< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
BİR EVLAT YETİSTİRMEK BİR DÜŞMAN YETİSTİRMEKTİR (2. sayfa)

-
-
BUNU GENE GÖRDÜM BUGÜN
-
UP
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"Çocuklarıma bırakacağım en büyük miras hiç var olmayacak olmalarıdır."
-Arthur Schopenhauer
-
liberallerin amacı zaten bu. insanları / batıda beyazları çoğalmaktan soğutup melez tek tip ırk yaratıp tek tip ekonomi kurup tek merkezden yoletilen dünya ... hamza'da etki göstermiş işte. kim bilir kaç çocukta daha etki gösterdi.
-
tmm sen çocuğunu kapitalistlere asgari ücrete köle yap sonra bana sistem tarafından beyni yıkanmış çocuk de aaskhdashd
-
Ve o çocuğu kapitalistlere hizmet etmek için cebinden para harca yetiştir ki daha iyi hizmet etsin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hayat mücadeledir. kapitalistler ile bizim muhabbeti de anlamadım. kapitalist yapan sistemi sen seçtin. eski Türkiye'de emekli yaşı 48, fabrikalar bizim, kendi göbeğimizi iyi kötü kesiyorduk. ne zaman liberaller başımıza malum partiyi getirdi, durumu görüyorsun.
Dünya'nın bu yönde kötü gitmesinin sebebi; senin doğuracak olduğun iki çocuk değil de, aksine:
- aşırı üreyen 3. sınıf geri kalmış dünya medeniyetleri
- dünya'yı dolarize ile beleşe sömüren amerika.
hatta buna "akraba evliliği" yaparak üreyen toplumları da ekleyebiliriz.
şu anda Dünya'da herkesin 2 çocuğu olsa, 30 sene sonra nüfus gerilemeye başlayacak ve ekonomiler çökmeyecek. ama işte liberaller sağ olsunlar, ülkelere yaydıkları kanser hücreleri ve zehirli doktorinleri ile bu hale getiriyorlar. buyu bak. yok yere savaş çıkardılar. üstüne bir ton yalan haber yapılıyor.
-
Nasıl yetiştirdiğine bağlı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X