Şimdi Ara

Bir Honda Almak istiyorum Yardım Lütfen.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, 25.ooo Peşin verebilecek durumum var.
    Belki 25 peşin 5 de sonradan vadeli taksitli vs. verebilir max 30.ooo TL lik bir araç arıyorum.

5 kişilik bir aileyiz, Tatile çıkarken Bütün eşyalarımızı yanımıza almak gibi bir huyumuz vardır :D küçük bir araç olmaması gerekiyor =)
    Ayrıca Beklediğim şeyler ; motor performansı, konfor ve güvenlik. Aslında çok tedirginim hiç yeni model bir araç kullanmadım. 93 model bir Lada Samaram var 10 yıldır kullanıyorum ve bir kere oF detirmemiştir, gerek yedek parçası, gerek masrafı vs. o açıdanda tedirginim, genelde honda'nın servislerinden şikayetçi olunduğunu duydum bu konudada bilgilendirici olursanız sevinirim.
    Tavsiyelerinizi bekliyorum iyi günler dilerim.

• Sana accord öneriyorum kardeşim. Yetkili ve özel servislerde bazen olabiliyor tatsızlıklar ama bunların istisna oldugunu unutmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BMW 528

Sana accord öneriyorum kardeşim. Yetkili ve özel servislerde bazen olabiliyor tatsızlıklar ama bunların istisna oldugunu unutmayalım
    O kadar eşyaya bence 0 km Ford Connect
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

O kadar eşyaya bence 0 km Ford Connect

Alıntıları Göster
    renault escape
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

renault escape

Alıntıları Göster
    Elbetteki sıfır Honda alacaksan Honda Jazz veya City. Türkiyede en çok satan otomatik vitesli araç Jazz dır. Hem sorunsuz hem uygun fiyata olduğu için sanırım. İkisi de hem bagajı hem içi çok geniştir. Honda servislerle ilgili çok şikayet var ama araçlardan şikayet çok azdır. Arıza yapmayan markalardan biridir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinan_i

Elbetteki sıfır Honda alacaksan Honda Jazz veya City. Türkiyede en çok satan otomatik vitesli araç Jazz dır. Hem sorunsuz hem uygun fiyata olduğu için sanırım. İkisi de hem bagajı hem içi çok geniştir. Honda servislerle ilgili çok şikayet var ama araçlardan şikayet çok azdır. Arıza yapmayan markalardan biridir.

Alıntıları Göster
    bence 2005-2006 model cıvıc es al performans konfor ekonomi otomatik şanzumanda sorunsuz ama o seniin tercihin 24-25 temizz bulabilirsin... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NarqozZ

bence 2005-2006 model cıvıc es al performans konfor ekonomi otomatik şanzumanda sorunsuz ama o seniin tercihin 24-25 temizz bulabilirsin... :)

Alıntıları Göster
    bence honda size hitap etmiyor
    nacizane fikrim dizel hyundai matrix almanız. aracın fiyatı uygun diye aklımda kalmış
    bi araştırmanızı öneririm sizin için yeterli yer sunabileceğini düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: placebo_as

nacizane fikrim dizel hyundai matrix almanız. aracın fiyatı uygun diye aklımda kalmış

çok mantıklı bulmakla birlikte katılıyorum.
    5 kişilik aile + çok geniş bagaj = honda size göre değil. (CRV haricinde)
    bagajı en geniş araç city, o da size ne kadar hitab eder bilemiyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmoz
    quote:

Hondanın city dışındaki modelleri size hitap etmez gibime geliyor.. arkadaşımın dediği gibi Hyundai matrix veya daihatsu materia size uyar

• quote:

Orijinalden alıntı: murtilaf

quote:

Orijinalden alıntı: drmoz
    quote:

Hondanın city dışındaki modelleri size hitap etmez gibime geliyor.. arkadaşımın dediği gibi Hyundai matrix veya daihatsu materia size uyar

Alıntıları Göster
    Civiclerin bagajları Caponlara göre Ufacık.. ona göre seçim yapın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B49CD3050

Civiclerin bagajları Caponlara göre Ufacık.. ona göre seçim yapın.

Alıntıları Göster
    arkadaşım eger yaşadıgın yerde yetkili servis varsa honda al yoksa yaklaşma bile.yetkili servisleri herkesin dedigi gibi çogu burnundan kıl aldırmıyor.bagaj konusunda orjinal stepne koydukları için yeni civiclere küçük gibi ama bagaj içindeki sunta parçasının altındaki kaucuklar var onları çıkardıgınızda bagajın derinligi yaklaşık 6 cm daha artıyor ki buda yeni corolla bagajı ile aynı hacme sahip oluyor.bu işlemi yaptıgında araç üzerinde verilen torna vida ve bijon anahtarını stepnenin yanlarındaki boşluga yerleştirecen başka bişey yapmana gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: 80honda253

arkadaşım eger yaşadıgın yerde yetkili servis varsa honda al yoksa yaklaşma bile.yetkili servisleri herkesin dedigi gibi çogu burnundan kıl aldırmıyor.bagaj konusunda orjinal stepne koydukları için yeni civiclere küçük gibi ama bagaj içindeki sunta parçasının altındaki kaucuklar var onları çıkardıgınızda bagajın derinligi yaklaşık 6 cm daha artıyor ki buda yeni corolla bagajı ile aynı hacme sahip oluyor.bu işlemi yaptıgında araç üzerinde verilen torna vida ve bijon anahtarını stepnenin yanlarındaki boşluga yerleştirecen başka bişey yapmana gerek yok

Alıntıları Göster
    bence 2005 civicın bagajı sana yeter suan türkiyede matrix senic vb araclardada alıınacak tek araç versodur....

• quote:

Orijinalden alıntı: NarqozZ

bence 2005 civicın bagajı sana yeter suan türkiyede matrix senic vb araclardada alıınacak tek araç versodur....

Alıntıları Göster
    chevrolet cruze'ye de bir göz atın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayaer07

chevrolet cruze'ye de bir göz atın...

Alıntıları Göster
    500 litre bagaj yeterlidir diye düşünüyorum.
    ayrıca 0 değil, 2. el bir araç düşünüyorum.
    istanbulda oturuyorum teknik servis sorunu olmaz, hatta 5km ötede bir teknik servis var büyük.
    Birazda performansından ötürü honda istiyorum, hyundai falan düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HHiKO

istanbulda oturuyorum teknik servis sorunu olmaz, hatta 5km ötede bir teknik servis var büyük.

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/honda_stream_2003_model-54WQQaXQQ15187938WQQpXQQdisplayitem tam bir aile arabasıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: HHiKO

Alıntıları Göster
    Merhaba,

5 senedir Honda Civic kullanıcısıyım çok memnunum kasa yeniledim 2006 yaptım Allah kısmet ederse bir sıkıntı yaşamadığım sürece Honda ile devam edeceğim 30.000 Max limit olmak üzere aile yapısını ve bagaj olayınıda hesaba katarsak Honda'dan CRV ve HRV önerebilirim...

Tabi ikiside 4x4 olduğu için benzin sarfiyatı fazla gelebilir LPG ye ihtiyaç duyabilirsiniz...
    Civic'lerinde bagaj hacmi aslında yabana atılacak kadar küçük değil fakat 'aile' arabası olarak tasarlanmış arabalardan küçük olacağı aşikar...

Servis sorununa gelince; Evet malesef Türkiye'de Honda markasında özellikler servis konusunda bazı suistimaller dönüyor bu konuda madur olmuş forumdan arkadaşlarımız var fakat hangi serviste yada markada bu olaylar ile 'kesinlikle' karşılaşmıyoruz diye biliriz ki ? Ayrıca bende varım... Honda Çiftkurtlar'da aracımın sağlam parçaları çalındı ! çok net ifade ediyorum çalındı ! servis tarafından bozukları ile değiştirildi... Sonra aracınızın üzerinde zaten bunlar vardı denildi... Olay oldu vs... neyse o farklı bir konu...

Ben o gün bugündür aracımı servise götürmem sanayide ustam var gözüm kapalı teslim ediyorum servisten de daha makul fiyatlara aracımı tamir ettiriyorum Zaten Honda mekanik anlamda eğer araba gerçekten temiz ise sizi üzmez arabamı yenilemeden önce kullandığım 97' sedan civic'i 250.000km de sattım ve hala da tıkır tıkır çalışıyordu.... Alan sahibi de çok memnun.... Honda'nın da size 'OF' dedirteceğini pek sanmıyorum en azından bağımlı bir kullanıcısı olarak bana dedirtmedi...

Oto pazarına gidin... Honda Civic, Honda HRV, Honda CRV inceleyin... iç hacim, bagaj hacim... yakıt tüketimi, yedek parça vs... bunlara göre kafanıza yatan tercihi bence kendiniz yapın... Honda Jazz demiyorum aile fertleri sayısı sebebi ile

Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: honda04

http://www.sahibinden.com/honda_stream_2003_model-54WQQaXQQ15187938WQQpXQQdisplayitem tam bir aile arabasıdır

Arkadaşımızın önerdiği seçenek gözümden kaçtı Stream'da düşünülebilir...

sevgiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChuckyPancamo

quote:

Orijinalden alıntı: honda04

Arkadaşımızın önerdiği seçenek gözümden kaçtı Stream'da düşünülebilir...

sevgiler.

Alıntıları Göster
    skoda octavia da düşünülebilir. bagaj hacmi (580 lt) açısından rahat edersiniz. honda gurubundan ise accord alınabilir. tabiki uygun bir ikinci el bulursanız.
    ayrıca honda servislerinde sorun yaşandığını daha önce pek duymamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmethazine -- 19 Ağustos 2009; 15:56:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmethazine

skoda octavia da düşünülebilir. bagaj hacmi (580 lt) açısından rahat edersiniz. honda gurubundan ise accord alınabilir. tabiki uygun bir ikinci el bulursanız.
    ayrıca honda servislerinde sorun yaşandığını daha önce pek duymamıştım.

Alıntıları Göster
    arkadaş honda linkinde konu açmış ama önerilen arabalar skoda ford chavrolet. kardeş yedek parça sıkıntısı çekmek istiyorsan hrv al aynı zamanda çok yakar.jip e binmek istersen ve biraz fazla yakması önemli degil diyorsan crv al.ama bana sorarsan yeni kasa civic al parça sıkıntısı çekmezsin 2. eli iyi sayılır.jazz yada city alacagına bir üst segment olan ve kendi segmentinde hatırılı sayılan araba civic.bugün iyi bir araştırma ile 2007 hatta 2008 civic dream bulabilirsin 30000 tl ye.bana kalırsa biraz şansını zorla premium al hız sabitlemeside var şehirler arası otoban olmayan radar korkusu olan yollarda büyük rahatlık hız sabitleme.ama olmasada olur dersen dream al daha ucuz zaten fazla fark yok aralarında özellikle 2008 dreamlarda daha çok özellik var

• quote:

Orijinalden alıntı: 80honda253

arkadaş honda linkinde konu açmış ama önerilen arabalar skoda ford chavrolet. kardeş yedek parça sıkıntısı çekmek istiyorsan hrv al aynı zamanda çok yakar.jip e binmek istersen ve biraz fazla yakması önemli degil diyorsan crv al.ama bana sorarsan yeni kasa civic al parça sıkıntısı çekmezsin 2. eli iyi sayılır.jazz yada city alacagına bir üst segment olan ve kendi segmentinde hatırılı sayılan araba civic.bugün iyi bir araştırma ile 2007 hatta 2008 civic dream bulabilirsin 30000 tl ye.bana kalırsa biraz şansını zorla premium al hız sabitlemeside var şehirler arası otoban olmayan radar korkusu olan yollarda büyük rahatlık hız sabitleme.ama olmasada olur dersen dream al daha ucuz zaten fazla fark yok aralarında özellikle 2008 dreamlarda daha çok özellik var

Alıntıları Göster
    Honda, bagaj, performans ve 25bin TL'lik fiyat kriterleriyle en iyi seçenek Civic7 bence..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.