Şimdi Ara

bir fıkra...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadşalar bu fıkra bana maille geldi, paylaşayım dedim.

Fenerbahce'linin biri berberde saçını kestiriyormuş.
    Berberin durduk yerde;
    "Son gittiğin maçı hatırlıyor musun" diye soracağı tutmuş.
    "Evet, ne olacak" demiş bizimki sinirli sinirli.
    - Hangi maçtı?
    - Denizli maçıydı.
    - Denizli'de miydi?
    - Evet, oradaydı.

Aradan bir-iki dakika geçmiş. Berber yeniden sormuş:
    - Hangi maçtı?
    - Denizli maçı.
    - Nerede?
    - Denizli de dedik ya!

Bir-iki dakika sonra yine ayni hikâye;
    - Demek hayatta gittiğin son maç bir Denizli-Fenerbahçe maçıydı ha?

Bizimki sinirlenerek;
    - Evet be, Denizli maçı dedik ya!

Berber birkaç dakika sonra ayni konuyu bir daha sormaya kalkışınca

bizimki isyan etmiş;
    - Kardeşim, son gittiğim maçın Denizli maçı olduğunu elli kere söyledim.
    Niye tekrar tekrar soruyorsun?

Berber açıklamış:
    - Denizli deyince saçların diken diken oluyor da, daha rahat kesiyorum.

• Komik. Ama orjinali kadar beni etkilemedi.

Bunun orjinalinde saçını kestiren adam GS'lı Söz konusu takımda Fenerbahçe idi.

Aradaki 18-20 galibiyetlik fark bu fıkrayı daha da anlamlı yapıyordu...
  • 98 dünyakupasini FRANSA milli takiminin kanzandigini gören Fatih Terim hemen ilk uçakla fransaya fransanin hocasindan taktik almaya gider.Fatih hoca,fransanin hocasina
    "ya hocam siz nasil sampiyon oldunuz özel bir yöntem mi kullaniyosunuz" der. Bunun üzerine fransa milli takimini hocasi
    "Yo hayir.Ben sadece futbolcularima zeka testi uyguluyorum.Bakin" der ve Fransa milli takiminda forma giyen Zidane i yanina çagirir ve söyle der "Zidane senin ananin babanin çocugu ama kardesin degil, kim bu?" der.
    Zidane da "Benim, hocam"der.
    Fatih Terim de ayni seyi kendi futbolcularinda uygalaya karar verir ve Istanbula geri dönüp Hakan Sükürü yanina çagirir ve
    "Hakan senin ananin babanin oglu ama kardesin degil,kim bu?" der, Hakan da
    "Hihi bi dakka hocam gidip bi Hagi ye sorayim hihi" der. Hagi ye gidip
    "Hagi senin ananin babanin oglu ama kardesin deil,Kim bu?" der Hagi de
    "benim tabiki" der. Bunun üzerine Hakan sükür Fatih hocaya döner ve "Hagiymis hocam" der..
    Fatih terimde"Saçmalama oglum ne hagi si.. Zidane" der..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi bu fenerlilere çok güzel bi fıkra var ama değmez şimdi.

• bence en güzel fıkra şu ünlü italyan futbolcuya fenerbahçeyi tanıyor musunuz diye sorulan fıkraydı. bir dakika? ne demek o fıkra değil gerçek? ciddi mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: emptyrean

bence en güzel fıkra şu ünlü italyan futbolcuya fenerbahçeyi tanıyor musunuz diye sorulan fıkraydı. bir dakika? ne demek o fıkra değil gerçek? ciddi mi?

Uyduruyonuz, sonra da kendiniz gülüyonuz.

Hocam o ropörtajı bul getir. Helal olsun sana ayrıca bir özür uydurukçu dediğim için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ÇUKUROVALI

98 dünyakupasini FRANSA milli takiminin kanzandigini gören Fatih Terim hemen ilk uçakla fransaya fransanin hocasindan taktik almaya gider.Fatih hoca,fransanin hocasina
    "ya hocam siz nasil sampiyon oldunuz özel bir yöntem mi kullaniyosunuz" der. Bunun üzerine fransa milli takimini hocasi
    "Yo hayir.Ben sadece futbolcularima zeka testi uyguluyorum.Bakin" der ve Fransa milli takiminda forma giyen Zidane i yanina çagirir ve söyle der "Zidane senin ananin babanin çocugu ama kardesin degil, kim bu?" der.
    Fatih Terim de ayni seyi kendi futbolcularinda uygalaya karar verir ve Istanbula geri dönüp Hakan Sükürü yanina çagirir ve
    "benim tabiki" der. Bunun üzerine Hakan sükür Fatih hocaya döner ve "Hagiymis hocam" der..

süper bir fıkra ya çok güldüm fıkra kahramanlarınada yakışıyor

• Hakim sanığa sormuş:
    -Uluslararası kaçakçılık suçu ile suçlanıyorsun. Tüm deliller aleyhine. Söyleyecek bir şeyin var mı?
    Sanık boynunu bükmüş ve,
    -Aman hakim bey, demiş.. Ben Fenerbahçeliyim. Uluslararası ne gibi bir faaliyetim olabilir ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: emustafa10

Hakim sanığa sormuş:
    -Uluslararası kaçakçılık suçu ile suçlanıyorsun. Tüm deliller aleyhine. Söyleyecek bir şeyin var mı?
    Sanık boynunu bükmüş ve,
    -Aman hakim bey, demiş.. Ben Fenerbahçeliyim. Uluslararası ne gibi bir faaliyetim olabilir ki?

• Fenerbahçe baskani Aziz Yildirim son olaylar nedeniyle bir tv kanalina canli yayina katilmak için gidiyormus. Yolda arabasi arizalanmis canli yayina yetismek için yolda bir taksi çevirir hemen su tv kanalina götür beni der. Tv kanalinin önüne geldikten sonra aziz yildirim taksiceye ücreti verir,daha sonra aziz yildirim beni burada bir saat bekleyebilirmisin der. Karanliktan yüzünü seçemeyen Fanatik fenerbahçeli söför aziz yildirimin konusmasini dinleyecegim efendim der. Aziz yildirim bundan hayli hosnut olup al su 20 milyonu ozaman der. Söför aziz yildirima dönerek Içine tüküreyim azizin sizi bekliyorum efendim der...
  • quote:

Orjinalden alıntı: emustafa10

Hakim sanığa sormuş:
    Sanık boynunu bükmüş ve,

Son 14 yılda duyduğum en komik ve anlamlı fıkra, sağolasın paylaşım için

• quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Komik. Ama orjinali kadar beni etkilemedi.

Bunun orjinalinde saçını kestiren adam GS'lı Söz konusu takımda Fenerbahçe idi.

Aradaki 18-20 galibiyetlik fark bu fıkrayı daha da anlamlı yapıyordu...

Arada fark Avrupada başarı....Fenere daha yakıştı bu fıkra....
  • quote:

98 dünyakupasini FRANSA milli takiminin kanzandigini gören Fatih Terim hemen ilk uçakla fransaya fransanin hocasindan taktik almaya gider.Fatih hoca,fransanin hocasina

Öööööööhhhhhh amma değişmiş bu fıkrada beBurda Daum,Rüştü,Serhat kahramanlar değilmiydi.Birde Hagi'nin Türkiye milli takımıyla ne alakası var anlamadım

Bu arada fıkralar çok güzel

• quote:

Valla gülmek istedim ama gülemedim fıkra son derece poktan bir fıkra...

• hehe :))))))))))))))) komık fıkralar bı o kadarda anlamlı...
  • Müfettişin biri, ilköğretim okulu 2. sınıflardan birine teftiş için gider. En arkada oturan mahçup bir öğrenci, müfettişin dikkatini çeker.
    -Söyle bakayım evladım, alfabemizde kaç harf var?
    -25 tane öğretmenim der ve başlar harflerin adını söylemeye
    -Müfettiş olmadı oğlum, 4 harfi söylemeyi unuttun tekrar say bakalım der.
    -Sonuç yine aynı...
    Bu sırada uyanık bir öğrenci hemen söz alır
    - Öğretmenim o fenerlidir u.e.f.a. yı bilmez...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.