Şimdi Ara

Bir Hafta Önce 3400 Dolar Olan Bitcoin, Şimdi 4500 Dolar Sınırında!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
6.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bitcoin gazı kökledi ve yükselişini sürdürüyor. Her gün ve hatta her dakika yeni bir rekor kıran kripto para, 4500 dolar sınırında.

İkiye bölünme sonrasında daha hızlı bir büyüme gerçekleştiren bitcoin, son 24 saatte 4 bin 483 doları gördü. Toplam piyasa değerini 1 haftada 15 milyar dolar artırdı. Son 1 haftada % 30’dan fazla yükseliş gösteren bitcoin, 4 bin 500 sınırından işlem görüyor. Dünkü 4250 dolarlık rekoru sonrasında yükselişini hız kesmeden sürdürüyor. Toplam piyasa değeri ise 73 milyar doları aşmış durumda.

2017 yılının başından bu yana yaklaşık olarak % 350 yükseliş kaydeden bitcoin, 1000 doların altında seyrederken 4500 dolar sınırına kadar yaklaştı.

Gece 4483 doları gören bitcoin, sabah saatlerinde 4373 dolardan alıcı bulmaya başladı. Hafta sonu Japonya talebi ile yükselirken, risklerden beslendiği de açıkça görülüyor.

Hafta sonu rekorunu sadece 24 saatte değiştiren bitcoin dışında diğer sanal paralarda da yükselişler görülüyor. Sanal paraların toplam piyasa değeri ise 120 milyar doları aşmış durumda.

Bitcoinin 73 milyar dolarlık piyasa değeri ise sektörün hakimi olduğunu net bir şekilde gösterdi.

En güvenilir yatırım araçları olan altın ve ABD tahvillerindeki dalgalı seyir, bitcoinin gölgesinde kalmalarına neden oldu. Şimdilerde en dalgalı ama en güvenilir enstrüman olarak görülüyor.

Sanal paralarda görülen ralli, ekran kartı üreticilerini ise ikiye bölmüş durumda. Nvidia ve AMD gibi dev şirketlerde görüş ayrılığı gün geçtikçe alevleniyor.

Wall Street yatırımcılarının Nvidia ile ilgili endişelerinden bahsetmiştik. Nvidia CEO’su Jensen Huang kripto paralar için “Rock’n’roll” tanımı yapıyor. AMD CEO’su Lisa Su ise sanal paralarda uzun vadeli bir büyüme tetikleyicisi görmediğini söylüyor.

Nvidia CEO’su, sanal paraların daha da büyüyeceğini, şirketin ikinci çeyrek bilanço verilerini değerlendirirken dile getirdi. Kripto para piyasasının dilinden çok iyi anladıklarını da ifade etti.

AMD CEO’su ise ekran kartı üreticilerinin oyun ve kripto para madenciliği olarak ikiye ayrıldığını dile getirirken, piyasada uzun vadeli bir büyümenin işareti olmadığını söylüyor.

Nvidia ikinci çeyrekte, bir önceki yılın aynı dönemine göre % 56 artışla 2,23 milyar dolar ciro elde etti. AMD ise % 23 artışla 1,22 milyar dolar ciro değerine sahip.

Kaynak: https://paratic.com/

• Şimdiye zengin olduydum ah ulan ah...
  • Of be bilseydim gömerdim parayı. Şimdiye para içindeydim!!!
  • yahu kim alıyor satıyor bu koinleri ne alışverişi yapılıyor hiç denk gelmedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk çıktığında millet bunla pizza alıyorducular gelmeden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 ay once babam,bir mal karsiligi 9000dolarlik bitcoin almisti. Suanki degeri nedir?

• Buralara 1850den sekti Temmuzun ortasında 1850 dolardı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • talharo123 T kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 78000

Keşke demeyen nadir kişilerdensiniz tebrik ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibribr -- 15 Ağustos 2017; 16:33:25 >
  • 2014 de aldık 2 tane

keşke bütün paramı bassaydım be
  • Yav he

• Asıl Btc çıkarımı tamamen bittiğinde seyreyleyin. 1 milyon dolar civarı olacak deniliyor tek bitcoin için.

• Vegaların çıktığı günlerde yükselmesi garip

• ibribr kullanıcısına yanıt
    Yok artik :D babamin bile haberi yoktur,ariyorum hemen. Tesekkurler bilgi icin :D

• herkes alırken satacaksınız, herkes satarken alacaksınız.

her zamanki gibi bizim borsalarımızda bitcoin düşerken fiyat daha düşük, çıkarken fiyat daha yüksek.
  • kredi çekip coin alalım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: talharo123

Yok artik :D babamin bile haberi yoktur,ariyorum hemen. Tesekkurler bilgi icin :D

Rica ederim :)
  • forumda konusu olmalı, bence ayrı bir forum bölümü kurulmalı bitcoine özel.
  • Dh'nin Bitcoinden reklam aldığını düşünmeye başladım ...
  • Bu iş de var bir şeyler bu Bitcoin bağımsız deniliyor lakin ben bir Devletin veya birden çok ortak devletin bilerek oluşturduğunu düşünüyorum. Kara para aklamada felan kullanılıyor mu ki acaba bu bitcoin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: panter20

yahu kim alıyor satıyor bu koinleri ne alışverişi yapılıyor hiç denk gelmedim

Bu kısmı deep webde kullanılıyor.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.