Şimdi Ara

Bir insan ters yön levhasını görüp neden yola devam eder?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir insan neden bunu yapar? Kartal'da bir sokak var tek yön ama hiçkimse aldırmıyor yardıra yardıra giriyorlar.

Neden?

• Biliyorsan o yolu gayet güzel gidilir.

Fatih de yaşıyorum sokaklar çok dar girmem gereken sokağa ters yönden giriyorum mecburen çünkü normal yola dönmem için 2-3 tur atmam gerekir ve atacağım turdaki yol hep trafik nereden baksanız 15 dakika fark ediyor.
    Karşıdan biri gelirse paşa paşa geri alıyorum tabiki hatta bazen düz girdiğim de bile geri geri ben çıkıyorum eğer yakınsam anlayışlı olmak gerekir trafikte

Bilmediğim güzergahta ters yola girmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 24 Aralık 2019; 17:33:33 >
  • Çünki onlar orul orullar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyanın en gerizekalı yol planlamasını yaparlarsa sonuç bu olur. Kartal'da 25-30 metrelik bir ters yön var ki insanlar ona uyarlarsa kimse işine gücüne gidemez.

• ben söyleyeyim çünkü yakıt pahalı, millet yolu kısaltmak için yapmadığını bırakmıyor. benim evin az ilerisinde ışıklar var, ışıklardan sola dönmek yerine 4 şeritli yolun ( 2 gidiş 2 dönüş ) bir ucundan öbür ucuna dönmek için her saat trafik kitleniyor. ulan yeter artık gerizekalılar, gidin ışıklardan dönün taş çatlasa 100 metre fazla gitmiş olurlar ama yok, bu öküz sürücüler illa akan trafiğin 2 şeridinide kitleyecek ve bu itlere yer verilene kadar trafiği felç edecekler. trafik polisi olsam hiç başka işle uğraşmam gelir bu ışıklarda beklerim, bu tiplere sabahtan akşama kadar ceza keserim.
  • bir yurdum polisi gözü önünde söylediğiniz hatayı yapanı görüp de neden yoluna devam ederse ondan...
  • "Yaptım oldu" diye dikilen tabelaları görüp "girdim oldu" diye karşılayan zihniyetlerin örtüşmesidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğim tek yönlü sokağa bir polis diksinler 100 bin lira ceza yazarlar, neden yapmıyorlar? Bu cezaların bir kısmı emniyete gitsin, daha çok polis tutulsun.. Bunları ben mi düşünücem?
  • Dün kafa kafaya 80km hızla bir fiorino ile kaza yapacaktım önümde TIR var neyse en sağa geçtim köprüye çıkmak için bi baktım önümde fiorino son anda sola kırdım sonra çıktım köprüye

• Holy Templar kullanıcısına yanıt
    Ya tamam da tek yönlü yola girip daracık sokakta dura dura doğru yönden gelen araçlara yol vererek giderken zaten normal gidişinin 5 katı yakıt harcıyorsun, ters yöne girmese gene aynı yakıtı kullanacak.
  • Bu insanlar bitmiyor, 2 tane dev gibi girilmez levhasına rağmen inadına giriyorlar... İnsan kalitesi yerlerde İstanbul'da.
  • İyiki İstanbul gibi bi yerde değilim başka dert kalmamış gibi birde trafiğin derdine dert yanıyorsunuz :)
  • Ara sokaklari birak temde, e5’te bile ters giden var

• Aptaldır

• 100 metrelik bi yol vardı 2 otobüs yanyana rahat geçicek geçicek bi yer ama ışıkların 20 metre gerisine açılıyor ve 3-4 şeritlik yola açılıyor, o yolu kullanan olup da en sola geçip sola dönen olur diye tek yön yapmışlar ben de kullanmadım ama millet geçiyordu sürekli. Neyse legal yoldan çıkayım dedim o kavşağa tam 18 dk sürdü trafikten dolayı, halbuki o yolu kullansam 30-40 sn sürerdi. Çok pişman oldum acelem de vardı.
    Özetle bi dahakine orda asla kurala uymam, orda polis olup ceza yazma ihtimali <%1 bu riske değer.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.