Şimdi Ara

Bir kazansam şu İstanbul Hukuk u yeter bana be

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ah be dostlar 2016 mezunuyum önlisans mezunuyum ama şu istanbul hukuk içimde kaldı ya 3 4 aydır çalışmaya başladım. Unutmuştum konuları da oturuyor yavaş yavaş. Türkçe ve sosyalde sıkıntım yok. Ama şu matematik hele tyt matematik artmıyor takıldım kaldım 22 lerde Bende bugunden ıtıbaren tyt matematık adına 2 3 gunde bır deneme hergun problem ve 20 30 tane geometrı cozcm. Geri kalan kısmın yüzde 60 ını ayt matematik e adıyacam. Kaf ile ilerliyorum. Umarım hayalimi gerçekleştirip 18 temmuzda burayı uplayıp ''Evet arkadaşlar kazandım isteyince oluyor.'' derim
    Dostlarım ben burayı 1 2 ayda bir guncelleyecegım. Sınava zaten 7 ay kaldı bu süre zarfında 4 kez guncellerim son guncellemeyide 18 temmuzda yapacagım. Kazanırsam hayatımda çok çok guzel şeyler olacak.h

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9458EA98E -- 2 Aralık 2019; 0:35:52 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim hocam.

önemli olan ayt,aytde 30 civarını görmeye çalışın 33 34 de ayt sosyalden geldi mi 1.öğretim belki 2.öğretim kesin gelir
  • Beausejour B kullanıcısına yanıt
    bence çalışmasına bağlı 35 ayt 35 tytye bile çıkarabilir daha 7 ay var netleri 22 değil 10 olsa bile hala yapılabilir bence çünkü çok şeyler olabilir önümüzdeki aylarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abçodtü -- 2 Aralık 2019; 2:17:59 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.