Bildirim
Bir Kız'a Nasıl Yakınlaşılır.Kendi Hikayem.3.YAZI GELDİİİ(EVİN ANAHTARINI ALDIM) (8. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
amma yüzsüz herifmişsin lan kızın kapısına bir soru sormak için gidilir mi ben babası olsam ağzını burnunu kırarım senin -
Nedense acayip sevmişimdir böyle hikayeleri. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: RancStone
evde dans edicek ortam hazirla. az romantik ol isi bagla kiz isterse malum is olur zaten ustune gitme ama yapisman gereken zamanda yapis dudaklarina
Şimdi ben istemiyoruz zaten öyle bi durum olmasını ama hani olurda o bi atak yaparsa ne yapmam lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam
amma yüzsüz herifmişsin lan kızın kapısına bir soru sormak için gidilir mi ben babası olsam ağzını burnunu kırarım senin
1-Gerekli açıklamayı yazıda yaptım.(Telefonula neden aramadığım hakkında)
2-Zaten sana sormak için görüşürüz demiştim bu da 2. idi
3 Babasından korkum yok sadece çekingenlik.Tepkisi ne olur nasıl karşılar diye endişeliydim.+Her kapıyı çalana ağız burun dalınmaz,Bi bakmşsın yerde 2.80 yatıyorsun..._____________________________
-
quote:
kızla uzun bir ilişki düşünüyosan yaptığımız doğru değil diyebilirsin, kızın güvenini kazandıktan sonra hayat çok güzel gelir sana. gerisinide sen bilirsin diyorum.
Ben kendimdede endişe duymaya başladım sanki.Bakalım neler olucak...Akşamki geişmeler Buradan Devam edicek.Bukonudan Devam edicem 4. yazıyı yazığımda up larım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WirLebenAutoss -- 19 Temmuz 2013; 16:31:43 >_____________________________ -
rizörvıd csb diyordum ama ilgimi çekmeye başladı..gelişmeleri takip edeceğim. _____________________________ -
Kaptın kızı kerata hadi yine iyisin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İyi gidiyor olu bu iş. _____________________________ -
B:Benim için hiç bir şekilde sorun yok.O zaman saat 8 buçuk 9 arası diyelim.Kalacak yer konusunda arkadaşımın babaannesinin evi vardı orada oranın anahtarını aldım ben orada kalırız.gerçi biraz ufak bir yer ama umarım sıknıtı olmaz.evin içine hiç girmedim ama umarım fazladan oda vardır. :).Ben seni buradan alırım...Fakat...Baban... ?
Burdan sonra yok hocam bence sallıyorsun 2 günde ne bu güven anlamadım gitti kız avrupadan gelmiş galiba_____________________________ ∫ ∫ Canın Sıkılıyosa Tam Yerine Geldin TIKLA ∫ ∫ -
-
İyiymiş _____________________________ -
Takip _____________________________ 2,45 GHz Octa-Core İşlemci | Qualcomm MSM8998 Snapdragon 835 | 4 GB LP-DDR4x Ram | 64 GB Dahili Hafıza + 256 GB Micro SD | LTE 1Gbps | Android 8.0 OreoFull HD HDR 1920 x 1080 IPS LCD | 5.2 Inc | 424 PPI | sRGB %13138 | 16 M Renk | 19 Mp Motion Eye Kamera | 720p 960 fps Slow Motion Video | 2.700 Mah Batarya -
Anlamadığım nokta;Kız senin numaranı nerden biliyor?Csb.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Beyler bu adamı yakından tanıyorum kendisi Azerbeyancan'da senaryo yazarlığı okudu dolandırıcının önde gideni inanmayın bu adama içten pazarlıklı bu adam. _____________________________ -
mesajım dursun :D _____________________________ öylesine blogum:https://www.ekmekarasimakarnam.wordpress.com -
evin anahtarını almış marifet sanki. yazık kardeşim sana yazık ama ebet cehennemde dolacak.. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: WirLebenAutoss
quote:
kızla uzun bir ilişki düşünüyosan yaptığımız doğru değil diyebilirsin, kızın güvenini kazandıktan sonra hayat çok güzel gelir sana. gerisinide sen bilirsin diyorum.
Ben kendimdede endişe duymaya başladım sanki.Bakalım neler olucak...Akşamki geişmeler Buradan Devam edicek.Bukonudan Devam edicem 4. yazıyı yazığımda up larım
Hocam ilklerde inanıyordum ama nedense aynı evde kalma işine kızın evet demesinden sonra inancımı kaybettim açıkçası hemen her şeye evet diyor. İçimden csb diyesim geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Steam: PeerNet
Oo\SKYLINE/oO
-
Haftasonu saat 7'de spor yapıyorsun, oruç tutuyorum diyorsun. Ayrıca kızdaki güveni anlayamadim. Daha 2 gündür tanıdığın adamla aynı evde tek başıma gece geçirmem bir de kızsam. Kusura bakma kısaca CSB.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ F R E D D I E M E R C U R Y
-
İlk 2 gün tamamda bu son yazdıkların harbi sınırları zorlamış. Daha fazla okumayacağım bildiğin sallıyorsun _____________________________ -
Kuğul sıtori bıro _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X