Şimdi Ara

<| Bir fikrim war ; AVM'de Zombi olmak |>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
1.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar evet, aklıma güzel bir oyun geldi yada 1 nisan şakasıda olabilir , ben ve bir kaç arkadaşım bir konu düşünüyorduk aklıma zombi olmak geldi ;

Olay : Wc'ye girilip zombi kılığına girilir 3-5 kişi , bir anda wc'den çıkılır etrafa ağır ağır yürünür aynı bilindik zombi gibi, ama böle ağza kola oraya bura ketçap yırtık kıyafet filan tam anlamıyla zombi kılığı , gözler kara sürülecek filan . nasıl olur ne olur ? fikirimi beğenen warmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 26 Mart 2012; 22:06:25 >

• Kim shottıya gitmeyelim sonra.
  • olay çıkabilir ama olay çıkana kadar o anıda bir arkadaş kameraya çekicek .
  • Kimse takmaz rezil olur kalırsın liseli gibi ortada şimdiden uyarayım.
  • war
  • Değerlenebilir
  • bi fikrim war
  • Ayrıca 3-5 kişi ile olacak iş değil @Dr.Dre'nin dediği gibi takmaz kimse. Şöyle 15-20 kişi olacak o zaman yankı uyandırırsın
  • god of war
  • Birileri otamatik silahlarla taramasın sizi yada
     <|  Bir fikrim war ; AVM'de Zombi olmak  |>
  • The walking dead izleyen bı güvenliğe denk gelirden kafana kursunu yersin
  • lisede olsam 15-20 kişi rahat bulunurdu walla , ama şimdi zor , şimdiden 3-5 kişiye söledimde 2-3 kişi aklına yattı gibi bakıcaz artık ama gerçektende 15-20 kişi olsa çok daha sağlam olur . hele yemek katında olursa avm'nin ozaman bence çığlıklarrr koparrrr .
  • toplumda panik havası yaratmaktan cezası var söyleyeyim.
    adamın birinin çocuğu korkarsa dava açar size demedi demeyin.
  • Kalsın mesajım. Bende ileride dusunuyordum bunu ama 1 Nisanda olmaz. Anca arkadaşlarla falan kendi aranızda hazırlar bilindik birilerine yaparsınız.
  • 15 20 kişi olucak gerçektende hatta bi kaç kişide zombi kılığına girmiycek ısırılcak filan daha inandırıcı olur kaçışmalar boğuşmalar
  • Prosthetic zombi makyajı yapmazsanız bir anlamı olmaz . Gercekten birseyler yapmak istiyoruz

The Walking Dead prosthetic make up tutorial diye aratırsanız bulursunuz anlatım videosunu . Gereken malzemeleri edindikten sonra yapımı çok zor olmaz diye tahmin ediyorum . Özen gösterilirse mükemmel bir çalışma ortaya çıkabilir .
  • Sonra niye kürekle kafasına vurdun.
  • ewt cezası olabilir ama vidyoyu izledikçeee o bağırış çağırışşş koşuşmalarrrr kayda değer bencee , çok iyi fikir walla . ewt birisi ısırılsa filan daha sağlam olur gerçektennnn , yemek katında herkes oturdğundan dolayı sakinlik olduğundannn kaçışmalarrr çok daha sağlam olur hele pazar günü optimiumda yaparsakkkk haberelereee çıakrım kesinnn demedi demeyin

• aklıma direk bu geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mystical23 -- 26 Mart 2012; 22:32:48 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.