Şimdi Ara

Bir İnönü Stadı Hatırası / 2 Kasım 1993

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarım, renktaşlarım aslında hem çok zor bulunacak olan hem de benim için çok değerli olan bu görüntüyü bencilliğimden paylaşmayacaktım.

Ancak madem ki yarın kutsal İnönü Stadı'na, bazılarının ömründe Dolmabahçe Stadı ve bazılarının ömründe Mithat Paşa Stadı olarak kalan bu futbol yurduna veda ediyoruz ; bende size buradaki muhteşem günlerden birine götürüyorum.

Yarın Beşiktaş'ımızın efsane stadına veda etmek için statta olacağız. Şu görüntülerle havaya girelim.

2 Kasım 1993 Beşiktaş Ajax / Kupa Galipleri Kupası Rövanş Maçı Öncesi Görüntüleri. (Skor bizim için iyi olmasa da atmosfer harika)

http://www.youtube.com/watch?v=HRLHpvUZ0E8

• 1.27 aptal aptal monitöre bakıyorum. İnönüdeki Kösice maçını bekleriz, o maç geç başlamıştı meşale yüzünden.
    PSN:TR-quanch
  • Gözlerim doluyor bunları seyrederken. Bu gün bir aksilik olmazsa son kez o atmosferi tadacağız. 85 de gündoğduyu son kez inönüde söylerken gözlerim dolacaktım eminim. Beşiktaş'tan geçerken önünden geçerken bir garip hissettiğim o stadın orda olmayacağını bilmek dokunuyor adama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

Hayatımda hiç İnönü Stadına gitmedim, hayatımda bir kere Beşiktaş'ı desteklemedim ama nedense çok üzüldüm. Stadı peşkeş edecekleri için sanırım.

Sus be hocam ağzından yel alsın en nüyük korkum o
  • Çok fazla maça gidemedim ama 2002-2003 şampiyonluk maçında oradaydım.
    'Sergen attı şampiyonluk geldi!'
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.