Şimdi Ara

Bir Kaç Gün İçerisinde İntihar Ediyorum(Giderayak Dertleşme) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
5
Favori
4.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Suraya yazilan mesajlari gordukce benim de intihar edesim geliyor. Bu ne boyle? "Bosver dusunme", "Derdini anlat dinleyeyim", "Hayat cok guzel, 250 sene olsa yasamak isterim.",
    "Hisset hocam, gecer!"

    Bosver hocam, sadece mutlu ol ya, bak nasil vazgececeksin intihardan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rindaman kullanıcısına yanıt

    Askerliği yaptım. Şerefsizce bir hayat yaşamak kolay zaten. Önemli olan insan olabilmek. Şu saydığın tipler gibi bi hayat yaşamaktansa 1000 kere ölmeyi tercih ederim. Bu arada.. Ekran kartı eski be hocam. İnan işine yaramaz  (Donanım Haber ölücüsüde bir başka oluyor   )


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam beş vakit namazını düzenli ve vaktinde kılan bir insanım. Ahiret inancım var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lasse-Matberg kullanıcısına yanıt

    Mücadele etmeyi ben de çok seviyorum da yoruldum artık. Hayatın bana getirisine bakıyorum, bir de neler götürdüğüne.. Hayatamın bazı anlarında yaptığım hataları telafi edemiyorum. 25 yaşındayım. 5 sene öncesine gidecek olsam ilk yapacağım şey yurt dışında bir hayat kurmak için para biriktirip kendimi geliştirmek olurdu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır sabrediyorum be hocam. Yoruldum artık. Alkol, uyuşturucu v.s bi alışkanlığım yok. Bazı yanlışların geri dönüşü olmuyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • clubber80 kullanıcısına yanıt

    Bundan 2-3 sene önce ben de senin gibi düşünüyordum. 1000 sene ömrün olsa 1000 sene daha var mı diye sorardım. 5 sene çalışacak kadar sabır gücüm yok şu an.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zuko kullanıcısına yanıt

     Çok  doğru. İnsanlar elinden geleni yapıyor işte hocam, boşver. Zaten artık benim için bi anlam ifade etmeyen sözler bunlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Solo Revolution S kullanıcısına yanıt
    O zaman bu yaptiginin yaradandan umudu kesmek oldugunun bilincinde olman gerekir. Intihar etmek isteyen birinin yaradandan umudu yoktur ve bu cok buyuk bir gunahtir. Oysa o zengindir ve eli boldur, istedigin herseyi verir, istemesini bilirsen. Intohar edince ebediyen ruhunu icinde bulundugun duruma hapsedeceginide biliyormusun? Durumundan memnun degilsen dunyada iken degisttirmen gelistirmen gerek oteki tarafa gidecek olan senin altbilincin ve seni intihara surukleyen bir altbilince hapsolacaksin, kactigin seye hapsolacaksin bu suan yasadigin izdirabi ebedikestirmek demektir.

    Inancli biriysen eger ve bu yazdiklarimi okuyorsan birkac kere okumani isterjm. Intihara etmek istiyorsun cunku herseyi disinda ariyor ve mutlulugunu dissal seylere ve materyale baglamissin. Diyelim mutlu olman icin gerekli sartlar olustu, birzaman sonra bunlari kaybettin. Bir dusun sartlarin oluyor mutlu oluyorsun bozuluyor intihar etmek istiyorsun. Mutlulugu gercek mutlulugu ve yaradani icinde aramayan ruzgarda savrulan yaprak gibi ruhsalligi ruzgara baglidir. Eger onu icinde bulursan seni dissal olaylar ne mutlu eder nede uzer, saglam ve bozulmayan bir ruh yapin olur. Intihardan once onu icinde ara, cunku aci icinde olanlar kurtulusa yakin olanlardir. Gecenin en karanlik yerinden sonra gunesin acmasina benzer. Eger gunes dogmadan karanlikta kalacagim hep sanip hayatina son verirsen iste o zaman asla bir daha gunesi goremez ve hep karanlikta kalirsin.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Bildiğim şeyler bunlar. Umrumda değil. Yine de düşünceleriniz için sağolun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Solo Revolution S kullanıcısına yanıt

    Bildigin seylerin bilincinde degilsin o zaman ezberindesin sadece. Yoksa illuzyondan ibaret olan seyler icin intihari dusunmezdin.

  • Seni yönetiyorlar üstat okunman lazım kafa başka yerde kimin söylediği umrunda değilse o zaman iş harbi ciddi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İyi şeyler olma ihtimali her zaman var. Tonlar ihtimal var.

  • dostum her zaman yağmur olmayacak. elbette güneş açacaksın. bir yanın bunu hissediyor ve biliyor. öyle olmasa içini dökmezdin bile.


    Allah inancın da var ne güzel işte. Gel mücadeleye devam et. acil durumda yangın çıkışı gibi görülebilir intihar ama ya yanılıyorsan ? Dönüşü olmayan bir yolu tercih etmeyi bırak seçeneklerine bile eklememelisin.


    Dünyada yaşanan binbir türlü olay var. Çocukları üşüyen bir annenin, parasızlıktan saç kurutma makinesini çocuklarına verip yan odada kendini astığını okudum. Dostum var mı ötesi ? bu psikolojinin % 1 ini bile anlasak kafayı yeriz. Bunun gibi nice olaylar var. kıyamet kopsa pek çok insan yadırgamaz bu durumu. Ancak bu durumlardan eksilerek değil mücadele ederek üstesinden gelebiliriz.


    biz imkanlarımız çerçevesinde önce kendimizi sonra çevremize iyi şeyler yapmaya çalışacağız. İyi bir kul, iyi bir insan veya adını her ne koyarlarsa koysun iyi bir birey olup mücadele edeceğiz.


    Yangın çıkışı en basit yol gibi görünüyor ama işte başka kötü şeylerin de başlangıcı olabilir.


    Hayat mucizelerle doludur. Sonraki postlarında buna şahit olduğunu okumak ve çok iyi yerlere geldiğini görebilmeyi diliyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoman984 -- 25 Ocak 2022; 14:22:10 >




  • Dostum tek bir şansın var, bunu kendine zarar vererek harcama, birini üzersin üzmezsin konusuna girmiyorum öldükten sonra anlamı yok zaten, sen kendine bak, sorunlarını çözemeyen tek sen değilsin bu Dünya'da, tek bir şansın var tek, öteki taraf hikayelerini boşver, yok olup gideceksin. Müthiş olan bu şansını mutlaka kullan, hemen taşın, kimsenin seni tanımadığı bi yere git, günlük işlerle paranı kazan bi yolunu bulursun, sadece uzaklaş, sakın intiharı düşünme, bunun ötesi yok

  • şaka gibi ya.

    insana altın tepside sunulmuş bir hediyedir yaşam.


    keşke sonsuz olsa yaşam ölüm olmasa.


    insanlar nasıl ölümü istiyor arzuluyor kendi isteğiyle gidiyor anlamıyorum anlamayacağım.


    umarım intihar etmezsiniz hayata tutunun hayat güzel.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF980A2B3 -- 25 Ocak 2022; 16:34:27 >
  • dostum bana özelden numaranı yaz sohbet edelim biraz?

  • Tonla derdim var tonla. Çoğu zaman başıma ağrılar giriyor düşünmekten. Çevremdeki ahlaksızlıkları, eşitsizlikleri, sapıklıkları görünce batsın bu dünya, içerisinde biz de varken diyorum. Öyle şeyler yaşıyoruz ki tam da şimdi kıyamet kopsun istiyorum. Geleceğe dair içimde sadece umut kırıntıları kaldı. Yani kısaca ölüme sebep ne varsa hepsi bu bünyede mevcut....


    Ama 1 saniye bile aklıma intiharı getirmedim. Mesele ölmekse zaten hiçbirimizin 1 dakika sonrası bile garanti değil. Yani öyle kimse karbonfiber değil neticede. Hepimize elbet sıra gelecek.


    Ha ne mi yapıyorum ben ?


    Bir kere 2 tane aslan gibi erkek evladım var. Onlara kaya gibi bir babalık yapmaya (en azından yapmak için çalışmaya) devam ediyorum. Onlara her zaman umut vardır çocuğum diyorum. Çünkü gerçekten de öyle. Nefes alıyorsak her zaman umut vardır.


    Hedefler koyuyorum kendime. Yazın tatil yapmak için planlar yapıyorum, köyde bir bağ evi yapmak için planlar yapıyorum, eşimi de alıp olursa dünyayı, olmazsa ülkemizi gezmeyi hedefliyorum, arabamı yenilemeye çalışıyorum vs. vs. vs.


    Hatta daha küçük hedefler koyuyorum. İzlemeyi merak ettiğim film için kendime gün belirliyorum, önümüzdeki Fenerbahçe maçı ne zaman diye bakıyorum (ki Fenerbahçe'nin de hali ortada), arabama küçük küçük modifiyeler yapmaya çalışıyorum, eve bir tane robot süpürge bakıyorum, ertesi gün öğlen yemeğinde adana kebap mı yesem diye kendimi hazırlıyorum falan filan işte.


    Daha da uzun uzun yazmaya gerek yok.


    Bence ölümü göze alabilen bir insan, yaşamak için her şeye sahip demektir. Çünkü o, en kötüsü ne olabilir ki diyebilir rahatlıkla. Kimsenin cesaret edemediklerine cesaret edebilir, kimsenin yapmak istemediklerini yapmak isteyebilir. Bence bizden daha avantajlı yaşamak konusunda.


    Siz de bu avantajın farkına varın. Yaşayın, yaşatın.





  • Rindaman kullanıcısına yanıt

    zaten rezil rüsva olup dolar kazanan insanları görmek bile çıldırma sebebi.


    Sen emeğinle kazanmak istiyorsun yoksulluk seviyesinde bile kazanma ihtimalin çok sağlam bir işin yoksa çok düşük.


    Bu dünya aşırı ama aşırı adaletsiz maske ile dolaşmak büyük bir efor istiyor.

  • Bir ailem olmasa bende aranızdan çoktan ayrılmıştım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.