|
İşgüzar elektrikçi,kendisi hariç kimseyi düşünmeyen paragöz ev sahibi ve bunlarla uğraşan ben. Selamlar arkadaşlar. Tesisatı çok çok eski ( tesisatta balya teli bile var) muhtemelen topraklaması bile olmayan bir evde kiracıyım. Duş almak için resimde görünen ürünü taktırdım. İhlasın son modeliymiş ikinci el ama garantisi hala devam ediyormuş. Çok aşırı güvenlikli ve kaliteliymişmiş. Her neyse velhasıl kelam şöyle bir problem yaşadım iki kez. Suyu sonuna kadar açıp suyu aşağıya verip şofbeni açmıştım. Şofben gürültülü bir şekilde çalışıp 5-10 saniye içinde su kaynatıp kendini emniyete almış. Sonra plastik kokusu... Elektrikçi geldi içini açtı emniyeti kapattı sonra yine aynı problemi yaşadım. Meğersem suyu aşağıdan verdiğim içinmiş ordan sıcak su akmıyor suyu fiskiyeye vermem gerekiyormuş. Ama bu ürünlerde şöyle bir özellik yok mu? Ben şofbeni açsam bile devreye girmemesi gerekirdi. Yani su kaynatmaması lazımdı. Çünkü ürünün özelliklerinde bile su gelmeden kendini açmaz, su kesilince kendini otomatik kapatır, su debisi düşük olduğunda çalışmaz vs. diyor. Bu ürün bozuk mu? Problem tam olarak nedir? ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt