Şimdi Ara

bir kızın bittigi an..! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
6.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Başlığı da değiştirmiş,aferin.Yavaş yavaş pişeceksin.
  • Konuyu açan arkadaşın sanırım psikolojik sorunları var.. Konunun hepsini okuyamadım ama başlarda anladığım kadarıyla ufacık bir beyaz yalan söyleyen birinden bu kadar kolay ayrılabiliyosan sen zaten evlenemezsin bu hayatta millet neleri sineye çekiyo sen arkadaşıyla sinemadaymış diye kızdan ayrılmışsın bide gelmiş artist artist konuşuyosun edebiyat yapmaya çalışıyosun..
  • arkadaslar sanırım ben ya tam anlatamadım ya siz tam anlamadınız..
    1.ilk soyledigi yalan degil..soyledigi yalanlarda beni aldatma cinsinden degil..lakin ben baştan beri diyorumki ne olursa olsun yalan soyleme..kaldıkı kız arkadasınla sinemaya gidicekse gidebilir..isteseydi bende goturebilirdim..
    2.benim konuyu acma amacim karsımdakini rencide etmek onu buralarda kötülemek..yada egomu tatmin etmek yada bir an sinirle icimdekileri yazmakta degil..amacim burada..bazi seyleri görün anlayın fikir alisverisi yapalım dusuncelerinizi yazın diye..kaldıkı bu bölümde milyonlarca konu acıldı..sacmalıgından tutta abes iştika edenlere kadar..
    3. bu konu hakkında ve benim sahsim hakkımda ileri geri konusan ve anlamadan dinlemeden yorum yapan..kendi hayatını hice sayip disarda boyle ahkam kesenlere tek sözüm olucak..kim neyin ne oldugunu gayet iyi biliyor..siz bakin işinize..
    destek olan tüm dostlarada teşekkür ederim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larry -- 19 Temmuz 2011; 22:06:01 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Larry

    elimde hediye ve bir buket gülle gelirim


    ümit besen terk
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aristomaxos

    Ben türkçeden hep ucu ucuna geçmişimdir ya sen?


    ulan ya bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum :D
  • Hakan altun, baha dinle atesini alir kardesh
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

    Ohahaha bu konu çok güzel lan. Efsane, dh tarihinin en iyi konusu. Larryde dh tarihinin en muhteşem adamı. Yöneticiymiş lan adam bi ara


    Yöneticilere saygım kalmadı ulan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tamu_89


    quote:

    Orijinalden alıntı: Larry

    elimde hediye ve bir buket gülle gelirim


    kızın düğününe, onu istemeye mi giderdin anlamadım ki? hayatın da hangi insan bir düğüne elinde bir buket gülle gider ki? oldu olacak diğer elinle de bir paket çikolata + kolonya götür




    Ya abi o yaştaki adam bunları nasıl yazıyor anlamadım liseliler bile bu kadar yazamıyor artıkFace sözleri terk




  • En iyisini yapmışsınız... Bende de öyle bir yürek, daha doğrusu öyle bir gurur olsun isterdim. Ama ben söyleyememiştim o son cümleyi bir türlü.

    Bu arada adam 76 doğumlu ve coder. Yani büyük ihtimalle uzun yıllardır pascal'dan basic'e ordan C# javascript artık allah ne verdiyse gezmiştir. Ha gezmese bile hangi programlama dilini kullanıyor olursa olsun, o kafanın Türk Dil kurallarına uymasını kimse beklememeli. Şahsen ben o beyinlere her zaman saygı duyarım. Zor iş. Programcılık. Yaşasın tasarım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Larry


    quote:

    Orijinalden alıntı: Ömer


    quote:

    Orijinalden alıntı: Larry

    kapasite olayı uzgumum benim paylastıgım konuya cevap olarak yasımı belirterek giris yapmaniz..boyle onemli bir konuda cok basiretsiz kolay anlasılmaz bir durum..bence hic bulasmasaydınız..kisilerin gozunde sahsiyetiniz adina..degeriniz daha yuksek olurdu..
    sizede iyi geceler efendim^^



    Yahu arkadaşım, yorum yapmadan önce yaşına elbette ki bakacağım.
    Ona istinaden görüşümü belirteceğim. Aklı başında, olgun bir adamla, 18 yaşındaki delikanlının olayları yorumlayışı, algılama düzeyi ve tecrübesi bir olur mu? Ben de muhatabıma göre yorum yapacağım elbette ki.

    Profilinize 1976 doğumluyum yazmışsın. Ben de ondan sonra yazdığın serzenişi bir daha okudum.
    35 yaşında adam burada kendisini savunma imkanına sahip olmayan bir kişi yermez. Durumu konuşacak olsa kişileri tabana almaz. Hele ki uzun bir birlikteliğim oldu dediği insana burada "bir kızı bitirdim an..!" diye konu açmaz. Bu insanlığa da delikanlılığa da sığmaz dedim.

    Daha fazla yorum yapmayacağım. Çok samimiyetsiz bir konu.

    Ya profilinize yazdığınız yaş yalandı.
    Ya uzun süreli bir ilişki yaşadım dediğiniz insana verdiğiniz değer yalandı.
    Ya da sizin sevdiğini bir kalemde çizip forum köşelerinde "bir kızı bitirdim an..!" diye konu açabilecek nitelikte bir sevgi anlayışınız var bu da bana yalan. Çünkü bu benim fıtratıma uygun değil.

    Neyse. Siz dersleri nasıl öğrendiğinizi genç kardeşlerimize anlatmaya devam edin.
    Selametle.


    ömer bu yazdıklarından sonra kaile bile almiyorum seni..neden biliyormsun..senin gibilerin hayatı boyunca yasadıkları adına yaptıklarını gordukce..ben sunu anladım..orda yasımın anlattıklarımdan öte paylastıgım samimiyet dogrultusunda icimden gelmemi yazmam önemli sende hala yaşa takip 35 yasindaki adam bir kizi bu sekilde rencide edermi diye konus..benim rencide edicek basiretsizligim yok..ama senin bir ezikligin varki daima iyi olmak adına karsına daha iyileri ciktıgında sapitman..!! yanlis yapicaksan bari bir alt seviyene yapki..kaybedicegini bildigin kumarda buyuk oynamazsin..!!


    o yee men o yee freestayla mıydı bu ?




  • Larry sen yönetici değilmiydin
  • en iyisini yapmışın
  • Arada bazı küçük beyaz yalanlar olabilir bence
  • Bence bir şans vermeye değerdi ilişkiniz ...
  • Dostum kız sana neden yalan söyledi peki sinemaya gitti diye yalan söylemesi saçma.Sinemaya gitmesine,akşam dışarı çıkmasına veya o kız arkadaşıyla görüşmesine izin vermediğinden sana yalan söylemek mecburiyetinde kalmış olmasın?
    Ayrıca ömrünüzün o 5 yılına (o 5 yılı tüm atmleri söküp yeniden programlayıp geri taksanda yeniden yaşayamayacaksın) yazık etmemek adına(hatırlamak istemeyeceğinden söylüyorum) her insanın hak ettiği 2 ve 3. şansı kız arkadaşına vermen gerekiyordu.
    3. şansı olsaydı ve o zamanda aynı şekilde bu şansı tepseydi bu kelimeleri söylemeni mantıklı bulurdum (şahsi görüşüm)
    Çok abarttığını,kendini çok beğendiğini ve türkçenin gerçekten kötü olduğunu düşünüyorum.(ŞAHSİ GÖRÜŞÜM)
  • Siz kızı bitirmemişsiniz, onun hayatından çıkarak nasıl bir sevgili/eş istediğini fark etmesini, yeniden başlayabilmesini sağlamışsınız.

    Bu kadar mükemmeliyetçi, katı kuralları olan birisi ile ilişki çok zordur. Ayrıca "içimdeki hale", "düğününe çiçekle gelirim." vs. lafları artık çok çocukça ve arabesk değil mi? Sanırım 35 yaşındasınız, kız arkadaşınızda en kötü 25 yaş üstüdür diye düşünüyorum. Bu yaşlarda ilişkiler bu şekilde mi bitiyor? Biz birbirimize uygun değiliz, böyle bir sevgili istemiyorum demek sanırım yaşınıza daha uygun olurdu. Kız arkadaşınız bir anlık şok ile ne diyeceğini, ne yapacağını bilememiştir. Düşündükçe ve kız arkadaşları ile konuştukça artık lise yıllarınızda olmadığınızı, bu ilişkinin bitmesinin ikiniz içinde iyi olduğunu fark edecektir.
  • Merhaba
    bu adam hep sallıyo be birader ınanmayın ben cocuklugumu bılırım bu adam uskodan lisans alıp lisanslı knight online acıcaktı kocaman adam olduk hala ortada bırsey yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k1contact555 -- 20 Temmuz 2011; 13:26:57 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: k1contact555

    Merhaba
    bu adam hep sallıyo be birader ınanmayın ben cocuklugumu bılırım bu adam uskodan lisans alıp lisanslı knight online acıcaktı kocaman adam olduk hala ortada bırsey yok


    sen ve senin gibilerin soylediklerini kaile bile almiyorum..bu konu zaten seni aşıyor sen oyun bölününe yada parka git..
    diger arkadasların soylediklerine gelince sonuna kadar okumadan başı okuyup yorum yapmak konudaki kişilere saygısızlıktan öte kendi kişiliginizi ortaya koyar..konu kapandı ha merak edenler için hala barışmak istiyor..benim cumlelerde basitlik bulan önce kendi hayatına ilişkilerine bir baksın sonra forumda acilan binlerce paylasımı bir gözden gecirsin ondan sonra yorum yapsın..
    konu içinde imla hatalarımdan tutanda o anlık sinirle kurdugum yanlış cümlelerim olabilir..ama asla amacim o insanı rencide etmek degil oyle bir şey olsaydı sanalda degil realde yapardım..burda paylasma amacımıda yukarda belirttim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larry -- 20 Temmuz 2011; 13:53:16 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Larry


    quote:

    Orijinalden alıntı: Aristomaxos

    Ben türkçeden hep ucu ucuna geçmişimdir ya sen?



    bende hep ingilizce yazmısımdır yaşın kadar mazur gör..türkçeyi senden iyi konuşurken..full 17 saat code cözerken..malesef alışkanlık..!
    dip not: (tum programlama dillerinde türkçe karaktere yer yoktur)


    neyse.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyfülislam -- 20 Temmuz 2011; 13:55:44 >
  • kaile değil zaten kaale
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.