Şimdi Ara

BİR KIZI KENDİNİZE AŞIK ETME 'YARDIM'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar burada görmüş geçirmiş tecrübeli kişilerden yardım istiyorum. Bir kızı kendınıze aşık etmenın yolları nelerdır. Herkes fikirlerini yazabilir.

• mesajım bulunsun
  • usta memelketin neresindensin
  • Kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi :D
  • Yok öyle bir yol. "Bir anlık heves" yani "hoşlanma" olur sadece. Aşk kendiliğinden meydana gelir...
  • aramıza hoş geldin

Lütfen Galoş giyiniz
  • kızın karşısına geçip 3kere hızlıca "shamangari ıhhoniya iffiyahuru gugu" diyorsun sonra yüzüne üflüyorsun. saçından bir tel çekip dişinle eziyorsun. o saçıda kırk düğüm atıp saklıyorsun. o düğümler çözülmedikçe o saç yanmadıkça o kız sana deliler gibi aşık olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • takip
  • Yetenekle alakalı ama aşık edemezsin yetenekle sadece peşinden gelir o kadar ciddi olmaz yani...
  • Tip+içten bi gülüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kimyacı_~_Na2SO4

takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajım bulunsun. Ancak herkes herkese aşık olamaz. İzlediğim bir belgeselde herkesin kendine özgü bir feromonu olduğu ve bireylerin eş seçme güdüsü olan aşkında feromon uyumundan meydana geldiğinden bahsediyordu. Ancak sen bir kıza aşık olmuşsun iyi yönden bakarsak onun da sana aşık olabilme ihtimali var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmesen -- 7 Eylül 2012; 14:42:35 >
  • money money money
  • quote:

Orijinalden alıntı: great_cnta

Yok öyle bir yol. "Bir anlık heves" yani "hoşlanma" olur sadece. Aşk kendiliğinden meydana gelir...

Hoşlanmadan öteye götüremem yanı bır yolu yok dıyorsun
  • Kızın karşısına geçip şöyle diyorsun: Benimle çıkmana karar verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

kızın karşısına geçip 3kere hızlıca "shamangari ıhhoniya iffiyahuru gugu" diyorsun sonra yüzüne üflüyorsun. saçından bir tel çekip dişinle eziyorsun. o saçıda kırk düğüm atıp saklıyorsun. o düğümler çözülmedikçe o saç yanmadıkça o kız sana deliler gibi aşık olacak

Denedim ve ise yaradı kardeş çok sağol +rep

• usta bukadar aciz olamazsin dimi heralde?
    Guzel giyin ve dogal ol sadece.olursa olur olmazsa olmaz takmamaya bak

• Öncelikle oturduğumuz yerden internetten telefondan bu iş olmaz bunu herkes bilsin.Ha ben Justin Bieber gibi yakışıklıyım dersiniz inanırım orası ayrı.Ama dışarda taktikleri uygularsanız o Justin diye yanan kızlar sizin içinde yanabilir ;)

Taktiklerde şöyle söyleyim hiç bir zaman kızların yalakası,yağcısı,espri makinesi olmayın.Her istediklerini yapmayın yaparsanız kullanmaya kalkan çok olur.Her kıza bakmayın güzelde olsa bakmayın onun ilgisini çeker azda tip varsa genelde o çaktırmadan bakar.(Banane o baksın havasındaki kezbanlar hariç)birazcık artist takılın karizmatik olmaya çalışın.Ha diyorsanız ben böyle değilim sabah akşam gülerim epsri yaparım o zaman hiç bozmayın dahada kötü olursunuz öyle görüncem diye.Böyle durumalrınız varsa ben bunla özdeşleştim diyorsanız kendiniz olmakda fayda var.

Ayrıca kızlar arasında popüler olmanın en güzel yollarından birisi genelde kızlı erkekli grup halinde takılanlar vardır onların içine girip birazda karizmayı çizdirmeden takılırsanız bir süre sonra kızlar sizin dedikodunuzu yapıyor olacaktır.Birisiyle çıkınca ister istemez kız arkadaşlarıylada tanışırsınız sonra ayrılırsanız onlardan birileri çıkar büyük ihtimal yani bu şekil direk bodoslama girmeden ortam yaparsanız boş kalmazsınız kolay kolay.

Edit:Bunuda eklemeden geçemicem.Gerçek aşk istiyorsanız 2 günde olucak birşey değil.Evde oturmak yerine gidin bir yerde işe girin çalışın yada devamlı bir yerlerde takılın elbet bir süre sonra bir kızla hergün bakışırken veya beraber çalışırken bulucaksınız.Önce onun güvenini kazanıp ondanda sinyali alınca yavaş yavaş ona karşı olan ilginizi belli ederek onun verdiği tepkiler doğrultusunda hareket edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskısafcocuk -- 7 Eylül 2012; 14:57:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Haber

Kızın karşısına geçip şöyle diyorsun: Benimle çıkmana karar verdim

Sorun teklifte değil. Teklif işin kolay kısmı bana kalırsa onemlı olan. "kızı" kendine aşık etmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shipp12

money money money

konudaki tek mantıklı cevap
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.