül ile helikopterden inip Moonwalk yaparak kızın yanına gitmelisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız yanından geçerken 3 kere Manuş Baba diye bağır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    konu silinebilir
    geçen ay açıldı
    Bu kızın derdi ne?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • denenebilir

BİR KIZIN İLGİSİNİ NASIL ÇEKERİM
  • İlgi çekmekten kastın ne kardeşim ? gidip saat sor,sigara içiyorsan çakmağın var mı de vs
    Eğer ütopik amaçlı şeyler düşünüyorsan ters takla aça aça yanına gidip yukarda söylediklerimle kombo yapabilirsin mesela;
    Ters takla,ters takla,ters takla -Pardon saat kaç ?
  • Amuda kalkiyor helikopter gibi bacaklarimi donderiyordum 6.sinifta yeni basladigim okulda hizli taninmistim karateci kiz geldi iki hareket vs cekti. Okulun ikincj haftasindan cantamdan isimsiz parfumlu sevgi mektuplari cikiyordu

• Testosteron bas
  • Adami maymun ettiniz. Biri cakmak sor demis digeri ders ve projesinde yardim et. Etut ogretmenimi lan bu :)

Teorik bilgiyle biyere kadar burada aldigin akilla hicbirsey yapamazsin.

Kizla aranda bi diyalog,diyalogunuzda bi sinerji yoksa g.tünle göğe ciksan bi halt olmaz.

1) Hobiler. Kizla ayni hobilere sahip olacaksin ama ondan daha iyi olacaksin. Mesela kiz maket yapmayi sevebilir bu isle ilgilenebilir. Seninde onunla ilgilenmen lazim ve becerinin kizdan geride kalmamasi gerek.

Bu hobilerin icinde iki farkli ilgi cekme vardir.

1)Pasif ilgi cekme. Kizin ilgisini cekmek icin edindigin hobide ondan geride oldugunu bilerek ondan yardim istersin ve sana yardimci olursa olur. O sirada kizi etkiledin etkiledin yoksa bi muddet sonra sıkarsin. Burda o av sen avci konumundasin

2) aktif ilgi cekme. Ayni hobilere sahip olup veyahut onun ilgisi olan bi konuda cok iyi olman gerekiyor o senin yanina yanasacaktir. Bu durumda o avci sen av olursun. Ama burada yapacagin bi dankalaklik butun herseyi berbat eder.

2) klasik ilgi cekme yontemi bikac arkadasini ayarlayip kizla polemige girecek hatta rahatsiz edecek sende kizi o durumdan kurtaracaksin.

3) tesadufleri cogaltacaksin.

Bu dediklerim okuldaki bi kiz icin gecerli. Eger diyorsanki okulda degil barda plajda ilgi cekip hatunu goturmek istiyorum. O zaman olabildigince hizli olacaksin. Yoksa ceylani kaparlar.

Kizla bakiscaksin onunla ilgilendigini farkedecek. Burada hisler devreye giriyor ve zamani dedigin anda elinde ickiyle kizin yanina gideceksin. Egerki mal gibi yarim saat kizi kesip bi halt edemezsen kaparlar.

• 200ugececekaga kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

Adami maymun ettiniz. Biri cakmak sor demis digeri ders ve projesinde yardim et. Etut ogretmenimi lan bu :)

Teorik bilgiyle biyere kadar burada aldigin akilla hicbirsey yapamazsin.

Kizla aranda bi diyalog,diyalogunuzda bi sinerji yoksa g.tünle göğe ciksan bi halt olmaz.

1) Hobiler. Kizla ayni hobilere sahip olacaksin ama ondan daha iyi olacaksin. Mesela kiz maket yapmayi sevebilir bu isle ilgilenebilir. Seninde onunla ilgilenmen lazim ve becerinin kizdan geride kalmamasi gerek.

Bu hobilerin icinde iki farkli ilgi cekme vardir.

1)Pasif ilgi cekme. Kizin ilgisini cekmek icin edindigin hobide ondan geride oldugunu bilerek ondan yardim istersin ve sana yardimci olursa olur. O sirada kizi etkiledin etkiledin yoksa bi muddet sonra sıkarsin. Burda o av sen avci konumundasin

2) aktif ilgi cekme. Ayni hobilere sahip olup veyahut onun ilgisi olan bi konuda cok iyi olman gerekiyor o senin yanina yanasacaktir. Bu durumda o avci sen av olursun. Ama burada yapacagin bi dankalaklik butun herseyi berbat eder.

2) klasik ilgi cekme yontemi bikac arkadasini ayarlayip kizla polemige girecek hatta rahatsiz edecek sende kizi o durumdan kurtaracaksin.

3) tesadufleri cogaltacaksin.

Bu dediklerim okuldaki bi kiz icin gecerli. Eger diyorsanki okulda degil barda plajda ilgi cekip hatunu goturmek istiyorum. O zaman olabildigince hizli olacaksin. Yoksa ceylani kaparlar.

Kizla bakiscaksin onunla ilgilendigini farkedecek. Burada hisler devreye giriyor ve zamani dedigin anda elinde ickiyle kizin yanina gideceksin. Egerki mal gibi yarim saat kizi kesip bi halt edemezsen kaparlar.
    Bu bilgiden sonra 5 farklı siteden ve okuldan toplamda 154 istek aldım teşekkür ederim

• cinsel organını göster

Sanki ben başka bir konuda gene böyle demiştim.... Dejavu....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaraSvari64 -- 27 Nisan 2018; 8:25:10 >
  • Çıkar vur masaya şılakkkkk diye, kır ikiye

• etrafınabakançocuk kullanıcısına yanıt
    Valla ben asosyal bi insan degilim surekli pc basinda takilan. Sosyal cevrem var. Gece eglence mekanlarina giderim. Bazi geceleri bos gecirmem. Ardimdan uydurmuyorum bunlari.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.