Şimdi Ara

Bir kizi uzmek,hayatini karartmak elinizdeyse?(Hikayeyi anlattim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
2
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bi gecmisiniz var ama farkli o sizi hic dusunmeden uzebildi sizin de elinizde onu uzmek icin yeteri kadar sey var ne yapardiniz? Bunu sakin kizdan ayrilinca arkasindan kasar falan deme gibi algilamayin

EDit

Kisaca anlatacagim olayi yeter artik zaten. Sevgilisinden ayriymis gibi davrandi benimle her halti yedi,sevgili gibi takildi her seyi soyledi,beni kendine cok guzel bagladi,yine de herkes bizi arkadas biliyordu, sevgilim degildi cocuk da burda degildi. Ortada bi ayrilik yoktu ama bi iliski de yoktu yani mesela cocuk giderken gorusmemislerdi bile.Bana asik oldugunu da soyledi yuzume karsi da whatsappta da.3 ay sonra cocuk 1 haftaligina geldi ayrilmaya gidiyorum dedi cocuk daha once ayrilmis zaten sonra da kiz ayrilmis.Kiz bi de ustune hoscakal mektubu yaziyor ne geregi varsa isini biliyor iste cocuk 6da otobuse binecek sabahin korunde gidiyor cocuga mektubu veriyor ve bindikten sonra oku diyor yani dedigim gibi bunlar planli cocugun mektubu acip okuyacagini biliyor.Cocuk okuyor mektubu ve gelip iste bir seyler soyluyor ve barisiyorlar.Ustune sevincli bi sekilde bulustu benle ilk basta bir sey sormadim sonra ee anlat dedim.Bana dedigi su bak anlatacagim ama eskisi gibi olacagiz dedi anlat bakalim sen once dedim.Bunlari anlatti ve ben de ustune bir seyler diyince sen kendini onla karsilastiramazsin o cok farkli dedi hicbir sey demeden ben seni cok iyi tanimisim bunlarin olacagini biliyordum 1 sene gorusmeyelim dedim once seni kaybetmek istemiyorum vs dedi sonra lutfen 1 gun daha ver dedi yarin suraya gel dedi zorla gittim.Fikrini degistirmedin mi falan dedi kararimdan donmedim ben uzuldum ama dayandim.Sen ne istiyorsun dedim benimki biraz utopik dedi ne dedim ikimizi mi istiyorsun kafa salladi. 1 aydir gorusmuyoruz hicbir sekilde. Simdi benim yapmak istedigim bizim ortak kiz arkadasimiz hep sorardi bir sey mi var aranizda falan diye ben de suan olanlari bir bir anlatmak beni nasil oynattigini gostermek istiyorum. Gerisi ona kalmis bu anlatacagim kiz gayet karakterli bi kizdir yani ee diyip gecmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyfor -- 14 Ekim 2013; 0:07:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üzme durumuna bağlı ama yinede kötülüğe kötülükle karsılık vermek yanlıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stell@

Üzme durumuna bağlı ama yinede kötülüğe kötülükle karsılık vermek yanlıs

Ben bunu sadece bi kisiye anlattim baska bi kiza ve beni hic tanimiyor bile bile onu sectim. Kizin bana soyledigi tek sey su oldu: En kotusunu hakediyor ne istiyorsan yapabilirsin. Beni gozunu kirpmadan uzen birini ben de uzmek istiyorum acikcasi.

• quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

Beyler bi gecmisiniz var ama farkli o sizi hic dusunmeden uzebildi sizin de elinizde onu uzmek icin yeteri kadar sey var ne yapardiniz? Bunu sakin kizdan ayrilinca arkasindan kasar falan deme gibi algilamayin

Yapma arkadaşım.

Yapma.

O Allah'ından bulur zaten
  • Ozel fotolarini yayma yada sirlarini millete anlatma gibi biseyse hic beni konusturma yoksa sovucem onun disinda biseyse bosver Allah indan bulsun ilgilenme o kaybetsin

• quote:

quote:

Ben bunu sadece bi kisiye anlattim baska bi kiza ve beni hic tanimiyor bile bile onu sectim. Kizin bana soyledigi tek sey su oldu: En kotusunu hakediyor ne istiyorsan yapabilirsin. Beni gozunu kirpmadan uzen birini ben de uzmek istiyorum acikcasi.

Hocam herkes farklıdır ben yapmazdım... Olayıda tam bilmiyorum kızın söylediği önemli değil herkes karakterine göre cevap verir...
  • quote:

Beyler bi gecmisiniz var ama farkli o sizi hic dusunmeden uzebildi sizin de elinizde onu uzmek icin yeteri kadar sey var ne yapardiniz? Bunu sakin kizdan ayrilinca arkasindan kasar falan deme gibi algilamayin

Vicdanın ne diyor?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hak eden cezasını bulmalı. O seni üzdüyse sen de onu üz sonra da suratına bakıp eski günlerin hatrına yaptığım bir şeydi kişisel olarak algılama de ve olay yerinden ayrıl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YAPMA
  • quote:

quote:

Ben olsam gözümü bile kırpmam o Cok rahat bir sekilde Hic acımadan yaptıysa bı niye ona acıyalım ki sanki dünya onun icin yaratılmış evren onun etrafında donüyor bence yapmalisin hakediyor gibi geldi bana.

• Yap. Daha sonra aklı başına gelir belki. Etme bulma dünyası.
  • Ona daha çok iyilik yaparım, bana yaptıklarından dolayı içi içini yer. Yapılacak en kötü kötülük budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CentilmenAdam

Ona daha çok iyilik yaparım, bana yaptıklarından dolayı içi içini yer. Yapılacak en kötü kötülük budur.

Arkadaş en gerekli cevabı vermiş.
  • ona patronun kim olduğunu göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTurkAdam07

quote:

quote:

Ben olsam gözümü bile kırpmam o Cok rahat bir sekilde Hic acımadan yaptıysa bı niye ona acıyalım ki sanki dünya onun icin yaratılmış evren onun etrafında donüyor bence yapmalisin hakediyor gibi geldi bana.

Kisaca anlatacagim olayi yeter artik zaten. Sevgilisinden ayriymis gibi davrandi benimle her halti yedi,sevgili gibi takildi her seyi soyledi,beni kendine cok guzel bagladi,yine de herkes bizi arkadas biliyordu, sevgilim degildi cocuk da burda degildi. Ortada bi ayrilik yoktu ama bi iliski de yoktu yani mesela cocuk giderken gorusmemislerdi bile.Bana asik oldugunu da soyledi yuzume karsi da whatsappta da.3 ay sonra cocuk 1 haftaligina geldi ayrilmaya gidiyorum dedi cocuk daha once ayrilmis zaten sonra da kiz ayrilmis.Kiz bi de ustune hoscakal mektubu yaziyor ne geregi varsa isini biliyor iste cocuk 6da otobuse binecek sabahin korunde gidiyor cocuga mektubu veriyor ve bindikten sonra oku diyor yani dedigim gibi bunlar planli cocugun mektubu acip okuyacagini biliyor.Cocuk okuyor mektubu ve gelip iste bir seyler soyluyor ve barisiyorlar.Ustune sevincli bi sekilde bulustu benle ilk basta bir sey sormadim sonra ee anlat dedim.Bana dedigi su bak anlatacagim ama eskisi gibi olacagiz dedi anlat bakalim sen once dedim.Bunlari anlatti ve ben de ustune bir seyler diyince sen kendini onla karsilastiramazsin o cok farkli dedi hicbir sey demeden ben seni cok iyi tanimisim bunlarin olacagini biliyordum 1 sene gorusmeyelim dedim once seni kaybetmek istemiyorum vs dedi sonra lutfen 1 gun daha ver dedi yarin suraya gel dedi zorla gittim.Fikrini degistirmedin mi falan dedi kararimdan donmedim ben uzuldum ama dayandim.Sen ne istiyorsun dedim benimki biraz utopik dedi ne dedim ikimizi mi istiyorsun kafa salladi. 1 aydir gorusmuyoruz hicbir sekilde. Simdi benim yapmak istedigim bizim ortak kiz arkadasimiz hep sorardi bir sey mi var aranizda falan diye ben de suan olanlari bir bir anlatmak beni nasil oynattigini gostermek istiyorum. Gerisi ona kalmis bu anlatacagim kiz gayet karakterli bi kizdir yani ee diyip gecmez.

• onu takmazdım diğer kızları gözünün önüne sokardım vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gol mü ofsayt

onu takmazdım diğer kızları gözünün önüne sokardım vs.

Kiskandirmak degil bildigin uzmek istiyorum.

• skyfor kullanıcısına yanıt
    Bunları yaptıgında uzulecek zaten?

sevmiyorsa ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gol mü ofsayt

Bunları yaptıgında uzulecek zaten?

sevmiyorsa ayrı

Sence seviyor mu baksana ya ben de sevmiyorum artik ugrasamam.

• skyfor kullanıcısına yanıt
    üzmek istediğine göre seviyorsun
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.