Şimdi Ara

Bir Garip Rahatsızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, size uzun süredir yaşadığım bir sıkıntıdan bahsedeceğim. Eğer aranızda buna benzer sorunu olan varsa veya fikri belirtirseniz çok memnun olurum.

    Sınav döneminde olduğumdan dolayı hareketsiz kaldım ve fazlasıyla kilo aldım. Ancak asıl sorun kilo almam değildi. Özellikle gaz benzeri ancak olmayan, geğirmeyi bile bilmediğim halde sanki geğirmeye benzer bir ses çıkıyor gibi yemek borusundan ağzıma kadar. Ve bu sanki beni tıkıyor. Doktora gittiğimde bana insülin direnci oluştuğunu ve yaşadığım sorunun hareketsizlik ve kilo almam ile ilgili olabileceğini söyledi. Ancak ben daha çok stres kaynaklı olduğunu bu olmasa bile gastrit&reflü ikilisinden biri olabileceğine kendimi inandırdım.


    Aşırı şekerli ve gazlı içecekler tükettim, bu süre zarfında sigara da kullanıyordum. Ancak son 15 gündür sigara içmiyorum ve diyete girdim. Bu rahatsızlığım azalsa da sizin aynı problemi yaşayıp yaşamadığınızı merak ettim.


    #Konuyu nereye açacağımı bilmediğim için burası daha mantıklı geldi.








  • Benimde senin gibi, midem guruldar midem den sesler gelir aç ve tokken midem bulanır özellikle stres zamanlarımda ölüyorum mide bulantısı ama boş bir kusma oluyor sadece kusmuyorum ama ölüyorum, mide ağrısı feci acılar çektim endoskobi oldum(canlı canlı) gastrit dedi doktor şuruplar var ve belli başlı dönemler kullanmak zorundayım onları, stresden olacağını söyledi ve mesela ben çok gazlı bir şey tüketmeme rağmen çok gaz çıkartırım ve o çıkmazsa daha kötü sanırım mide hassas o yüzden onları yaşıyorum yememem gereken milyon tane yemek var ama bazen yiyorum ne yapayım aç mı kalayım.

  • Şekeri azaltın ve gazlı içecekleri kesin alkolü de, bir ay içinde vücut kendini toparlar ve kiloda verirsiniz. Gazlı şekerli içecekler alkolden daha tehlikelidir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.