Şimdi Ara

Bir kizi uzmek,hayatini karartmak elinizdeyse?(Hikayeyi anlattim) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gol mü ofsayt

üzmek istediğine göre seviyorsun

Yok gercekten bak ayrildigimda seviyordum ve 1 hafta falan devam etti nefret etmek icin surekli yaptiklarini dusundum.Su an gercekten nefret ediyorum ve dusunuyorum da beni bu kadar rahat uzdu ve cok rahat bi sekilde gitti dun mesela arkadasim cagirdi sirf o gelir diye gitmedim ve sonra baktim gitmis gayette egleniyor bunlari yanina birakmak istemiyorum herkes degerini anlasin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skyfor kullanıcısına yanıt
    Bence salla gitsin ugrasmana degmez hoca ya biri gider biri gelir hayatına bak ben öyle yapıyoum Freestyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: gol mü ofsayt

Bence salla gitsin ugrasmana degmez hoca ya biri gider biri gelir hayatına bak ben öyle yapıyoum Freestyle

Ya oyle bir sey degil baskasi da var zaten olay bu kizin benimle olmamasi degil beni boyle oynatmasi cok rahat bi sekilde.Sanirim ne deseniz ben bildigimi yapacagim.

• Em onu sonra olanları anlat

• quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

Em onu sonra olanları anlat

Emdim zaten hocam o olaylar coktan bitti

• Dostum takma bence. Yol ver gitsin.

En iyisi Vendettada takılmaya devam et ilaç olur
    fik badini niye bu kadar kıskanmışsın anlamadım. Birebir aynısını yaşadım. Ne gerek var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mineral

Dostum takma bence. Yol ver gitsin.

En iyisi Vendettada takılmaya devam et ilaç olur

Ya Cihan her dk nick degismesenAbi her actigim konuda da bi tanidik cikiyor artik gizlimiz saklimiz kalmadi ya

Onda duygu olmuyor ilk basta ben de oyle dusunmustum ama yok yani hic bana gore degil o isler kendine baglamayacakti o zaman.undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyfor -- 14 Ekim 2013; 0:50:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

Em onu sonra olanları anlat

Emdim zaten hocam o olaylar coktan bitti

Güzel miydi eminsin değil mi iyice emdiğine

Dostum bence kızı boşver. Güzel günler geçirdiyseniz kar say. En azından o an için mutluydun.

• quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

Beyler bi gecmisiniz var ama farkli o sizi hic dusunmeden uzebildi sizin de elinizde onu uzmek icin yeteri kadar sey var ne yapardiniz? Bunu sakin kizdan ayrilinca arkasindan kasar falan deme gibi algilamayin

EDit

Kisaca anlatacagim olayi yeter artik zaten. Sevgilisinden ayriymis gibi davrandi benimle her halti yedi,sevgili gibi takildi her seyi soyledi,beni kendine cok guzel bagladi,yine de herkes bizi arkadas biliyordu, sevgilim degildi cocuk da burda degildi. Ortada bi ayrilik yoktu ama bi iliski de yoktu yani mesela cocuk giderken gorusmemislerdi bile.Bana asik oldugunu da soyledi yuzume karsi da whatsappta da.3 ay sonra cocuk 1 haftaligina geldi ayrilmaya gidiyorum dedi cocuk daha once ayrilmis zaten sonra da kiz ayrilmis.Kiz bi de ustune hoscakal mektubu yaziyor ne geregi varsa isini biliyor iste cocuk 6da otobuse binecek sabahin korunde gidiyor cocuga mektubu veriyor ve bindikten sonra oku diyor yani dedigim gibi bunlar planli cocugun mektubu acip okuyacagini biliyor.Cocuk okuyor mektubu ve gelip iste bir seyler soyluyor ve barisiyorlar.Ustune sevincli bi sekilde bulustu benle ilk basta bir sey sormadim sonra ee anlat dedim.Bana dedigi su bak anlatacagim ama eskisi gibi olacagiz dedi anlat bakalim sen once dedim.Bunlari anlatti ve ben de ustune bir seyler diyince sen kendini onla karsilastiramazsin o cok farkli dedi hicbir sey demeden ben seni cok iyi tanimisim bunlarin olacagini biliyordum 1 sene gorusmeyelim dedim once seni kaybetmek istemiyorum vs dedi sonra lutfen 1 gun daha ver dedi yarin suraya gel dedi zorla gittim.Fikrini degistirmedin mi falan dedi kararimdan donmedim ben uzuldum ama dayandim.Sen ne istiyorsun dedim benimki biraz utopik dedi ne dedim ikimizi mi istiyorsun kafa salladi. 1 aydir gorusmuyoruz hicbir sekilde. Simdi benim yapmak istedigim bizim ortak kiz arkadasimiz hep sorardi bir sey mi var aranizda falan diye ben de suan olanlari bir bir anlatmak beni nasil oynattigini gostermek istiyorum. Gerisi ona kalmis bu anlatacagim kiz gayet karakterli bi kizdir yani ee diyip gecmez.

Lan bir sürü yönden bana ne kadar çok benziyor bu hikâye. Küfredeceğim, susayım. O kızın ailesine ulaş ve cehennem olsun hayatı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

sen kafana gore o zaman hocam emmıssın etmıssın zaten daha olayda kalmamıs sınırını anlayabılıyorum aynısının bır benzerı basıma geldı, 1-2 hafta mesaj atma sana mesaj atıcak gerı donucek
  • Eh iste Tamam hocam abartmayalim @Masquerade89

DEgildim cunku yine dusunuyordum surekli yani zevk ugruna da yapilmaz ki bu kada r@Mineral

Ailesine kadar gitmesin ya olay en azindan ben ulastirmayayim @hmztly

Sen baya yanlis okumussun tekrar oku @gol mü ofsayt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyfor -- 14 Ekim 2013; 1:02:56 >
    üniversitedeyken ben de bağlanmam sanıyordum bağlandım. Yani cinsel ilişki erkeği duygusal olarak bağlıyor deseler inanmazdım. Sonra bana bir kazık attı. İsmini vermeyerek onu rencide edecek şekilde yaşadıklarımızı yazdım profilime. Hikaye gibi yani ve sadece bir bölümünü. Kız geldi evime, karşımda ağladı, özür diledi. (Hiç pişman olmadım.) Emelime ulaştım, ne hissettiğimi anladı. Sildim yazdığım yazıyı. Bir dene istersen, ortak arkadaşlarınız elbet vardır. Ama kızın adını verme, olay çıkar bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1alexdeğil

üniversitedeyken ben de bağlanmam sanıyordum bağlandım. Yani cinsel ilişki erkeği duygusal olarak bağlıyor deseler inanmazdım. Sonra bana bir kazık attı. İsmini vermeyerek onu rencide edecek şekilde yaşadıklarımızı yazdım profilime. Hikaye gibi yani ve sadece bir bölümünü. Kız geldi evime, karşımda ağladı, özür diledi. (Hiç pişman olmadım.) Emelime ulaştım, ne hissettiğimi anladı. Sildim yazdığım yazıyı. Bir dene istersen, ortak arkadaşlarınız elbet vardır. Ama kızın adını verme, olay çıkar bence.

Nasil bir sey yazdin hocam biraz anlatabilir misin?

• Malesef Yarabandı !!

ilk ne zaman onu öğrenmiştim. Yani standart fik badi muhabbetini full yazdım, aldatılmış bir kere filan. o ilki aldatmış onu yazdım, burda yaptıklarımızı yazdım tabii karakterler uydurup. Onu tanıyan herkes anladı, kız arkadaşları filan. Zaten arkadaşları da peynir çeşitllerindendi. Sıkıntı olmadı bana. Bu tarz yani. Kendini bir karakter olarak yaz mehmet,ahmet gibi, kızı da ayşe,fatma,vs. herkese bir karakter yaz olay aynı olsun. Onu ne rencide eder onu düşün.
    Gece gece anlayamıyorum, hastalık da kaptık en iyisi iyi geceler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1alexdeğil

ilk ne zaman onu öğrenmiştim. Yani standart fik badi muhabbetini full yazdım, aldatılmış bir kere filan. o ilki aldatmış onu yazdım, burda yaptıklarımızı yazdım tabii karakterler uydurup. Onu tanıyan herkes anladı, kız arkadaşları filan. Zaten arkadaşları da peynir çeşitllerindendi. Sıkıntı olmadı bana. Bu tarz yani. Kendini bir karakter olarak yaz mehmet,ahmet gibi, kızı da ayşe,fatma,vs. herkese bir karakter yaz olay aynı olsun. Onu ne rencide eder onu düşün.

Ben isi direk en yakin arkadasimiza onun da benim de ona anlatmayi dusunuyorum anlattiktan sonra da kiza mesaj attiracagim su an x`in yanindayim diye, ustune ben de mesaj atacagim bana guvenemedigini soyluyordun bosuna soylemis olmani istemedim bundan sonra herkes haddini bilecek gibisinden

• Ben ver ayarı diyorum.ortak kız arkadasımız dediğin öteki kızın gerçek yüzünü öğrenmesi gerek.arkadasının nasıl bildiğini öğrensin ona göre yol çizsin

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.