Şimdi Ara

Bir Erkek Nasıl Bakımlı Olabilir? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
296
Cevap
190
Favori
59.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Freddy03

quote:

Orijinalden alıntı: Doğan Görünümlü Şakirt

günlük baıkımım gece yastmadan önce dişlerimi fırçalamak ve yüzümü sabunla yıkamaktan ibaret

Bizde oda yok
    8 ay sivilce ilacı kullandım sonra baktım ki izler kaldı,O sabır taşı çatlamak üzereymiş ki izler için krem kullanırken herşeyi bir boşvermişlik bastı.Artık ne bakıyorum ne ediyorum yüzüme anca duştan duşa temizliyorum.Gerçi en geç 2 güne bir olurum oda sık sık oluyor ama neyse işte ben napıyım ya ölüyüm mü ?

vallah hocam ben aslında yüzümü birtaz olsun rahatlamak için sabunluyorum...gözenekler falan açılıyor..

diş fırçalamaya da dişçide geçirdiğim korku dolu saaatlerden sonra başladım

• beyler yazılanlar iyi güzel. okuyunca midem bulandı ben kendimi değiştiremem tarzında şeyler düşünenler için söylüyorum, bunları karşı için değil kendine olan saygından yapacaksın zaten.

şimdi beyler, kimse hergün duş almaz. hergün duş bende pek sağlıklı değil. 2 günde bir kafiidir. deo, parfüm bunlarında çok karıştırmamak lazım. yani deo sıkıpta üzerine parfüm bulamak yanlıştır. bunda da dikkatli olmak lazım. en önemlisi koku, bence.

giyim olarak kimse fazla zorlamak zorunda değil, bikaç gömlek, tişört ve 2 pantolon yeterlidir. ayakkabınızda orijinal birşey olursa pek sorun kalmaz gibi.

dik durmak önemli. önce duruşunuzla oynayın bence. benden bu kadar.
  • upupupupupupupupupupupupupupupupupup
  • quote:

Orijinalden alıntı: Risk Budur

Kız konusundan sonra kendime bakmaya karar verdim metroseksüel felan olmayacağım da en azından kendimi mutlu etmek istiyorum belki daha hoş gözükebiliriz.

Kullandığınız cilt bakım kremleri, etkileyici parfümler , saça başa sürdüğünüz şeyler vs herşey olabilir bu konuya yazarsanız sevinirim

Kıyafetinden ayakkabası....

bileklik ve saat tak kesinlikle :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fayntenksendyu

Mesajım bulunsun seneye üniversite yolcusuyuz İnşallah. İşimize yarayabilir..

beni üniveriste 1 ayda değiştirdi ilk haftalar yanıma hiç kız gelmezdi çok ciddiyim benim gibi 55 kiloluk birinin yanına her hafta bi kız gelip oturuyodu.. hatta bi ara abartmışlardı galiba :D 2 şer gelmeye başladılar yemin ederim hemde
  • 1- Saç bakımı (Düzenli saç bakımı)
    2- peeling
    3- Genel vücut temizliği
    4- Manikür & pedikür
    5- Düzenli parfüm ve deodorant kullanımı
    6- Hergün yada en fazla gün aşırı duş
    7- Hergün en az 2 defa diş temizliği mümkünse diş hekimine gidip beyazlatma yaptırılabilinir diş taşı çart curt
    8- Spor bakımlı olmak demek krem sürmek değil bence hımbıl olmamak lazım

aklıma bukadar geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

vücudunun şekline göre giyinmek çok önemli. bu konuda kendine güveniyorsan fit kesim (bak dar kesim demiyorum fit kesim) pantolon, gömlek ve tshirtleri tercih etmelisin cidden fark ettiğini görürsün. Marka giyinmek çok önemli değil ama indirim zamanlarını yakalayabilirsen iyi markaların ürünlerini çok uygun fiyata yakalayabilirsin. Saat en önemli aksesuarın olmalı ve kullandığın saati kıyafetlerine göre düzgün kombin etmelisin. Ben kıyafetlerde renk uyumu konusunda takıntılıyım çoğu erkek bunu farketmez ama kızlar farkediyor ve söylemeselerde akıllarında oluyor. Kızlı-erkekli bir arkadaş ortamında bütün kızların en iyi giyinen erkek olarak seni göstermesi iyi bir duygu ve ilerisi için iyi bir referans emin olabilirsin

Spor çok önemli. Öyle çok hayvani bir vücuda sahip olmasanda insanlara hayatında sporun olduğunu göstermen bile etkili bir şey. Ben geçen yıl aralıkta 112 kiloydum şu an 77 yim. Gerçi çoğu diyetle oldu ama sporada başlayıp kas yapmaya başlayınca resmen insanların bakış açısı değişti.

Deodorantı hiçbir zaman eksik etmemen lazım kokusu rahatsız ediyor dersen rolon kullan çünkü ter kokusu kadar itici bir olay yoktur. Parfün kullanmak avantaj ama suyunu çıkartıp kendini parfüme bulama gay damgası yersin ağız kokusu içinde yanında mutlaka küçük naneli şekerlerden yada sakızlardan taşı yemeklerden yada kullanıyorsan sigaradan sonra atarsın ağzına 1-2 tane kimseyi koku ile rahatsız etmemiş olursun.

Saç kesimi önemli ama bence hergün saatlercede özenmemek lazım. Verebiliyorsan düzgün duran doğal bir şekil ver hep öyle takıl saçını jöleye bulama yazık olur.

Kişisel hijyen önemli günlük duş almak lazım ayrıca el-ayak bakımına da dikkat et tırnaklarını düzenli kes.

İğrendim bu mesajdan. Ben bunların hepsini nasıl yapayım?

Hangi parayla?

Hangi zaman?

Sırf millet beni beğensin diye de bu kadar değiştiremem ben kendimi.

Millet beğensin diye değil, kendine saygın olması için.İnsan önce kendisine saygı duyacak ki başkaları da saygı duysun.

Bir deodorant, naneli sakız, tırnak makasının çok pahalı olmaması gerek ? Kıyafet için de üzerine yakışan fit kesimleri al demiş, git Armani'den giyin dememiş.Çok da doğru söylemiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

vücudunun şekline göre giyinmek çok önemli. bu konuda kendine güveniyorsan fit kesim (bak dar kesim demiyorum fit kesim) pantolon, gömlek ve tshirtleri tercih etmelisin cidden fark ettiğini görürsün. Marka giyinmek çok önemli değil ama indirim zamanlarını yakalayabilirsen iyi markaların ürünlerini çok uygun fiyata yakalayabilirsin. Saat en önemli aksesuarın olmalı ve kullandığın saati kıyafetlerine göre düzgün kombin etmelisin. Ben kıyafetlerde renk uyumu konusunda takıntılıyım çoğu erkek bunu farketmez ama kızlar farkediyor ve söylemeselerde akıllarında oluyor. Kızlı-erkekli bir arkadaş ortamında bütün kızların en iyi giyinen erkek olarak seni göstermesi iyi bir duygu ve ilerisi için iyi bir referans emin olabilirsin

Spor çok önemli. Öyle çok hayvani bir vücuda sahip olmasanda insanlara hayatında sporun olduğunu göstermen bile etkili bir şey. Ben geçen yıl aralıkta 112 kiloydum şu an 77 yim. Gerçi çoğu diyetle oldu ama sporada başlayıp kas yapmaya başlayınca resmen insanların bakış açısı değişti.

Deodorantı hiçbir zaman eksik etmemen lazım kokusu rahatsız ediyor dersen rolon kullan çünkü ter kokusu kadar itici bir olay yoktur. Parfün kullanmak avantaj ama suyunu çıkartıp kendini parfüme bulama gay damgası yersin ağız kokusu içinde yanında mutlaka küçük naneli şekerlerden yada sakızlardan taşı yemeklerden yada kullanıyorsan sigaradan sonra atarsın ağzına 1-2 tane kimseyi koku ile rahatsız etmemiş olursun.

Saç kesimi önemli ama bence hergün saatlercede özenmemek lazım. Verebiliyorsan düzgün duran doğal bir şekil ver hep öyle takıl saçını jöleye bulama yazık olur.

Kişisel hijyen önemli günlük duş almak lazım ayrıca el-ayak bakımına da dikkat et tırnaklarını düzenli kes.

İğrendim bu mesajdan. Ben bunların hepsini nasıl yapayım?

Hangi parayla?

Hangi zaman?

Sırf millet beni beğensin diye de bu kadar değiştiremem ben kendimi.

Millet beğensin diye değil, kendine saygın olması için.İnsan önce kendisine saygı duyacak ki başkaları da saygı duysun.

Bir deodorant, naneli sakız, tırnak makasının çok pahalı olmaması gerek ? Kıyafet için de üzerine yakışan fit kesimleri al demiş, git Armani'den giyin dememiş.Çok da doğru söylemiş.

Kendime bakarım. Temiz olmaya çalışırım daima.

Ama kıyafetler çok pahalı. En basitinden bir pantolon bile 30-40 tl.

Ayrıca kombin oluşturamıyorum ki! Sıkılıyorum mağaza da.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackhawk---

Öncelikle benim fikrim kızda da erkekte de en önemli şey tipten önce temizlik. Yani dünya güzeli bir kız olsun dişleri sarıysa yanakları kurumuş pul pulsa bir gram ilgimizi çekmez ki erkekte öyle. Ondan düzgün bir saç ki üstteki arkadaşa sonuna kadar katılıyorum saç o kadar önemli ki. Ben yıllardır alnım açık diye saçımdan dolayı bunalıma giriyordum hep açılıyordu kel gibi görünüyordum geçen hafta kuaförümü değiştim birazcık pahalı bir yer ama ben ne kadar aptalmışım diyorum. Saç, sakal ve üstündeki kıyafeti kombineli giy. Yani o gün gezeceğin yere bile uygun giy. Ciddi bir buluşmaysa gömlek, biraz daha hareketli gezme filan varsa t-shirt gibi Diş ve tırnak temizliğine de özen göster yani genel olarak temiz düzgün olduğun anlaşılsın. Çok yakışıklı olmaya gerek yok suratına bakınca insanlar iğreneceğine içi ferahlasın tamamdır. Göz altı kılları filan bunu artık kendi durumuna göre şekillendirirsin.

Hocam saçta bende de aynı sorun var alın çok geride ama koaför buna ne yapabilir ki saç mı ekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz

quote:

Orijinalden alıntı: blackhawk---

Öncelikle benim fikrim kızda da erkekte de en önemli şey tipten önce temizlik. Yani dünya güzeli bir kız olsun dişleri sarıysa yanakları kurumuş pul pulsa bir gram ilgimizi çekmez ki erkekte öyle. Ondan düzgün bir saç ki üstteki arkadaşa sonuna kadar katılıyorum saç o kadar önemli ki. Ben yıllardır alnım açık diye saçımdan dolayı bunalıma giriyordum hep açılıyordu kel gibi görünüyordum geçen hafta kuaförümü değiştim birazcık pahalı bir yer ama ben ne kadar aptalmışım diyorum. Saç, sakal ve üstündeki kıyafeti kombineli giy. Yani o gün gezeceğin yere bile uygun giy. Ciddi bir buluşmaysa gömlek, biraz daha hareketli gezme filan varsa t-shirt gibi Diş ve tırnak temizliğine de özen göster yani genel olarak temiz düzgün olduğun anlaşılsın. Çok yakışıklı olmaya gerek yok suratına bakınca insanlar iğreneceğine içi ferahlasın tamamdır. Göz altı kılları filan bunu artık kendi durumuna göre şekillendirirsin.

Hocam saçta bende de aynı sorun var alın çok geride ama koaför buna ne yapabilir ki saç mı ekiyor?

Hocam benim alnım açıktı ben hep saçlarımı öne doğru salar orta uzunlukta düz bırakırdım. Tipim orta derecede yani beğenirlerdi ama alnım açık olduğu için devamlı saçlarım sağa sola kayıyor harbi zor oluyordu. Güzel bir kuaför önerisi aldım ona dedim güzel bir model belirleyin yüz tipime göre kesti işte saçlarım yukarıya doğru kalkık bir model ama o kadar basit ki ellerimle saçlarımı geriye atsam şekil alıyor güzel yani öyle artık gidiyor. Alın açıklığı gerçekten çok zor duruma düşüren bir durum bence. Yani sakalının tipinde giydiğin kıyafete kadar hepsiyle dengelenmesi lazım. Size önerim biraz daha kaliteli bir kuaföre gidin yüzünüze göre bir model isteyin onlar hallediyorlar.

• mesajım bulunsun
  • rezerved mesajım bulunsun.
  • Güzel şeyler yazılmış ama zannetmiyorum ki buraya yazanların yazdıkları kadar kendilerine yazdıklarını uyguladıklarını. Malum donanımhaber...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HorozTufan

quote:

Orijinalden alıntı: RageshotQQ
    Kızlar da öyle. Allık ve fondeten sürmeden, gözüne hafifte olsa kalem çekmeden bir kız görsen muhtemelen tanıyamaz veya yüzüne bakmazsın. Eskisi gibi çekici gelmez, bambaşka biri gibi gelir.

Katılmıyorum hocam hiç makyaj yapmıyor (allaha şükür) bebek gibi

yokluktan sana öyle geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Risk Budur

Kız konusundan sonra kendime bakmaya karar verdim metroseksüel felan olmayacağım da en azından kendimi mutlu etmek istiyorum belki daha hoş gözükebiliriz.

Kullandığınız cilt bakım kremleri, etkileyici parfümler , saça başa sürdüğünüz şeyler vs herşey olabilir bu konuya yazarsanız sevinirim

Kıyafetinden ayakkabası....

Bence en önemli şu 3 şey zaten krem falan biraz abartı geliyor bana .Evet peki bunlar ne en önemlisi bembeyaz dişler kesinlikle mesela konuşurken iletişimde de çok önemlidir direk dişlere bi bakılır o yüzden bembeyaz dişlerin olsa iyi olur,parfümde çok önemli mesela bilim de bunu söylüyor koku beyni uyarıyor !nasıl koktuğun önemli bence ve son olarak saçlar onlarda önemli bence onlara iyi bakmalısın çok salmamalı bence bonus oluyor mesela bırakıyolar uzuyo gidiyo hiç gerek yokkk 3 numara saç idealdir bi de temiz ol el tırnak falan önemli yani ...

• En basitinden kıyafetlerinizin temizliğine önem verin geçen bir kızla aramızda şu konuşma geçti

-Seni de tebrik ediyorum diğer elemanlardan farklı olarak gömleğinin temizliğine önem veriyorsun

Kızlar cidden çok fazla önem verirler böyle şeylere

Kesinlikle doğru yerde doğru ayakkabıyı giyin gidip de Nixe falan almayın bir kere alıyorsunuz yahu

Şu baskılı t-shirtlerden vaz geçin

Hele baskılı t-shirt ün üstüne kareli gömlek giymekten tamamen vaz geçin

En önemlisi de spor yapın abi zamanım yok falan demeyin zamanı kendiniz yaratırsınız
  • güzel konu
  • Buralar değerlenecek.
  • mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifci

En basitinden kıyafetlerinizin temizliğine önem verin geçen bir kızla aramızda şu konuşma geçti

-Seni de tebrik ediyorum diğer elemanlardan farklı olarak gömleğinin temizliğine önem veriyorsun

Kızlar cidden çok fazla önem verirler böyle şeylere

Kesinlikle doğru yerde doğru ayakkabıyı giyin gidip de Nixe falan almayın bir kere alıyorsunuz yahu

Şu baskılı t-shirtlerden vaz geçin

Hele baskılı t-shirt ün üstüne kareli gömlek giymekten tamamen vaz geçin

En önemlisi de spor yapın abi zamanım yok falan demeyin zamanı kendiniz yaratırsınız

Hocam baskılı t-shirt+kareli gömleğin nesi var yaŞimdi içime kurt düşürdün.

NOT:Arkadaşlar dik duramıyorum kamburum doktora falan gitmeden nasıl biraz da olsa düzeltirim?

Edit:Arkadaşlar cildim aşırı yağlı ve bu konuda biri ve başka konudan biri daha limon sür demişti.Şimdi arattım internette limon sürürsek cilt kurur diyor,cild kuruması da ciltteki koruyucu yağın yok olmasıymış.E şimdi ben bu yağın ne kadarının koruyucu ne kadarının aşırı olduğunu nasıl anlayacam aklım karıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jordan Henderson -- 11 Temmuz 2013; 15:47:14 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.