Şimdi Ara

bir kıza sevdiğni nasıl ispatlarsın..ve sevdiğni nasıl kanıtlarsın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
2
Favori
119.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: shinesee

quote:

Orjinalden alıntı: Time2Die

Herkes iyi hoş güzel söylemişte, kaçan kovalanır falan.. Fazla naz aşık usandırır bunu da unutmamak lazım.. Eğer hakediyosa şımartın kardeşim...

aynen katılıyorum

aynenn bende katılıyorum harbiden ölee =)
  • ilginize tşk ederm artık kızlardan mümkün olduğunca uzak duruyorum
  • lisede bir olayımı anlatayım.
    okulda bir müdür kızı vardı. aynı fililerdeki gibi o koskoca müdür(böyük müdür-bölge müd) kızı ben daha şehiri yeni görmüş dağlı.
    hayatımda kıza teklif etmek sevdiğimi söyelemek şöyle dursun: yanyana bile gelmiş değildim. evde de tv yok. peder 1945 den kalma plak gibi.:)
    nasıl söylerim, ne ederim benim edebiyata, yazmaya ilgim vardı. tibbi terminoli dersinde terimleri ilkokul 1 deki gibi fişlerle ezberlerdik. fişleri ben hazırlardım. fiş dağıttığım k,işi üstündeki terimin türkçesini sölerdi, sınıf ise yarışma ile latincesini bilmek için yarışırdı. ben ona verdiğim fişlere sevgi aşk sözcükleri yazardım. KALB çizerdim.
    biraz inektim ya. soruları hocalar hep bana hazırlatırdı.testin dogru cevapları benim adım, soyadım, onun adı soyadından oluşurdu hep.
    mesela
    1. sorunun cevabı onun adı B
    2. sorunun cevabı benim adım A
    3. SORU BUNUN TERSİ
    sonra adım onun adı soyadım
    tabi bu kodlamayı bilince hep soruyuda bilir kanaat notlarından 100 alır yırtardı.
    ama beni kullandığını fark ettim. sonra yapmadım. tabiki 2. dönem benim kodlama yapacagımı sanarak derse çalışmayan salak, kodlama yapmadığım için teşekkür alamdı. çünkü tibi terminoloji zayıf almıştı çünkü

• Salak olmayan karşısındakinin hâl ve hareketlerinden zaten anlar...Ayrıca kasmaya gerek yok diye düşünüyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BerQ!

bir kizi ne kdr etkilemeye calisirsan o kiz o kadar havalanir, kiz icin ne fedakarlik yaparsan o kiz bi o kdr seni umursamamaya baslar, kiza askini ilan edersin ve kiz seni oyuncaga cevirir, kizi etkilemeye calisma sadece yakinlas, o senden beklesin ama sen yapma bisiy ve kudursun bolece kendi gelsin, eger kiz sana karsi sifir degilse kesin bi hamle yapar

nerdesin sen ya elini öpmek istiyorum dogru cok sevmemden kaynaklaniyo.
  • sevgıyı yasayan bılır
  • eğer bu kızı gerçekten seviyosanız ve sizi sevdiğne inanmıyorsa yapılacak iş çok basit ama yürek ister kolunuza kızın ismini jiletle yazın bunu kıza gösterin eğer kızı görme imkanınız yoksa kolunuzun resmini çekin facebookta da bu resme kızı etiketleyin senin esewrin die bi başlık atın sonra bu kız vaybe beni ne kadar seviyomuş koluna ismimi yazmış fln der tabi bu kıza göre değişir kız duygusuz vicdanısazsa yapcak bişey yok denemek isteyen buyursun yapsın eğer bu kızdan sonra başka kıza aşık olmaya sakın kalkmayın o yeni sevgilinizi kaybedebilirsiniz o faça yüzünden :D

PSİKO GENÇLİK
  • hort benimde bugünlerde başımda böle bir bela var ne yapacağımı tam bilmiyorum.sölesem reddeder diye korkuyorum söylemesem başkası alır diye korkuyorum.
  • yea size tavsiyem sevdiginiz veya hoslandıgnız farketmez bu kişi her zaman nazlıdır . eyer sizin ona olan sevgnızı biliorsa . taki basımada geldi sevdgim kız cok naz yapıyor . yapcagnız sey su hic onla ilginmemiş gibi yapacaksnız göz göze gelirsenız gözünüzü baska tarafa cevireceksniz . onu umursamaz gibi yapacaksnız . o bunu deli eder ama kıskandırma aşamasına girmen (yani baska kız veya erkeklerın yanına gitmek veya baska birisyle sevgili olmak) kaybeden siz olursnuz . tek yapcagnız bu ama cokta soguk durman selam verın merhabalasın ama o kadar yakın olman sonra bakın nasıl geliyor . . . birde şu var kızla hic sevgili olmamıssanız acılmak istyorsanız ilk basta dost gibi yaklasın . Sorunları varsa cözün kaynatın ama yüz vermeyin . Ara sıra elektirk vermek icin yanlısıkla elini tutar gibi yapın . ben yaptım oldu ama herseyden önce sabırlı olun sabırlı olursnız bakın hersey nasılda yoluna girecek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mono87

hort benimde bugünlerde başımda böle bir bela var ne yapacağımı tam bilmiyorum.sölesem reddeder diye korkuyorum söylemesem başkası alır diye korkuyorum.

Ozan o kız sana bakmaz
  • Mesajım bulunsun...
  • Adamım Kıza Yavşak Gibi Karı Gibi Yalvarmıcaksın Ağır Abi Olucaksın Yeri Geldiğinde Lafını Sölüceksin bunun Üzerine Kızda geri dönerse zaten o kızında gönlü vardırr.. ağırdan al hayatı fazla takma karıyı

bir kıza sevdiğni nasıl ispatlarsın..ve sevdiğni nasıl kanıtlarsın
  • seviyorsam gider konuşurum
  • şu an kanıtladım ama haberi yok sevdiğim kız uniyi kazanıp ankaraya gitti ben de okulu bırakıp ankarayı kazandım bakalım ne olacak
  • Simdi beyler benim sorunlara yorum yapin lutfen
    Basliyorum
    Ben Kisilik olarak sizin soylediginiz gibi kose kapmaciligi oynamayi seven birisi degilim giderim icimi dokerim ona yapmacik hareketler degilde gercek kalbimi gosteririm hayatim boyunca yaklasik 10 sevgilim oldu 7-8 tanesi gecici oldu hemen arka taraflari kalkiverdi ama 2 tanesi gercekten benim icin yaratilmislardi en sonuncuyla 2 yil beraberlik yasadim herkez hayretler icinde bizim rahatligimizi ve sevgimi kiskaniyordu ayrilmamizin sebebide benim baska bir sehre tasinmam oldu simdi okulda bir kizdan hoslaniyorum ama bu sefer bu politikami uygulamakta tereddutluyum kiz cok sakin ve kesinlikle havali biri degil 2 gun once hoca neler yapmayi seversin diye sordu kiza bende belki terslerde tanisirim diye hicbirsey sevmez ot gibi yasamayi sever dedim o birsey soyliyememisti zaten birazda utandi ama yinede konusmadi sizce nasil bu kizla arami yapabilirim ozet istemeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir kıza sevdiğini belli edersen kız senden uzaklaşır
    bir kıza onun hiçbirşey olduğunu hissettirirsen dibine kadar gelir...

aradaki ince çizgiyide geçmemek lazım tabiki de
  • Düzgün düzgün cevaplar verilmiş. Ah eski konu dışı ah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlemdarBilisim

Simdi beyler benim sorunlara yorum yapin lutfen
    Basliyorum
    Ben Kisilik olarak sizin soylediginiz gibi kose kapmaciligi oynamayi seven birisi degilim giderim icimi dokerim ona yapmacik hareketler degilde gercek kalbimi gosteririm hayatim boyunca yaklasik 10 sevgilim oldu 7-8 tanesi gecici oldu hemen arka taraflari kalkiverdi ama 2 tanesi gercekten benim icin yaratilmislardi en sonuncuyla 2 yil beraberlik yasadim herkez hayretler icinde bizim rahatligimizi ve sevgimi kiskaniyordu ayrilmamizin sebebide benim baska bir sehre tasinmam oldu simdi okulda bir kizdan hoslaniyorum ama bu sefer bu politikami uygulamakta tereddutluyum kiz cok sakin ve kesinlikle havali biri degil 2 gun once hoca neler yapmayi seversin diye sordu kiza bende belki terslerde tanisirim diye hicbirsey sevmez ot gibi yasamayi sever dedim o birsey soyliyememisti zaten birazda utandi ama yinede konusmadi sizce nasil bu kizla arami yapabilirim ozet istemeyin

şimdi kız havalı şımarığın biri olsaydı daha farklı konuşurdum ama bunun için en iyi yol,eğer kız anlattığın gibi biriyse gidip özür dilemek olur bence. tabi fazlada abartmamak lazım.

ben olsam başka bir konudan konuşmak için yanına giderdim sonra da

''ya bak geçen gn şöyle bir şey dedim alınmadım dimi? eğer alındıysan yani her şeye alınan bir tipsen kusura bakma ? ama yok ben alıngan değilim diyosan sen de bana şimdi laf at? bak atmazsan, bu alıngan kızı üzdüm diye ben de üzülürüm, sonra da annem bana kızar... vs vs'' gibisinden şeyler söylerdim. yani işi biraz espriye, biraz dalgaya (senin dalgan gibi değil tabikide) getir
    bu tarzda yaklaşımların %50 oranında işe yarayacağını düşünüyorum, kalan %50 de senin vücut diline kalmış bişey

• gençler kızla çok iyyi takılıyorduk yanıana gitmeyince 1 kaç ders hemen öldün mü diyordu sonra birlikte geziye felan gittik saattlerce birlikte takıldık falan artık o hani yüz verdim tepeme çıktı konumunda artık hiç yazmıyor iplemiyor beni bende yazmamaya özen gösteriyorum merabalışıyoruz fazla muhabbet etmiyoruz ama doğum günü geliyor ve efsane birşey almıştım aramız iyyiken şimdi ben bu hediyeyi verirsem gene avucunun içinde olucam sizce ne yapmayılım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.