Şimdi Ara

bir kıza sevdiğni nasıl ispatlarsın..ve sevdiğni nasıl kanıtlarsın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
119.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Şair-i Maderzat

Osurarak sizin şarkınızı çal

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: CepDoktor

Helal olsun Çok romantik bi olay kız hayata kalırsa ona sevidğini sölersin artık

• quote:

Orijinalden alıntı: KENZOOvet

quote:

Helal olsun Çok romantik bi olay kız hayata kalırsa ona sevidğini sölersin artık

Alıntıları Göster
    Son nefesimde elimi sen tutacaksın son sözlerimi bir sen duyacaksın meleklerin sözü vaaaaaaaaaaaaaaarrrr meLeklerin sözü vaarrrrrr

• quote:

Orijinalden alıntı: Şair-i Maderzat

Son nefesimde elimi sen tutacaksın son sözlerimi bir sen duyacaksın meleklerin sözü vaaaaaaaaaaaaaaarrrr meLeklerin sözü vaarrrrrr

Alıntıları Göster
    quote:

Son nefesine gelene kadar kim bilir kaç kız elini tutar onun

• quote:

Orijinalden alıntı: ALph1940

quote:

Son nefesine gelene kadar kim bilir kaç kız elini tutar onun

Alıntıları Göster
    kız odun değilse anlar zaten. anlamıyorsa fazla şebeklik yapmaya gerek yok, değmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: ccaparli

kız odun değilse anlar zaten. anlamıyorsa fazla şebeklik yapmaya gerek yok, değmez.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

Odunlarıda yok değil hani

• quote:

Orijinalden alıntı: ccaparli

Alıntıları Göster
    bence de fazla ilgiyle şımartmamak ama kayıtsız gibi de görünmemek lazım.gerçi bu kişiden kişiye değişir.kimi ilgiden çok hoşlanır,kimide havalanır.Nabza göre şerbet vermek lazım yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuguko

bence de fazla ilgiyle şımartmamak ama kayıtsız gibi de görünmemek lazım.gerçi bu kişiden kişiye değişir.kimi ilgiden çok hoşlanır,kimide havalanır.Nabza göre şerbet vermek lazım yani

Alıntıları Göster
    kasayı yan yatır
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuguko

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nuguko

Kızdan kıza ve durumdan duruma değişir bu olay bence.

Diyelim ki sen Brad Pitt gibi bir adamsın ve kız senin için yanıp tutuşuyor, eminsin bundan.O zaman çok fazla kasmana gerek yok.Hatta fazla kasma, kız gelir ardından.

Ama diyelim ki ortalama bir tipsin, kız da sana karşı nötr.O zaman bir şekilde kıza kendini beğendirmek durumundasın.Karizma olayı yani.Artık bu espriyle mi olur, allah vergisi güzel sesin vardı onunla mı... neyse işte bir şekilde beğendirmelisin kendini.

Eğer kızın sana kesinlikle ilgi duymayacağından eminsen hiç kasma bence, sonra platonik olur acı çekersin.Böyle bir durumda git kafadan söyle, kabul etmez zaten, rahatlarsın.

Ama tüm bunlarda esas alman gereken kıza az buçuk hoşlandığını belli etmekten ileriye gitme ve daha çok kendini beğendirme üzerinde dur.Bunu yaparken kızın "çocuk zaten kontorlümde..." şeklinde düşünmesine fırsat verme.

Not: Bunlar tamamen teoriktir.Bu satırları yazan (ama bir nedenden dolayı uygulayamayan) arkadaşınız da naçizhane, 4-5 gün önce acı bir "hayır" la karşılaşmıştır .

• quote:

Orijinalden alıntı: ateş ve güneş

quote:

Diyelim ki sen Brad Pitt gibi bir adamsın ve kız senin için yanıp tutuşuyor, eminsin bundan.O zaman çok fazla kasmana gerek yok.Hatta fazla kasma, kız gelir ardından.

Ama diyelim ki ortalama bir tipsin, kız da sana karşı nötr.O zaman bir şekilde kıza kendini beğendirmek durumundasın.Karizma olayı yani.Artık bu espriyle mi olur, allah vergisi güzel sesin vardı onunla mı... neyse işte bir şekilde beğendirmelisin kendini.

Eğer kızın sana kesinlikle ilgi duymayacağından eminsen hiç kasma bence, sonra platonik olur acı çekersin.Böyle bir durumda git kafadan söyle, kabul etmez zaten, rahatlarsın.

Ama tüm bunlarda esas alman gereken kıza az buçuk hoşlandığını belli etmekten ileriye gitme ve daha çok kendini beğendirme üzerinde dur.Bunu yaparken kızın "çocuk zaten kontorlümde..." şeklinde düşünmesine fırsat verme.

Not: Bunlar tamamen teoriktir.Bu satırları yazan (ama bir nedenden dolayı uygulayamayan) arkadaşınız da naçizhane, 4-5 gün önce acı bir "hayır" la karşılaşmıştır .

Alıntıları Göster
    acıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ateş ve güneş

quote:

Alıntıları Göster
    Kız aslında sevdiğine inanıyo ama seni sevmediği için inanmıyorum diye bahane buluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: strafer

kasayı yan yatır

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: strafer

kasayı yan yatır

denedim bir işe yaramıyor
  • Sevgi ıspatlanmaz arkadaşım ya sevgi yaşanır....Gerçekten seviyosan eğer ıspatlamana gerek kalmaz yaptıkların, söylediklerin , ona karşı davranışların herşey onu sevdiğinin göstergesidir.
    Seviyosan onu üzemezsin.Üzdüğünde senin daha çok canın yanar.ve karşındaki de öküz bi kız değilse bunu anlar.Anlamıyosada salla gitsin zaten.Eğer onu üzdüğünde seninde üzüldüğünü anlarsa sevdiğinide anlar.

Sevgi aldığın hediyelerle,çiçeklerle,sürekli seni seviyorum demelerle,kendini biyerlerden atmakla veya vb... şekillerle ıspat edilmez.gerçel sevgiyi gözlerden,sözlerden anlar insan.

Diyosanki gerçekten seviyorum ama o anlamıyo illada ıspatla diyo,Hiç düşünme nasıl ıspatlasam diye.Çünkü seni gerçekten seven ve seni anlayan biri böyle bişiy istemez senden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gülen_kız

Sevgi ıspatlanmaz arkadaşım ya sevgi yaşanır....Gerçekten seviyosan eğer ıspatlamana gerek kalmaz yaptıkların, söylediklerin , ona karşı davranışların herşey onu sevdiğinin göstergesidir.
    Seviyosan onu üzemezsin.Üzdüğünde senin daha çok canın yanar.ve karşındaki de öküz bi kız değilse bunu anlar.Anlamıyosada salla gitsin zaten.Eğer onu üzdüğünde seninde üzüldüğünü anlarsa sevdiğinide anlar.

Sevgi aldığın hediyelerle,çiçeklerle,sürekli seni seviyorum demelerle,kendini biyerlerden atmakla veya vb... şekillerle ıspat edilmez.gerçel sevgiyi gözlerden,sözlerden anlar insan.

Diyosanki gerçekten seviyorum ama o anlamıyo illada ıspatla diyo,Hiç düşünme nasıl ıspatlasam diye.Çünkü seni gerçekten seven ve seni anlayan biri böyle bişiy istemez senden.
    quote:

Orjinalden alıntı: gülen_kız

Sevgi ıspatlanmaz arkadaşım ya sevgi yaşanır....Gerçekten seviyosan eğer ıspatlamana gerek kalmaz yaptıkların, söylediklerin , ona karşı davranışların herşey onu sevdiğinin göstergesidir.

Hay ağzını öpeyim....

• doğru ya doğru arkadaşım ya.Ben gıcık oluyorum böyle sevgi ıspatlama vb takıntılara.Yok bana seni seviyorum demiyosun,yok bana çiçek getirmiyosun her akşam.ben bi bayan olarak uyuz oluyorum böyle takıntılı kızlara.
    Ya seni seviyorum çok özel bi kelimedir ben istiyorum diye dedikten sonra bi anlamı yoktur.Arada bi desin ama gerçekten içinden o an onu demek geldiği için desin.Veya ben istiyorum veya ben kızıcam die değil içinden geldiği zaman bana çiçek getirsin.

Sevdini ıspatlamanı isteyen bi kız seni zaten anlamıyodur.ve onun içinde kendini yırtmana gerek yoktur arkadaşım.

Sevdiğini ıspatlamak istiyosan sadece değer ver.Değerde nasıl verirsin onu aldatmayarak,elinden geldiğince onu kırıcak üzücek şeyler falan yapmayarak.
    fazlasını istiyosa boşvericeksinn....
  • quote:

Orijinalden alıntı: gülen_kız

doğru ya doğru arkadaşım ya.Ben gıcık oluyorum böyle sevgi ıspatlama vb takıntılara.Yok bana seni seviyorum demiyosun,yok bana çiçek getirmiyosun her akşam.ben bi bayan olarak uyuz oluyorum böyle takıntılı kızlara.
    Ya seni seviyorum çok özel bi kelimedir ben istiyorum diye dedikten sonra bi anlamı yoktur.Arada bi desin ama gerçekten içinden o an onu demek geldiği için desin.Veya ben istiyorum veya ben kızıcam die değil içinden geldiği zaman bana çiçek getirsin.

Sevdini ıspatlamanı isteyen bi kız seni zaten anlamıyodur.ve onun içinde kendini yırtmana gerek yoktur arkadaşım.

Sevdiğini ıspatlamak istiyosan sadece değer ver.Değerde nasıl verirsin onu aldatmayarak,elinden geldiğince onu kırıcak üzücek şeyler falan yapmayarak.
    quote:

doğru ya doğru arkadaşım ya.Ben gıcık oluyorum böyle sevgi ıspatlama vb takıntılara.Yok bana seni seviyorum demiyosun,yok bana çiçek getirmiyosun her akşam.ben bi bayan olarak uyuz oluyorum böyle takıntılı kızlara.

seni kutluyorum böyle düşündüğün için . Bravo!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Guitarist

quote:

Orjinalden alıntı: BerQ!

bir kizi ne kdr etkilemeye calisirsan o kiz o kadar havalanir, kiz icin ne fedakarlik yaparsan o kiz bi o kdr seni umursamamaya baslar, kiza askini ilan edersin ve kiz seni oyuncaga cevirir, kizi etkilemeye calisma sadece yakinlas, o senden beklesin ama sen yapma bisiy ve kudursun bolece kendi gelsin, eger kiz sana karsi sifir degilse kesin bi hamle yapar

DOSTUM ÇOK DOĞRU DEMİŞSİN

Bu şekil de bir değil bir çok kızı kendine bağlarsın çünkü onlarla ilgilenmemen onları sinir edecek sana bağlanmaya başlayacaklar,sürekli uğraşacaklar ilgi göster diye,adeta köpeğin olurlar

Ama senin çok sevdiğin ve seni çok seven yani karşılıklı büyük bir sevgiyle bağlı olan ilişkilerinde böyle davranma,ilgilen tabi ama öyle bir kızada fiilen kanıtlaman gerekmez zaten.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Guitarist

quote:

Orjinalden alıntı: BerQ!

bir kizi ne kdr etkilemeye calisirsan o kiz o kadar havalanir, kiz icin ne fedakarlik yaparsan o kiz bi o kdr seni umursamamaya baslar, kiza askini ilan edersin ve kiz seni oyuncaga cevirir, kizi etkilemeye calisma sadece yakinlas, o senden beklesin ama sen yapma bisiy ve kudursun bolece kendi gelsin, eger kiz sana karsi sifir degilse kesin bi hamle yapar

DOSTUM ÇOK DOĞRU DEMİŞSİN

Bu şekil de bir değil bir çok kızı kendine bağlarsın çünkü onlarla ilgilenmemen onları sinir edecek sana bağlanmaya başlayacaklar,sürekli uğraşacaklar ilgi göster diye,adeta köpeğin olurlar

Ama senin çok sevdiğin ve seni çok seven yani karşılıklı büyük bir sevgiyle bağlı olan ilişkilerinde böyle davranma,ilgilen tabi ama öyle bir kızada fiilen kanıtlaman gerekmez zaten.

bir kizi cok sevdim ve biraz kopegi oldum askimi ispatlamak icin o da iice havalandi, ben de takinti oldu daha da usteledim sonra sutladi beni, ama gorusmeye devam ettik, ben baska kizla ciktim bunu umursamamaya yakin olup sanki onu hic sevmemis gibi davraninca kudurdu gecen gun kendi gelip bana asik oldugunu diger kizlarla gorusmemin onu cok uzdugunu falan soyledi, benim kopegi oldugum kiz bana kopek oldu, yani bu acidan dedigim yontem her sekilde her kizda ise yarar, kiza gore orani ayarlanmali tabi, bu sadece kizlar icin gecerli de degil, bir kiz bu sekilde erkege davransa da gecerlidir, insan dogasindan kaynaklanan bisiy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkaycinar -- 4 Aralık 2006; 1:39:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: devilucifer85

quote:

seni kutluyorum böyle düşündüğün için . Bravo!!!!

Alıntıları Göster
    arkadaşım seviyorsan uğrunda bişeyler yap ispat felan ne ya matemetik dersi mi bu
    çık karşısına cesaretini topla konuş(tabi kız az çok tanımalı seni ve hoşlandığını belli etmelisin)
    tabi o çok değerli ama bu günlerde ayağa düşmüş o kelimeyde zamanı gelince kullanırsın
    yada benim gibi arkasını dönüp gittiğinde koskoca bir üniversitenenin içinde o kadar milletin içinde bağırırsın
    seni herşeyden çok sevmiştim diye tabi kız etkilenir ama dönüşü olmaz

bence sen kızı etkileme yoluna gideceğine bir an önce harekete geç bir yerden başla
    sonra ona ufak tefek hediyeler alırsın küçük jestler yaparsın inan boğaz içi köprüsünden atlamaktan çok
    etkilersin onu

arkadaşım inşallah hakkında hayırlısı olur da kavuşursun sevdiğine...

• quote:

Orijinalden alıntı: faya85

arkadaşım seviyorsan uğrunda bişeyler yap ispat felan ne ya matemetik dersi mi bu
    çık karşısına cesaretini topla konuş(tabi kız az çok tanımalı seni ve hoşlandığını belli etmelisin)
    tabi o çok değerli ama bu günlerde ayağa düşmüş o kelimeyde zamanı gelince kullanırsın
    yada benim gibi arkasını dönüp gittiğinde koskoca bir üniversitenenin içinde o kadar milletin içinde bağırırsın
    seni herşeyden çok sevmiştim diye tabi kız etkilenir ama dönüşü olmaz

bence sen kızı etkileme yoluna gideceğine bir an önce harekete geç bir yerden başla
    sonra ona ufak tefek hediyeler alırsın küçük jestler yaparsın inan boğaz içi köprüsünden atlamaktan çok
    etkilersin onu

arkadaşım inşallah hakkında hayırlısı olur da kavuşursun sevdiğine...

Alıntıları Göster
    Anlayana sivri sinek saz anlamayana Davul zurna az demiş atalarımız... Yani anlamak isteyen anlatmadanda anlar.

Sonuçta karşındaki kız tabiki eee birazda nazı olacak zaten...

• quote:

Orijinalden alıntı: habader

Bi bakış yeter anlayana

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: habader

Bi bakış yeter anlayana

• quote:

Orijinalden alıntı: Sammy...

quote:

Orjinalden alıntı: habader

Bi bakış yeter anlayana

Alıntıları Göster
    arkadaşlar cevabınız için hepinize teşşekkür ederim ben bi kızla çıkmadan duramıyorum bunu nasıl engelleyebilirim?????

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.