Şimdi Ara

Bir kızı elde etme yöntemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1-) Kıza aşık olduğunuzdan emin olun, emin olunca tamamen içinize atın, ve bunu kimseye belli etmeyin, sadece siz bileceksiniz.

2-) Kızla aranızdaki bağa bağlı olarak, tercihen çok yakın arkadaş olun, ve bu arkadaşlığı ilerletecek her şeyi yapın, zor gününde yanında olun, her zaman ama her zaman huyuna gidin, bir sevgilinin yerini tutacak kadar yakın olun.

3-) Bu ek bir aşamadır, eğer sevgilisi varsa, çaktırmadan sevgilisi ile karşılaştırılabileceğiniz konulardaki üstünlüğünüzü göze sokun, fakat sadece fikir gibi, örneğin sevgilisinin bicepslerinden bahsederse kollarınızı açıp görüyor musun bende de anca bu kadar var ehehe :D falan diyin (Zayıfsanız yapmayın)

4-) Kızla olabildiğince yakınlaştıktan sonra, sempatik ve romantik olun, ne yaparsanız yapın, kızın size aşık olmasını ağlayın, fakat asla ama asla emin olana kadar bir adım atmayın.

5-) Kız size aşık olduğunu yavaş yavaş belli ederse vs. bu sadece bir tahmindir, sakın bir adım atmayın, bir gün kızın aşık olduğundan emin olduğunuzda sonraki aşamaya geçin.

6-) Kızın aşık olduğundan tamamen emin olunca, artık çıkma teklifini kendiniz edip işi çabucak halledebilir, yada onun etmesini bekleyerek uzatabilirsiniz, iki yolla da görevi tamamladıktan sonra özgürce revaniye dönüşüp kızı kindana hapsedebilirsiniz. Aşamanın böyle bitirilmesinini gerekliliği kızın size aşık olduğundan emin olmadan yemi boşa çıkarmamaktır, size aşık olduğunda kolayca elde edebilirsiniz, hiçbir kaybetme riski olmadan.

• Bu ne kardesim ingiltere prensesini mi ayartmaya calisiyoruz taht icin? Git biraz takil olacagi varsa olur iste. Sonra Türk kizlari niye boyle EDIT: OKUMAYIN KINDAN SALAK GIBI YEDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senyalancisinadi -- 22 Ocak 2018; 15:54:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun bir aradan sonra ilk defa bir CSB'yi yedim. Kaliteli iş tebrikler dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: senyalancisinadi

Uzun bir aradan sonra ilk defa bir CSB'yi yedim. Kaliteli iş tebrikler dostum

Hocam aslında mantıklı olarak yazıyordum sonra sonunu bağlamak istedim
  • fadimeyi elde etme teorisi
    9 katlı fadime integralin thevenin yöntemiyle çözümlenmesi
  • E bildigin yalayin demissin kanki

• En son kızı revaniye dönüşüp kindana atıyorsunuz okumayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben yanlarında osuruyorum direk
  • Okumadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.