Şimdi Ara

Bir kızın ağzından kız tavlama taktikleri..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
161
Cevap
19
Favori
23.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu andaki düşüncelerim bu aşağıda yazanlardan tamamiyle farklıdır. Konu yaklaşık 2 sene öncenin konusudur. Burda ne yazıyorsa tam tersi yaparsanız kız sizin köleniz olur.

Bundan 1,5 sene önce istemiştim zamanında. İlerde lazım olur diye saklıyordum mesajlarını. Tabi mesajları kendine göre yazmış bikaçını. Attığı mesajları aynen yazıcam. Faydalı olması dileğince...

Mesala bi kız sana nasıl görünüyorum diye soruyosa şaka amaçlı bile olsa olumsuz cevap verme.

Sürekli peşinden koşma. Sıkarsın. Arada koştur ki değerini anlasın. Ama fazla koşturma büyüsünü kaçırırsın.

Giyimine kuşamına laflarına çok dikkat et. İlk farkeden sen ol bu ona değer verdiğini farkettirir. Beğendiysen dile getir beğenmediysen kırmadan anlat. Ama ilk farkeden sen ol.

Sana bişey hakkında fikir soruyorsa kesinikle geri çevirme. Ben anlamam falan deme. Fikrini söyle ama sonuna da kendin için en iyisini yine sen bilirsin de.

Kıskanmayı unutma ama abartma. Eğer maço seviyosa , benim gibi, arada sert ol ama onu da abartma.

Sürekli beraber gülün. Yanyana olduğunuzda onun hoşlanmadığı ya da anlamadı bişeye gülme. Ona anlat sonra beraber gülün.

Yaptıklarıyla ya da değer verdikleriyle dalga geçme gülme. Değer verdiklerine dikkat et sen de değer ver. Ama yalakalık boyutuna getirme.

Onun fikrini beğen. Ama süreki de aynı fikirde olma. Bu da yalakalık izlenimi verir. Arada fikir ayrılığına düş ki kişiliksiz sanmasın seni.

Bişey yaparken zevkine güvendiğini söyleyip ondan fikir al mesela.

Yardım isterse geri çevirmemeye çalış. Yapamicağın birşeyse üzgün olduğunu belirt. Başından savma.

Mesela şakayla bile sapıkça davranma. Tabi kaçıyosa rahatsız oluyosa. Onu kıskandırmaya çabalama. Kıskandır ama kırk yılda bi değerini anlicak şekilde.

Mesela senden hoşlanan bi kız varsa bunu onun gözüne sok. Kız için iyi şeyler söyle. Ama sadece bir kereliğine mahsus. Bu onu deli eder.

Eğer bişeye morali bozuksa ilk sen yanında ol ilk sen farket ilk sen destek çık. Ağlıcaksa bırak ağlasın ama senın kollarında. Eğer senden çekiniyosa güven ver. Yanında olan sen ol.

Her zaman dürüst ol. Bu klasik ama dikkate pek alınmayan çok önemli bi detay.

Sinirliyse ses çıkarma bırak söylensin. Sakinleşince kırıldığını belirt ama onu kırmadan. En sert en duygusuz görünen kız bile ufacık bi kelimeye kırılma potansiyeline sahiptir.

Yeri geldiğinde onu olduğu gibi kabul ettiğini dile getir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peyloride -- 7 Şubat 2012; 0:21:13 >
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Yüz Vermeyen Bir Kızı Tavlamak İçin Taktikler

Bir kızın ilgisini çekmek, özellikle yüz vermiyorsa zorlu olabilir. Ancak bu imkansız değildir. İşte yüz vermeyen bir kızı tavlamak için bazı etkili taktikler:

• Sabırlı Ol: Yüz vermeyen bir kızı tavlamak zaman alır. Vazgeçmeden ısrarlı olmalısın.

• Kendine Güvenli Ol: Güvenli bir duruş, çekiciliğin anahtarıdır. Kendine güvenli görünmek, kızı etkilemene yardımcı olacaktır.

• Dinle: Kızın söylediklerine ilgi göster. Sorular sorarak ve aktif olarak dinleyerek iletişimi başlatabilirsin.

• Ona Özel Hissettir: Onunla özel bir bağ kurmak için çaba göster. Adını hatırla, ilgi alanlarını öğren ve ona övgüler yağdır.

• Mizah Kullan: Mizah, buzu kırmanın harika bir yoludur. Espriler yaparak ve şakalar anlatarak sohbeti hafiflet.

• Beden Dilini Kullan: Açık ve davetkar bir beden dili, ilgini belli eder. Göz teması kur, gülümse ve gülüşüne karşılık ver.

• Belirli Ol: Ne istediğini bildiğinden emin ol. Onu bir kahveye davet ederek veya numarasını isteyerek net bir şekilde niyetini belli et.

• Hayır'ı Kabul Et: Kız yüz vermiyorsa, bunu kibarca kabul et. Israrcı olma veya onu rahatsız etme.

Anahtar Kelimelerin Kullanımı:

• "Yüz vermeyen kızı tavlama"
    • "Yüz vermiyor"
    • "Israrlı ol"
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yarın hemen bu taktiklerle kız tavlamaya gidiyom tutmayın beni.
  • Valla çok tecrübeliymiş. Yararlı bilgiler var. Eyvallah
  • Hacu sokağa fırladım kız avladım
  • Güzel
  • Yüz vericeği varsa burun kıvırsan yine karşılık verir, yoksa ipek yolunu sersen ayağının altına anca kendini kullandırırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsunlusemih

Güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yaptıklarıyla ya da değer verdikleriyle dalga geçme gülme. Değer verdiklerine dikkat et sen de değer ver. Ama yalakalık boyutuna getirme.

Bu maddenin koyu kısmı saçma geldi bir tek.
    Gerisi size kalmış
  • Hiçbir kıza deger vermek sevmek boş.. Evlendiginiz kişi önemlidir.

Tüm ilişkilerin süreleri vardir sen ne kadar cok seversen sev karşi taraf bir anda bitirebiliyor hatta senin gözlerinin önünde onunla öpüşebiliyor..

Hiçbir ama hiçcbir ilişkiye fazlasindan deger vermeyin.. Kızı birinci derece önemli görmeyin.. Kendinizi kaybetmeyin kısaca..

Gönlünüzü eglendirin birlikte olun yeter..

benim görüşüm bunlar
  • yarın ilk denemeleri yapıcam sonuçları buraya yazarım
  • Yağla balla besle demeyi unutmuşlar.

Hadi şimdi gidin ve bu taktikle 1 kızın daha burnunu kaldırın.!!!!

• kusura bakma, bu konulara bolca gülerim.
    sözlükte de vardı bir konu.
    yok yazmışlar "sevgili olarak tercih edilmeyecek erkek" başlığına 100 küsür giri.

bunları yapmayı hak edecek kız var mı şu dünyada?
    ne kadar ekmek o kadar köfte arkadaş. 100 madde sıralayan bu tür dişilerin %90'ının müstehakı recep ivedik tarzı kişilerdir.

bırakın bunları, zaman harcamayın boşuna. kafayı bozmaya değmez hiçbir zaman.
  • Yukarıdaki maddeler zaten biraz düşününce akla gelecek maddelerdir.. Kızın azda olsa sana ilgisi lazım sen ona yaklaşınca uzaklaşmamalı hatta o da biraz yaklaşmalı.. Daha kıza yakınlaşamamışken bu denilenleri yapmak zor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

kusura bakma, bu konulara bolca gülerim.
    sözlükte de vardı bir konu.
    yok yazmışlar "sevgili olarak tercih edilmeyecek erkek" başlığına 100 küsür giri.

bunları yapmayı hak edecek kız var mı şu dünyada?
    ne kadar ekmek o kadar köfte arkadaş. 100 madde sıralayan bu tür dişilerin %90'ının müstehakı recep ivedik tarzı kişilerdir.

bırakın bunları, zaman harcamayın boşuna. kafayı bozmaya değmez hiçbir zaman.

Kesinlikle... Helede zamane kızları ayrı bir hava ne kasıyorsunuz arkadaş karı kız milleti için... Siz böyle yaptıkça kalkıyor işte kıçları gazı veren sizlersiniz. Hele yolda yürürken görüyorum öyle bi kasıla kasıla yürüyorlar ki görende paris hiltonun yandan yemişi sanar tip yok bir şey yok boy 1.55 suratı boyadan görünmüyor sanki hiç yaşlanmayacak, ölmeyecek gibi free free takılıyor... Bırakın bu işleri ekmeğinize, okulunuza bakın her şeyin bir vakti zamanı var bu tarz boş işlerle vaktinizi öldürmeyin ileride bulursun edepli ahlaklı kafanıza göre birini ona değer verirsiniz. Güzeli güzel yapan edeptir edep ise güzeli sevmeye sebeptir !
  • Kendin ol yeter
  • Bu saatte dışarı çıkıp kız avlayan gençler aman sakata gelmeyin
  • mal mal okudum baştan sona bir kızı bunlar yapılır mı?

kızın köpeğimiyin ben!Bizde erkek değerlidir niye karşıdakini daha değerli görmek gerekiyor anlamadım
  • quote:

Sakinleşince kırıldığını belirt ama onu kırmadan.

böyle sacmalıkmı olur arkadas bizim duygularımız ne olucak hep bizmi cabalıcaz kırılıcaz git lan üstteki arkadasın dedıgı gibi kendın olucaksın arkadas
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProgreSsive aTTacK

Kendin ol yeter

+35
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.