Şimdi Ara

bir karar vemedim ya - GMD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar elimde xperia L var telefonun şekli hiç hoşuma gitmedi telefona 750 ye satabilirm şuan bir yerde kvk da 600 650 ye discovery buldum fiyatını tam hatırlamıyorum telefonun müzik kalitesi nasıl benim için çok önemli deil ama yani geceleri mutlaka 1 saat müzik dinlerim bir de malzeme kalitesi nasıl yani 1 1.5 sene gitsin en azından dokunmatiği 2 ayda bozulmasın yani eğer şu an kullanan arkadaşlar varsa bunlar hakkında bilgilendirirse beni çok iyi olur şimdiden teşekkürler

• up
  • Yüzlerce sayfalık ana konuya bakabilirdin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon sağlam emin ol 5-6 kere düşüdüm sadece arka kapagi dandik 10 liralik birşeyo yaralandi. Telefon mmükemmel kacirma

• quote:

Orijinalden alıntı: sametg

evet arkadaşlar elimde xperia L var telefonun şekli hiç hoşuma gitmedi telefona 750 ye satabilirm şuan bir yerde kvk da 600 650 ye discovery buldum fiyatını tam hatırlamıyorum telefonun müzik kalitesi nasıl benim için çok önemli deil ama yani geceleri mutlaka 1 saat müzik dinlerim bir de malzeme kalitesi nasıl yani 1 1.5 sene gitsin en azından dokunmatiği 2 ayda bozulmasın yani eğer şu an kullanan arkadaşlar varsa bunlar hakkında bilgilendirirse beni çok iyi olur şimdiden teşekkürler

şuna bi bak
    http://forum.donanimhaber.com/m_76663488/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: thestell

Yüzlerce sayfalık ana konuya bakabilirdin?

yüzlerce sayfalık konuda istediğimi aramak için 1 saatten fazla zaman mı harcayabilridm yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametg

quote:

Orijinalden alıntı: thestell

Yüzlerce sayfalık ana konuya bakabilirdin?

yüzlerce sayfalık konuda istediğimi aramak için 1 saatten fazla zaman mı harcayabilridm yani ?

Ilk mesajı okuyamayacak kadar tembel ve hazırcıysan bize değil kendine kız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • thestell kullanıcısına yanıt
    tembelliğimle gerekdiğinde gurur da duyarım utanırım da kafanı yorma sen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.