Şimdi Ara

Bir efsane daha sona erdi: (MSN) Messenger resmen bitti. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
4
Favori
7.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bknz.http://www.microsoft.com/tr-tr/default.aspx sitenn en altına inin, Diğer Microsoft siteleri
  • msn bitmiş.
  • icq kullanırız geçmişe dönük yaşarız.
  • Ben hotmail hesabımı bile kapattım. 5-6 sene önce messenger bir daha kullanılmayacak deseydiler bana kesinlikle inanmazdım.
  • ah ah zamanında grup konusması acardık bir site aracılıgı ile,daha sonra onu açıp toplu konusma yapıp sövenleri atardık gruptan,sevdiklerimize hitaben durum iletisi yazardık sırf atar olsun diye vay be messengerin yeri bende bambaşka kimsede yerine geçemez asla.
  • facebook'ta yerin dibini boylayacak,yakındır.
  • ah be ne efsaneydi be arkadaşlarımla daha samimi konuşurdum mayın tarlası oynardım falan işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hüzünlendim ya zaman nasılda geçmiş bilgisayarın ilk geldiği zamanı hatırladım power kablosunu nereye takıcağımı bilmiyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal*

la ne günlerdi be msn de en çok arkadaşı olanın havası olurdu ve o dönemde şekilli yazılar çok modaydı

Milletin hesabından hiç tanımadığım aktif olmayan hesapları bile eklemiştim 7 yıl önce hala da duruyor. Hayat 8-9 yıl önce daha mı güzeldi ? Her şeyin bir değeri vardı. Yani onları elde etmek için uğraşırdın ama şimdi her türlü teknolojik alet elinin altında... Ekranın başında tüm gün boyunca Mirc ile geçirirdim zamanı off off.

• mesene şifre kırma ,kız mesene adresleri dönemleri bitti desenize
  • Böyle aramızdan ayrılmamalıydı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • haberi biliyordum da daha dün live kurdum vay anası.....
  • Duygulandım

• Başkalarıyla nerde iletişime geçersem geçeyim, bu facebook olsun veya başka bir yer olsun hep msne gel derdim. Benim için gerçekten yeri ayrıydı. Benim msnle işim 2 sene öncesinde bitti zaten. Hotmail hesabımı bile kullanmıyorum. Bütün kayıtlarda bütün e-postalarda Gmail işimi görüyor. Skyp zaten Microsoftun. Birini bitirip daha iyisini veriyor.
  • Msn'nin yerini facebook'un alması bana çok koymuştu, msn'nin ortamı, grup sohbeti çok iyiydi. Umarım facebook da böyle olur, buna yazık oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Einheitsfront

facebook'ta yerin dibini boylayacak,yakındır.

Facebook MSN'in tüm özelliklerini bünyesinde barındırıyor zaten. Anlık ileti, grup konuşması, videolu görüşme, profil... MSN'in öleceğini de yıllar önce zor söylerdik belki; ama Facebook'a kolay kolay bir şey olmayacağını düşünüyorum.
  • facebook bitirdi msn yi.
  • beyler şimdi eski msn ile yani kullandığımız live mesenger programı kalkacak mı ? yanlış anlaşılma yok demi ?
  • Ahh ulan ahh zamaninda kizin msn ini aldim diye ne sevinmistim

• smileyler kaydediyordum zamanında vs vs :D kızlarla falan konuşuyorduk biryere gittiğimizde kamerayla aile ile konuşuyorduk zamanında ne günler geçti msn elinde tutamadı neyse olan oldu teşekkürler yinede
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.