Şimdi Ara

Bir kerede kaç şınav/mekik/barfiks çekebiliyorsunuz ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
0
Favori
47.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Özgü®

şınav 40-50 arası

barfiks 1

mekik 50 ve üzeri bilmiyom

19

boy .1.73
    kilo 75

hergün şınav çeken birisi gün geçtikce şınav sayısındaki artışı görecektir bi ara 50 yi geçmiştim

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ozgur2266

şınav 40-50 arası

barfiks 1

19

boy .1.73
    kilo 75

hergün şınav çeken birisi gün geçtikce şınav sayısındaki artışı görecektir bi ara 50 yi geçmiştim

40-50 şınav çekerken nasıl 1 barfiks çekiyorsun ikisinde de kollarınla taşıyorsun vücudunu hadi şınav barfiks kadar değil ama 40-50 şınav çeken adam 15-20 de barfiks çeker gibime geliyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Lee-on!

quote:

şınav 40-50 arası

barfiks 1

19

boy .1.73
    kilo 75

40-50 şınav çekerken nasıl 1 barfiks çekiyorsun ikisinde de kollarınla taşıyorsun vücudunu hadi şınav barfiks kadar değil ama 40-50 şınav çeken adam 15-20 de barfiks çeker gibime geliyor..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Lee-on!

quote:

şınav 40-50 arası

barfiks 1

19

boy .1.73
    kilo 75

şınav çekerken kollar bir yerden sonra alışıyor. örnek şınavla 40 kiloyu kaldırıp indiryosun barfiksde 75 kilo birden kaldırmak indirmek çok zor valla 1 çekiyom kollar aşağı inince bi daha çıkmıyor yukarı 15-20 barfiks cekiyorum diyenlerde abartıyolar diyorum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖLÜCÜ

Mekik 50
    Şınav 5
    Barfiks 2

Alıntıları Göster
    30 şınav/30+ mekik/5 barfiks

• quote:

Orijinalden alıntı: knight

bu arada bir sorum olacak..barfixin biceps i ve sırt kaslarını çalıştırdığını söyleyen bir çok arkadaşım var...kollar omuz hizasında iken dogru olabilir...ancak bazı zamanlarda kendimi denemek için kollarımı açabildiğim kadar açıp barfix çekiyorum...8 e kadar güzel çekiyorum ancak zorlama ile 11 i buluyorum...Barfix çekerken kollar arasındaki mesafe bu kadar mı etkiler ?

Alıntıları Göster
    burda yazanlardan hiçbirinin nizami olarak 30+ barfiks çekebileceğine inanmıyorum.bel vurarak barfiks çekip de ben barfiks çekiyorum diyosanız kendiniz tatmin edersiniz.

askerde belli olur zaten, o 30-35 barfiks çeken arkadaşlar komutanın yanında 7 barfiksi çekemezler

• quote:

Orijinalden alıntı: Entobo

quote:

Orjinalden alıntı: Hocam?

83'lüyüm sexte güçlüyüm.

Dün Çarkıfelektemi duydun

Alıntıları Göster
    Boy: 1.72
    Kilo: 73
    Şınav: 30-50 arası şınav çekebiliyorum.Tabi zamana ve şınav çeşidine de bağlı.
    Mekik: Yarım mekik, ayaklar 90 derece açıda iken 500 küsür çekebilirim.Bir keresinde 1000'i geçmiştik.
    Barfiks: Bilmiyorum.

Bu arada 30 küsür barfiks çeken arkadaşlara da yüksekten uçuyorsunuz demek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata -- 17 Aralık 2008; 20:16:53 >

• quote:

quote:

83'lüyüm sexte güçlüyüm.

Alıntıları Göster
    $inav: 40 - 50, Mekik: Bilmiyorum, Barfiks: 10 - 15, Dips: 10 - 15. Ya$: 17.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusT18 -- 17 Aralık 2008; 20:21:28 >

• quote:

quote:

83'lüyüm sexte güçlüyüm.

Alıntıları Göster
    15yaşındayım 50+ mekik 15şınav 4-5barfiks (eskiden basketbol oynuyodum ama 2.5 sene önce bıraktım )

• yas 16
    100 şınav
    25 barfiks
    200 mekik
    12.5 pazı calısması
    sağ 22.5 sol 22.5 halter calısması (3 set 10 tekrar)
    ters şınav (en fazla 15)

hicbir sey imkansız deildir sabırlı olun kendinizi odaklayın... 1.5 yıllık
    sallıyor dien olacak ise adresim bellidir canakkale merkez metin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bombacı Mülayim

Yaş 24
    boy 178
    kilo 81

Şınav : 117
    Barfix : 51
    Mekik : 280 de bıraktım

Amacınızın ne olduğunu anlamadım , bu sayıları öğrenerek ne yapacaksınız ? Benim kas lifim geç kasılan A1 tiptedir o yüzden iyi günümde 200 tane yine çekerim. ama benimle aynı boy kilo ve yağ oranına sahip hızlı kasılan bir kas lifine sahip tip2a bir arkadaşımız 50taneyi bile çekemeyebilir. kısaca verdiğimiz sayılar bir anlam ifade etmiyor.

Alıntıları Göster
    kilo önemlidir
    15 yas=57 olursa ii olur boy:1.68
    16 yas=62-63 boy:1.72-1.74
    17 yas=66-67 boy:1.75

bunları söylemenin nedeni eğer vucudunuzun sekil durmasını isterseniz bu konumda olması gerekir
    boyunuz fazla ise esitlemeye calısın
    kimileri fazla yuk kaldırır halterde bunlara bakıp gaza gelmeyin buyuk halter kaldıranlar bucudunda hacim artar ama bıraktığı anda sanki sisko adamın teki olurlar orta yuk kaldırıp 15 yerine 30 kez kaldıranlarda ise (pazı calısması.halter....) vucudu sekil alır bıraktığında bile gucu yerindedir

• quote:

quote:

83'lüyüm sexte güçlüyüm.

Alıntıları Göster
    barfiks 15 sınav 50 yı zorluyorum mekik ise 80-100 ancak
  • quote:

Orijinalden alıntı: diskonet23

yas 16
    100 şınav
    25 barfiks
    200 mekik
    12.5 pazı calısması
    sağ 22.5 sol 22.5 halter calısması (3 set 10 tekrar)
    ters şınav (en fazla 15)

hicbir sey imkansız deildir sabırlı olun kendinizi odaklayın... 1.5 yıllık
    sallıyor dien olacak ise adresim bellidir canakkale merkez metin
    @diskonet23

ters şınav nedir?

36 şınavı dün çektim ve bundan sadece 4 ay önce 5 tane yaptığımda kafamdaki damarlar çatlıcak gibi oluyordu.

soracaksınız spormu yapıyorsun evet.

mekik 68 rekorum yine aynı şekilde 4 ay önce 20yi gecemezdim ancak hala kasları göremedim (kilolu değilim)

barfiks hiç denemedim ama kanımca 6yı gecemem

181 boy 65 kilo
  • quote:

Orijinalden alıntı: nobody

@diskonet23

ters şınav nedir?

36 şınavı dün çektim ve bundan sadece 4 ay önce 5 tane yaptığımda kafamdaki damarlar çatlıcak gibi oluyordu.

soracaksınız spormu yapıyorsun evet.

mekik 68 rekorum yine aynı şekilde 4 ay önce 20yi gecemezdim ancak hala kasları göremedim (kilolu değilim)

barfiks hiç denemedim ama kanımca 6yı gecemem

181 boy 65 kilo

Alıntıları Göster
    Boy:1.85
    Kilo 90
    (Futbol ve basketbol oynadım + 2 yıldır da Body sporu ile ugrasıyorum)

Tam mekik 150-200
    Şınav 100
    Barfiks 20-25 daha fazla cekemem...

• quote:

Orijinalden alıntı: Chorme86

Boy:1.85
    Kilo 90
    (Futbol ve basketbol oynadım + 2 yıldır da Body sporu ile ugrasıyorum)

Tam mekik 150-200
    Şınav 100
    Barfiks 20-25 daha fazla cekemem...

Alıntıları Göster
    Şimdi 33 tane şınav çektim. Yalnız baya bir kastım kendimi. Belim felaket ağrıdı. Yaş 20, kilo 95.

Bu arada tek elle şınav çekebilen var mı? Ben birkaç kere denedim ama dengede tutamadım kendimi. Tam yere eğilirken havada olan kolumun üstüne düşüyorum. Nasıl alıştırabilirim kendimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rampage -- 16 Şubat 2009; 0:30:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rampage

Şimdi 33 tane şınav çektim. Yalnız baya bir kastım kendimi. Belim felaket ağrıdı. Yaş 20, kilo 95.

Bu arada tek elle şınav çekebilen var mı? Ben birkaç kere denedim ama dengede tutamadım kendimi. Tam yere eğilirken havada olan kolumun üstüne düşüyorum. Nasıl alıştırabilirim kendimi?

Alıntıları Göster
    yaş 14

şınav 37
    barfiks 7-11 arası
    mekik 80 in üstünde rahat yapabiliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Bombacı Mülayim

Yaş 24
    boy 178
    kilo 81

Şınav : 117
    Barfix : 51
    Mekik : 280 de bıraktım

Amacınızın ne olduğunu anlamadım , bu sayıları öğrenerek ne yapacaksınız ? Benim kas lifim geç kasılan A1 tiptedir o yüzden iyi günümde 200 tane yine çekerim. ama benimle aynı boy kilo ve yağ oranına sahip hızlı kasılan bir kas lifine sahip tip2a bir arkadaşımız 50taneyi bile çekemeyebilir. kısaca verdiğimiz sayılar bir anlam ifade etmiyor.

Alıntıları Göster
    yaş 20

15 şınav
    10 barfix
    80+ mekik

• quote:

quote:

83'lüyüm sexte güçlüyüm.

Alıntıları Göster
    ciddi yazıyorum

150 şınav
    250 mekik
    200 komando dansı
    8 barfiks

yaş 20
    askerlik zor iş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mosin -- 16 Şubat 2009; 1:04:49 >

• quote:

quote:

83'lüyüm sexte güçlüyüm.

Alıntıları Göster
    2 yıl öncesine kadar 40 şınav, 120+ mekik çekebiliyordum ama barfiksi deneyemedim hiç.Şimdi ise 23 şınav 50-60 mekik.

Eskiden mekik çekerken kas ağrıları olmuyordu sadece yoruluyordum ama şimdi kas ağrıları oluyor.Belkide formumu kaybetmeme rağmen kendimi eskisi gibi sanıp zorlamışımdır ama neyse tekrardan yavaş yavaş ısınmaya başladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Zhivago

8 Şınav ,7 barfiks
    bu durum yaş ve bu hareketi yapmaya elverişli yapıya uygun olmakla ilgilidir,kim olursa olsun belli bir sayının üzerine çıkması mümkün olmaz,ancak peryotik olarak vucudu buna hazır hale getirici çalışmaları yapanlar normale göre fark atarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: PERİSKOP

bu durum yaş ve bu hareketi yapmaya elverişli yapıya uygun olmakla ilgilidir,kim olursa olsun belli bir sayının üzerine çıkması mümkün olmaz,ancak peryotik olarak vucudu buna hazır hale getirici çalışmaları yapanlar normale göre fark atarlar

Alıntıları Göster
    Baya sallayan var burda.. Sallamaya devam..
    Haftada 3-4 gün ve günde 1 kere şınav çekiyorum. Ortalama 32 tam şınav çekiyorum..

• yaş 16
    kilo 80
    boy 1.83
    şınav:45
    mekik:30
    barfiks:8
    Bunlar tek seferlik eğer 3 set halinde yapacaksam
    25 şınav
    20 mekik
    3 barfiks

yinede bir amerikan futbolcusuna göre cok zayıf kalıyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.