Evet arkadaşlar. Uzun zamandır dikkatimi çeken bir konu var. Ne zaman bir masaya çıkarıp koysam bana diyorlar ki "nasıl dayanıyorsun" Telefonum Huawei...ne zaman biri görse "uzun zamandır kullanıyorsun değiştir artık" diyorlar. Uzun zamandır dedikleri 3 yıl.. Siz telefonunuzu kaç yılda bir değiştiriyorsunuz? 1 yıl Almanyada yaşadım orada kimsenin yoktu böyle takıntıları... |
Bir kadın olarak çok üzüldüğüm bir konu

-
-
Bunları kafaya takamn amatördür zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bir telefonu kırık da olsa ekranı nasıl olursa olsun en az 5-6 yıl kullanma taraftarıyım.. Siz neler düşünüyorsunuz
-
Ya üzülme bitanem ben yanındayım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
peki aşkım.
-
hocam günümüzün gerekleri belli. Alo diyor mu internete giriyor mu gerisi önemli değil banane kasasından ekranının çatlak olmasından kullanımı engelleyen şeyler yoksa değiştirmem.
kesinlikle dostum aynı kanaatteyim.
-
asıl kullandıkça güzelleşiyo de. Fazla experiment yapmamak lazım da de ama.
-
Bayan , benim bulgur kazanı kınadı ejderi gibi boynum var. Konuyla alakası yok ama , iznizle bir şey isteyecektim özelden da atsam bir baksanız imaj tarz noktasında neler yapabiliriz.
Ben bir telefon yada bir başka eşya aldığımda onun günlük maliyetine bakarım. Al satın alındığında çok pahalı gibi olabilir. Kalitesi ile kaç ay kaç gün kullana bilirim diye düşünürüm. Benim kullandığım telefonun şu an ki günlük maliyeti 1.85 tl bu 1tl nin altına düştüğünde artık depiştirmek gerekiyor.
Günlük maliyet alınan eşyanın fiyatını alınan günden geçen gün bölündüğünde ortaya çıkan fiyattır.
Mesela bir elbise 15 20 yıkamadan sonra giyilemiyecek hale geliyorsa bu onun pahalı olduğu anlama gelir. Eski kot pantollar gibi yıllardır yıkanıp giti le biliyorsa , kot pantolonlar her zaman tarz moda olduğu da göz önünde bulundurulursa , ne kadar iktisatlı ne kadar ucuz olduğu ortadadır.
Gelelim masaya çıkartıp koyduğunda nasıl dayanıyorsun diyen kişiler. Bütün bu anlatıklarımdan habersizdir.
Ve ayrıca keşke zeki olduğum kadar da yakışıklı olsaydım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
mesaj atmak istiyosanız atabilirsiniz.
-
Buna niye taktınız ki bu kadar, asıl vahim durum nasıl dayaniyorsun diyen gösteriş budalaları kendilerine nasıl dayanıyor? Soru bu olmalı.
quote:
Orijinalden alıntı: go girl babymesaj atmak istiyosanız atabilirsiniz.
😁 hayır asla böyle bir şey yapmam, üzerime çuvalda giysem yalanda olsa yakıştığını söyleyen insanlar var. Bir yalana inanmak istedim , o büyü bozulmasın
sizden bir şey anlamadım hocam
-
Özel olan "bir kadın olarak çok üzüldüğünüz bir durum" olması, değil mi? Cinsiyetle bu durumun ne alakası var...
quote:
Orijinalden alıntı: physFx
Özel olan "bir kadın olarak çok üzüldüğünüz bir durum" olması, değil mi? Cinsiyetle bu durumun ne alakası var...Güzel soru bayan olmakla ne alakası var
quote:
Orijinalden alıntı: go girl babysizden bir şey anlamadım hocam
Aynı sorunu bene de yaşıyorum. Çobuk alışıyorum zor vaz geçiyorum. Bir ömür boyu tek telefon kullanmak isterim. O telefon ile aradığım konuşutuğum insanlar olduğu sürece ....
Bencede elimde kullanmaya devam ettiğim kırılmayan bana sorun çıkarmayan telefonu neden değiştireyimki ömrü bitince değiştirim zaten telefonlara o kadar para veren insanları anlamıyorum
Yavaşlamadan, yetersiz hale gelmeden neden değiştireyim ki
Konuştuğunuz kişiler telefon bağımlısıysa normaldir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Ya üzülme bitanem ben yanındayım
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X