Şimdi Ara

Bir gününüz nasıl geçiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aşırı sıkıcı geçiyor ne iş var nede hobi sıkılmaktan kafayı yemek üzereyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• sürekli video izliyorum spor yürüyüş aileyle muhabbet kedi köpek okuma internet oyunlar müzik minvalinde

• Tipimi düşünüyorum.
    Tipim yüzünden takıntı yapıp depresyona girmemle beraber okulumu dondurmamı giden 1 senemi düşünüyorum.
    Hala takıntım devam ediyor. Suratımda gariplikler var bana ait hissetmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük bir çoğunluğu iş, toplantı, şube ziyareti. Kalan kısmı ise ailem. 3-4 ayda bir DH

• ağır işsizlik. umut etme. depresyona girme. üşenme. uyuşma. oyun oynama. film dizi. yayıncı izleme. uyuma. ibadet. dua. yemek. çay . kahve. atıştırma. son 1 ayımı boşa harcadım işten ayrıldığım için. aşırı hareketsiz durumdayım. 20 kilo aldım 1 yılda. atama bekliyorum gelmezse ne yapacam fikrim yok.

• Günüm bir şeyler hissetmeye çalışmakla geçiyor, gülmeye hissetmeye zorluyorum kendimi, resmen insanlara şaşırıyorum her gün nasıl aynı şeyleri düşünebiliyorlar, aynı şekilde hayata bakabiliyorlar. Kendimi her zaman boşlukta buluyorum ve tembelliğimin cezasını çekeceğimi bilmeme rağmen aksiyona geçemiyorum, psikolojik olarak felcim, tek yaptığım şey oyun oynamak, bir şeyler izlemek. Mezuna kaldım ama böyle giderse bu seneyi de çöpe atmış olacağım ve gerçekten bu sene de bir şey yapmazsam bu sefer çöpe atabileceğim hiçbir şey kalmayacak ve bir çıkmaza gireceğim.

Beni uyandıracak birine ihtiyacım var, kızdan filan bahsetmiyorum, beni böyle her sabah yatağımdan zorla kaldıracak, bana ders çalışmam ve bir şeyler konusunda baskı yapacak birine ihtiyacım var. Ben yalnız başına bırakıldığında tek yaptığı şey bilgisayar ekranına öylesine bakmak olan biriyim. Gerçekten kişisel gelişim teorileri bana sökmüyor, ayrıca kendimi geliştirebilen biri olsam niye başkalarının teorilerine ihtiyaç duyayım ki? Kişisel gelişim başlı başına kendi içinde çelişiyor.

Bu böyle gitmeyecek, her gün kendi geleceğimin sonunu hazırlıyorum resmen, boş zaman geçirmek ve geleceğin kendin hakkında hiçbir şey yapmamak ve bunu diğer gün tekrar etmek. Her zaman böyleydim, ne ders çalışırım ne de herhangi bir şey düşünürüm, karantina başladığından beri hayatta yok gibi bir şeyim, ve bu yok olma haline o kadar alıştım ki artık değişime adım atmak kör bir şekilde hedefi vurmaya benziyor.

• 2 gündür çalışıyordum günlük iş diye pertim çıktı awk heryerim ağrıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer balık tutmaya gitmediysem ev işi ile geçiyor.

Çamaşır as topla katla. Alış verişe git evi süpür sil toz al vb. saat 19:00 dan sonra ise Tanrı bile çağırsa kıpırdamam oyuna girer uykum gelene kadar oyun oynarım.

• barryallenn kullanıcısına yanıt
    Hocam senin kafan çalışıyor önceki yazdıklarından da bu yazdığında da anlaşılıyor kütüphaneye gitmeyi dene inan bana faydasını göreceksin bende senin gibiydim zamanında ki hala ayniyim sadece hayatıma bir iki yeni kural getirdim bu sayede dipten cikabildim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sabah kalkıp eğitime gidiyoruz genelde geceye kadar eğitim oluyo boş zaman olursa spor yapıyorum film izliyorum

• zamanında söyledim yine söylüyorum şizoid bu hocam, psikolojik destek almadığın sürece geçmeyecek ve yakınmaya devam edeceksin, bi gidiver denemekten zarar gelmez

• Senin eski hesabın neydi, tanıdık geldin

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok bundan önceki hesabın neydi,yoksa yeni mi üye oldun foruma

• bilerek konuyu attım çünkü başka bir yerden seninle sohbet etmedim, uzun zamandır foruma giriyorum ama bu tek hesabım

• Dikkatimi çektin bu aralar, gözüm üzerinde

• varsa bir sıkıntın özelden yaz konuşalım canım

• Çok yalnızım konuşacak birilerini arıyordum ben de wp ye gel

• dhden yazabilirsin, başka bir yer olmaz

• Niye ailen yabancılarla konuşma mi dedi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.