Şimdi Ara

bir insan ağlamaktan yorulur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Evet :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • furkanta_resmi kullanıcısına yanıt
    herkesin mutlu olduğu, hüzün ve kederin olmadığı bir hayat isterdim

• Keşke, çok saçma ama işte üzülüp ağlamadan diğer anların tadı olmuyor. Mutlu olduğumuzu anlamak icin üzülmek de gerekiyor her şeyin fazlası zarar tabii

doğru diyorsun, sence intihara meyilli bir bireyi vazgeçirecek en etkili söz nedir?

• Ah buna cevap verecek son insanlardan biri olabilirim.
    Zamanı düşünmeni öneririm, 4. Boyut zaman aslında hayatın bir CD uzerinde gibi biz sadece izliyoruz. Her ne kadar geçmişte de üzüldüysen de geçti bir anı olarak kaldı, şu anda yaşadığın her neyse de bir anı olarak kalacak. Şimdi diye bir şey yok gelecek diye bir şey yok her şey geçmişte. Bize an gibi geliyor öyle hissettiriyor sadece.
    İntihar etmek bir çözüm gibi gelse de hem biraz kolaya kaçmak hem de filmi ortasında bırakmak gibi olur.
    Oturup hep birlikte izleyelim. Eğer birazcık Allah’a inanıyorsan, İnsirah suresini açıp dinlemeni öneririm

https://www.youtube.com/watch?v=P9hzfvs1-hA&feature=youtu.be

Ardından da Duha

https://www.youtube.com/watch?v=i98W0Xn3-ZQ&feature=youtu.be

İnşirahın özellikle gönlü ferahlattigi, darlık ve sıkıntıdan çıkardığı söyleniyor. Ben zor zamanlarımda açar dinlerim, bence faydalı. 1 dk bir şey zaten.

peki ya çıkış kapısı bulamazsan ne yapardın?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anne baba kardeş kaybı hariç bir insan neden ağlar ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmişte yaptığı hataların geri döndürülemez sonuçlara yol açması sebebiyle aglayabilir

• Bir el feneri alır iyice bakardım, Nası girdiysen oradan çıkarsın en kötü. Çıkışı olmayan şey ne biliyor musun? Öldükten sonra geri bedenine giremezsin, en büyük bilinmez en kötüsü en dönülmezi orası. Hayattaysan hala şans var, hala kapı var, hala dönüş var. Sen varsın, önce kendin için yaşa, sen kendin iyi olacaksın ki çevrene de pozitif etki yarat. Düşündüğün icin varsın, varolduğun icin bitmeyecek ve tükenmeyeceksin. Ruhun bedenden çıktığı zaman geri dönüşü yok, keşke dememek için yaşamaya devam edeceksin. Hangi çözümün nereden geleceği hiç belli olmuyor, hiç beklemediğin anda bir anda cozum yolu bulursun. İnsanligin geçmişini düşün, te mağaralardan buralara nasıl gelmişiz? Kolay gelmemişiz bedenimiz de o şekilde evrimleşmiş. Zorluklara göğüs germeseydik şimdi hiç insanlık diye bir şey olmazdı.

• Kendinin kaybı için ağlar

güzel mantıklı bir konuşma yapmışsınız, bence çıkış kapısı olmayan tek şey ölüm değil diye düşünüyorum, geri döndürülemez olan ve akıp gitmekte olan zaman da bu kervana dahil olabilir.

bir film vardı, geçmişe saplanır kalırsan bir nevi hayatın tehlikeye giriyordu. o geldi aklima. fakat geçmişe takilmamak elde değil bilirsiniz, düşünsenize bir cinayet islediniz ve 60 yaşında çıktınız cezaevinden. sizce geçmişin saplantisi daha agir olmaz mi bazi zamanlar?

• Haklısınız, 60 yaşında ceza evinden çıktım yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım hadi 80 yaşına kadar yaşayayım. Geriye kalan 20 yılı huzur bulmak icin eger saplantiliysam oldurdugum her kimse onun yakınlarını hoşnut etmek için bir şeyler yapabilirim. Bu ağırlığı hissetmek doğal, çok büyük bir yük de olur ama zaten hapishanede geçirilen zaman rehabilite olmak için yanı girdiğinizle çıktığınız bir değil. Her ne kadar zor olsa da başta belki düşüp dursam da geriye kalan ömrümü nasıl geçireceğim artık benim elimde, tekrardan özgürsün. Basit bir işe girer günlük yaşarim. Bir üzül iki üzül otur hüngür hüngür ağla, ağlamayacağım diye zorlama kendini ağla. Duygularını yaşa ve devam et. Eğer doğru düşünemediğini hissediyorsan da yardım almaktan çekinme.
    Ben burada 100 saat de yazsam bir profesyonel değilim, koltuğun hep diğer tarafında olup elde ettiğim deneyimlerle size yardımcı olmaya çalışıyorum, belki ben de daha en en büyük üzüntümü yaşamadım, o zaman hangi halde olurum bilmem. Bana da söylenilen bu ileriye bakabilmek, duygularını yaşamak. Hayat güzel, bak çevrene güneş doğuyor, batıyor ay geliyor. Goller denizler nasıl oyulmuş ne kadar güzel yaratılmış. Dünyayı incele kal burda

• Sizde de ağlamamak için kendini tuttuğunda yanaklara ve göz çevresine bir ağrı yayılıyor mu

• Ağlamayı bilmem de ; Sabaha kadar ağlatabilirim. Hemde hiç durmadan. 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üfff erkek ya!

• deliratio kullanıcısına yanıt
    çok deneyimlemedim ama genelde ağlayacağım zaman kendimi tutmuyorum, eğer toplum içinde değilsem

tüm bunlardan sonra, sizce yaşamaya değer ve istediğiniz hayatı yaşamayacak olduğunuza ikna olsaydınız ne yapardınız? düşünün ki bundan sonra asla mutlu olmayacağınızı biliyorsunuz? hangi hamleyi yapardınız?

• Öyle bir şeye emin olamazsın eger kendini emin hissediyorsan da psikiyatriye gider ilaç alırsın

• Yaşınız kac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.