Şimdi Ara

Bir eve 2. araba ( Tofaş serçe )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Opel Vectra Desing aracımız var , evde araba kullanmayı bilen babam ve ben varım. Babamla artık her sabah araba kavgası etmekten bıktım . Yok dün sendeydi , bugün ben alıyım . Yok kaç gündür sende falan filan . Bende artık bu duruma çok içerlendim ve 2.500 lira birikmiş paramla tofaş serçe almaya karar verdim . Haftada en fazla 200 km yaparım . Sizce nedir ne değildir . Bu araçla ilgili bilgisi olanlardan yardım istiyorum .

Not ; Lütfen o paraya motor al falan demeyin .

Edit ; Sevdiğim bi abimin , 89 model serçesi var . Bugün gittim detaylıca konuştuk . Aracı komple boyatmış , sadece arka tamponu değişik arabanın başka değişen parçası yok( Önemli de değil zaten ) . Rengi bordo , ilk sahibinden almıştı aracı ikinci sahibi . Bana geçince 3 sahibi olucam . Aracı sürmedim ama içine baktım gayet temiz , çarığı çürüğü yok . 3 bin liraya bırakıcak bana ama aracın muayyenesi yok sizce alıyım mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jipena -- 1 Mayıs 2013; 22:59:11 >

• Bu zamanda sağlamını denk getirmek zor ama çevrenizden iyice araştırırsanız temiz denk getirirseniz rutin bakımlar dışında masraf açmaz.
  • başınıza iş almayın bence o fiyatlara az daha biriktin 5-6 yı bulsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rambo-Cash

başınıza iş almayın bence o fiyatlara az daha biriktin 5-6 yı bulsun

Hocam elimde olsa , bende binmek istemem ama cidden artık çok içerlenmeye başladım . Kötü de olsa alıcam artık napıyım . 200 liraya bakımlarını yaptırsam çok sorun çıkaracağını sanmıyorum , haksız mıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: General .

quote:

Hocam elimde olsa , bende binmek istemem ama cidden artık çok içerlenmeye başladım . Kötü de olsa alıcam artık napıyım . 200 liraya bakımlarını yaptırsam çok sorun çıkaracağını sanmıyorum , haksız mıyım ?

hocam gerçekten çok kafaya taktıysanız dönüş yok alın fakat 3bine iyi olacağını söyleyemeyiz her hafta sanayide bir ustaya gidersniz ya hortumu çatlar ya bilyası gider yok ordan sesi gelir yok sileceği çalışmaz sonuçta eski araba olacaktanıdığınız bi hacı abinin eski model yadigar r12si falan varsa alın tabi yanlız ama diğer türlüsü biraz intihar gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: ram1905

Bir o kadar daha biriktirip başka bir araba bakabilirsiniz.2,500 'lük arabanın çok masrafı çıkar, başın ağrır.

Dediğim gibi hocam , masraflarına falan baktım . Kullanıcılarına da sordum , 200 - 250 liraya ağır bakımlarını yaptırır sorunsuz binersin dediler . İlla ki sorunlar olucaktır ama ağır bakımlarını yaptırırsam ne gibi sorun açabilir ki ? Küstahlık gibi algılamayın , sual olarak algılayın lütfen .
  • Bir anlık kızgınlıkla karar vermeyin bence. Babam dedeme kızdığı için Lada Vega almıştı 2005 yılında sıfır. İstese 150.000 TL'lik araba alacak imkanı olmasına rağmen o inatla hala Vega'ya biniyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

hocam gerçekten çok kafaya taktıysanız dönüş yok alın fakat 3bine iyi olacağını söyleyemeyiz her hafta sanayide bir ustaya gidersniz ya hortumu çatlar ya bilyası gider yok ordan sesi gelir yok sileceği çalışmaz sonuçta eski araba olacaktanıdığınız bi hacı abinin eski model yadigar r12si falan varsa alın tabi yanlız ama diğer türlüsü biraz intihar gibi

Hocam , ıvırını zıvırını yaptırırım ilk başta veririz parasını . Ama sonrada masraf açarsa , en büyük masrafı da motorla alakalı olur onuda hallederiz artık napalım .

• Sinirden böyle bir karar vermissiniz ama öfke ile kalkan zarar ile oturur 2500 liraya alacaginiz arac temiz olmaz basiniz agrir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

Bir anlık kızgınlıkla karar vermeyin bence. Babam dedeme kızdığı için Lada Vega almıştı 2005 yılında sıfır. İstese 150.000 TL'lik araba alacak imkanı olmasına rağmen o inatla hala Vega'ya biniyor.

Hocam işte çok kötü cidden yaşayan bilir . Baba sonuçta atamız insan içerlenince çok kötü oluyo ki , babanıza da öyle olmuş . Bende aynı böyle olucam gibime geliyo .

• Hocam burada yazılanların size pek etki etmeyeceği anlaşılıyor. Siz en iyisi bir bakın ilanlara bakalım 2500-3000TL fiyatlarda nasıl şeyler çıkacak karşınıza, zaten görünce vazgeçmeniz lazım, olaya sadece 200-300e yürüyen aksamı yaptırdım mı yeter gözüyle bakmayın, aklınıza gelmeyecek bir sürü sıkıntı çıkabilir. Ödemekte zorlanmayacaksanız bazı bankalar kampanya falan bahanesiyle 5000TLye kadar 0 faizli kredi veriyorlar, az birşey masrafı falan oluyor kredinin o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Bu fiyatlara pek temiz serçe de yok neredeyse.Şöyle bir baktım da en temizleri bunlar gibi görünüyor:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-acil-2500-tl-ye-dustum-ihtiyactan-118149529/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-bakimli-muayyer-muayneli-serce-101862057/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-acil-satlik-serce-119860566/detay

Hocam aslında saydığım bi abimin var serçesi , 2.000 liraya bırakıcak bana . Motorunu gösteriyim olmazsa , araba pazarı beni bekler napalım . Bu arada bu kadar ilgilendiğiniz için çok sağolun .

• quote:

quote:

Bu fiyatlara pek temiz serçe de yok neredeyse.Şöyle bir baktım da en temizleri bunlar gibi görünüyor:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-acil-2500-tl-ye-dustum-ihtiyactan-118149529/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-bakimli-muayyer-muayneli-serce-101862057/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-acil-satlik-serce-119860566/detay

Hocam aslında saydığım bi abimin var serçesi , 2.000 liraya bırakıcak bana . Motorunu gösteriyim olmazsa , araba pazarı beni bekler napalım . Bu arada bu kadar ilgilendiğiniz için çok sağolun .

Düşündüğünüz araç heralde bir süredir dediğiniz kişidedir.Sorunlarını,yaptırdığı yerlerini,bakımlarını vs. öğrenirsiniz.
    Kafanıza yatarsa da alırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: sg83

Hocam burada yazılanların size pek etki etmeyeceği anlaşılıyor. Siz en iyisi bir bakın ilanlara bakalım 2500-3000TL fiyatlarda nasıl şeyler çıkacak karşınıza, zaten görünce vazgeçmeniz lazım, olaya sadece 200-300e yürüyen aksamı yaptırdım mı yeter gözüyle bakmayın, aklınıza gelmeyecek bir sürü sıkıntı çıkabilir. Ödemekte zorlanmayacaksanız bazı bankalar kampanya falan bahanesiyle 5000TLye kadar 0 faizli kredi veriyorlar, az birşey masrafı falan oluyor kredinin o kadar.

Hocam , bakmayın bu kadar artist artist yazdığıma . Yine de babasının eline bakan bi üniversite öğrencisiyim . 1 ay sonra okul kapanıyo , ondan sonra çalışmaya başlıcam zaten . Şimdi diyorum ki alıyım , biraz idare etsin beni . Ondan sonra yavaş yavaş toplamaya başlarım .

• quote:

quote:

quote:

Düşündüğünüz araç heralde bir süredir dediğiniz kişidedir.Sorunlarını,yaptırdığı yerlerini,bakımlarını vs. öğrenirsiniz.
    Kafanıza yatarsa da alırsınız.

Yaklaşık 3 senedir onda hocam . Rengi biraz kötü bordo renkte . Ama bildiğim kadarıyla gayet temiz , bana da pek yamuk yapacağını sanmıyorum . Ustaya gösterip , almayı düşünüyorum onu . 1 ay sonra da okul bitiyo çalışmaya başlıcam , tamponuydu , sileceğiydi , yağıydı , suyuydu halledicez artık bi şekilde .

• E madem temiz olduğunu ve kısa da olsa geçmişini bildiğiniz bir araç buldunuz, hatta 2000TLye bırakabilir diyorsunuz, o zaman daha alınabilir, en azından yabancıdan hiç bilmediğiniz bir aracı almaktan daha iyidir. Yalnız şu mtv sistemi yakın zamanda değişirse yine sıkıntı olabilir sizin için, o konu da aklınızda olsun.
  • 2.500 liraya düzgün araba olmaz..
    Aklınıza hep büyük sorunlar gelmesin, küçük sorunlar da birleşip bezdirebilirler insanı..
    Bir yerde küçücük bir soket paslanır, onu bulana kadar, söküp temizleyene kadar göbeğiniz çatlar.. Ustaya götürseniz bazıları anlamaz, daha çok bozar.. Ufacık bir paslanmanın eseri işte.. O pastan aracın her noktasında vardır emin olun.. Araç eski sonuçta..

Ben şu an eski aracımı topluyorum.. 2.500 liralıklar kadar dökük olmadığı halde yenilenmesi gereken onlarca parça var.. Boyayla beraber rahat 3-4 bin lira yer..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2500e temiz bulamassın üzerine 3-4 daha koy
  • Hocam o fiyata temiz gerçekten zor. 5 civarına çıkabilirseniz çok makul araçlar bulabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.