Orijinalden alıntı: STVxVTS İnan aynısını yapıyorum forumdaşım, önceki kıza çok değer vermiştim ne oldu beni bıraktı aldattı hemde en yakın arkadaşımla, bende artık sevmemeyi bağlanmamayı öğrendim, eski kız arkadaşımın dudaklarında öptüğümde bir pişmanlık bir pişmanlık yaşardım görsen karadenizde gemilerim batmış gibiydi... Şimdi neler yapıyorum neler inanamazsın herkes değişir... Değişmelide..
Hocam fazla özele girmessek anlatabilir misin şu olayı? Benim aklım almıyor da kız arkadaşın en yakın arkadaşla olmasını. Nasıl bir karakterdir, insanlıktır, sadece filmlerde olur sanıyordum valla.
evet beyler geleneksel 4. dh kız avı başlıyor haydi hayırlısı
Bende değişenlerdenim.
Bu lafların hepsi boş. Kız mı tavlamak istiyorsunuz Kötü çocuk olun.
Kızlar iyi çocukları sever ama hep kötü çocuklara aşık olurlar
olm bu yazı ne ya taktikle mi tavlıyorsunuz siz kızları kendin olacan abi niye kızı tavlamak için kişiliğini değiştireceksin ki? o senin için bunları yapsın. kendin ol olduğunu gibi davran. zaten olursa olur olmazsa yol ver gitsin başka kapıya. sanki nüfumuza geçirecez.
quote:
Orijinalden alıntı: :::biohazard:::
evet beyler geleneksel 4. dh kız avı başlıyor haydi hayırlısı
Bu tavsiyelerde biraz köpekliğe doğru gidiyor :)
Bence her durumda köpeklik ile yalakalık arasında bir tutum göstermek yeterli.
quote:
Orijinalden alıntı: geberit
Resmen ideal köpek nasıl olunur taktikleri var burda ya bi kız size yüz veriyosa afedersiniz azına mıçsanız gene yapışır kalır size ,bu taktiklerle anca gönlü olmayanı yumuşatabilirsiniz oda zor görünüyor kızlar sabit fikirlidir birine hayır derlerse gerçekten hayırdır o ,kasmaya koşmaya gerek yok peşlerinden ,bırakın onlar koşsun 3 günlük dünyada canınızı sokaktamı buldunuzda yoracaksınız kendinizi.
Aynen katılıyorum kardeşim sana... Yapıyorum ve hep kazanıyorum hemde fazlasıyla anladın sen :D
quote:
Orijinalden alıntı: osstation
quote:
Orijinalden alıntı: STVxVTS İnan aynısını yapıyorum forumdaşım, önceki kıza çok değer vermiştim ne oldu beni bıraktı aldattı hemde en yakın arkadaşımla, bende artık sevmemeyi bağlanmamayı öğrendim, eski kız arkadaşımın dudaklarında öptüğümde bir pişmanlık bir pişmanlık yaşardım görsen karadenizde gemilerim batmış gibiydi... Şimdi neler yapıyorum neler inanamazsın herkes değişir... Değişmelide..
Hocam fazla özele girmessek anlatabilir misin şu olayı? Benim aklım almıyor da kız arkadaşın en yakın arkadaşla olmasını. Nasıl bir karakterdir, insanlıktır, sadece filmlerde olur sanıyordum valla.
Ben üniversiteye gelince kız arkadaşım aramızda çok mesafe var istediğimiz gibi olmuyor sen orda ben burda felan diyip durdu, başımın etini yedi durdu, hemde 2 günce benim için ölecek kız bir anda değişti ne oldu anlamadım... Sırdaşım, kardeşim dediğim arkadaşımı aradım bana soğuk davranıyordu bir anlam veremedim, sonra ortak arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla bizimkiler işi pişirmiş ooo dedim ne oluyo lan burda aradım ikisinide bastım küfrü, söyledim söyleyeceklerimi kız dayanamadı kapattı teli yüzüme, attım iyi bir mesaj 13 yıllık ilişki bitti bende artık, yeni kızlar buldum hepsiylede yattım ve yapacağımda o kızın 13 yılın acısını 13 tane kızdan çıkaracağım, ama ben bırakmıyorum kızları soğutuyorum kendim den onlar ayrılıyo kimsenin kalbi kırılmadan oluyo... Neyse daha anlatırım çok doluyumda boşver...
quote:
Orijinalden alıntı: STVxVTS
quote:
quote:
Ben üniversiteye gelince kız arkadaşım aramızda çok mesafe var istediğimiz gibi olmuyor sen orda ben burda felan diyip durdu, başımın etini yedi durdu, hemde 2 günce benim için ölecek kız bir anda değişti ne oldu anlamadım... Sırdaşım, kardeşim dediğim arkadaşımı aradım bana soğuk davranıyordu bir anlam veremedim, sonra ortak arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla bizimkiler işi pişirmiş ooo dedim ne oluyo lan burda aradım ikisinide bastım küfrü, söyledim söyleyeceklerimi kız dayanamadı kapattı teli yüzüme, attım iyi bir mesaj 13 yıllık ilişki bitti bende artık, yeni kızlar buldum hepsiylede yattım ve yapacağımda o kızın 13 yılın acısını 13 tane kızdan çıkaracağım, ama ben bırakmıyorum kızları soğutuyorum kendim den onlar ayrılıyo kimsenin kalbi kırılmadan oluyo... Neyse daha anlatırım çok doluyumda boşver...
Senin için en hayırlısı olmuş. Ya askere falan gittiğinde olsaydı bu olay, hem askerlik hem de bunun siniri adamı öldürürdü valla. Valla yatma olayı bana uzak, ben Türk kızlarını anlamıyorum Belki de anlamaya çalıştığım için kaybediyorum. Türkiye sınırları içinde tık yok anlayacağın.
quote:
Orijinalden alıntı: pianistvirtuoso
kızların baktığı tek şey bu, gerisi faso fiso :
aslında bu dediğin şey kesin olarak doktorlar için geçerli.
sen muayenehane ye girdiğin anda adam senin üstünde aynen bunun hayalini görüyor
Bir gün ormancının biri dalları nehrin üzerine sarkan ağacın dallarını keserken baltasını suya düşürür. "Aman tanrım" diye bağırdığında bir peri belirir ve "Ne diye bağırıyorsun?" der. Ormancı baltasını suya düşürdüğünü ve yaşamını sürdürebilmek için o baltaya ihtiyacı olduğunu söyler. Peri suya dalar ve elinde bir altın balta ile tekrar belirir. "Baltan bu muydu?" diye sorar; ormancı "hayır" diye cevaplar. Peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde gümüş bir balta ile tekrar belirir ve yine sorar. "Baltan bu muydu? "ormancı yine "hayır" diye cevaplar. Peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde demir bir balta ile tekrar belirir ve yine sorar. "Baltan bu muydu?" ormancı "evet" der. Ormancının dürüstlüğü perinin çok hoşuna gider ve baltaların üçünü de kendisine verir. Ormancı mutlu bir şekilde evine döner.
Bir zaman sonra ormancı eşiyle birlikte nehir boyunca yürürken karısı suya düşer. Ormancı "Aman tanrım" diye bağırır. Peri yine belirir ve sorar. "Ne diye bağırıyorsun?" ormancı "Karım suya düştü der.” Peri suya dalar ve Jennifer Lopez ile birlikte geri döner. "Senin karın bu mu?" diye sorar. Ormancı "evet" der. Peri sinirlenmiştir. "yalan söylüyorsun. Gerçek bu değil" der. Ormancı "özür dilerim peri, ortada bir yanlış anlaşılma söz konusu. Eğer Jennifer Lopez için hayır deseydim bu sefer Catherine Zeta-Jones ile geri dönecektin, ona da hayır deseydim karımla dönecek ve her üçünü de bana verecektin. Ben fakir bir adamım ve üç karımın sorumluluğunu taşıyabilecek durumda değilim. Jennifer Lopez e evet dememin sebebi budur."
Bu hikâyeden alınacak ders: Ne zaman bir erkek yalan söylüyorsa bunun iyi ve saygın bir nedeni vardır. ve bu başkalarının yararı içindir. Kendileri için bir şey istiyorlarsa ekmek çarpsındır.
brawo
Şu kadarını söyliyeyim çok şey yaşadım paran varsa en kral hatunu bi gecede götürürsün hemde hiç kasmadan şimdi param bitti, pişman mısın derseniz değilim çünkü gerçekten çok güzel günler geçirdim. Şimdi param yok ve eski kız arkadaşıma geri döndüm
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: STVxVTS
quote:
quote:
Senin için en hayırlısı olmuş. Ya askere falan gittiğinde olsaydı bu olay, hem askerlik hem de bunun siniri adamı öldürürdü valla. Valla yatma olayı bana uzak, ben Türk kızlarını anlamıyorum Belki de anlamaya çalıştığım için kaybediyorum. Türkiye sınırları içinde tık yok anlayacağın.
Bende anlamıyorum arkadaşım ya, babam yurtdışında anatıyor arada buralar gibi değil orası... Burda herkes dünya benim etrafımda dönüyor zannediyor ama orada işler değişiyor... :D
Tamam şimdi hepsi benim.
hepsini okumadım ama kız kendi kafasında sevgili kurmuş onun özelliklerini sana yazmış sanırım.
Bulunsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ
Bende değişenlerdenim.
Bu lafların hepsi boş. Kız mı tavlamak istiyorsunuz Kötü çocuk olun.
Kızlar iyi çocukları sever ama hep kötü çocuklara aşık olurlar
Kesinlikle.
Çoğu saçma geldi bana.Kızları şımartmaktan başka birşeye yaramaz.