Şimdi Ara

Bir efsane daha sona erdi: (MSN) Messenger resmen bitti. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
157
Cevap
4
Favori
7.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sona erdiyse efsane yeni başlamış demektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah be ilk sürümleri falan
    Sonra msn plus çıktı renkli nick herkes aaa nasıl yaptın falan filan

Derken kapanıyor Yav

Üzüldüm cidden hayat geçip gidiyor çocukluğumuzun şarkıcıları sanatçıları vefat ediyor . Uygulamalar eskiyor

Bir 70 lik açıp icelim be

• Duygulandım lan geri istiyorum o günleri :(
  • Ne güzeldi be :) Hep güzel nick bulma hevesindeydik.Önceden web browseri fazla kullanmazdik sadece msn kullanırdık :)

• Ustanın hatırına 1 dakikalık çevirimiçi
  • Hüzünlendim :(
  • hey gidi günler
  • ne anılar geçti msn de.bi efsane daha son buldu
  • microsoft skype'yi 1 milyon dolara almis. Ben bedavaya indirdim

• adamlar kendini bitirdi yenilik yapıcaklar diye yok sürüm yükselt yok bilmem ne yaması kur sonra çoğu kullanıcı hata aldı, yazılar gitmedi sesler gitmedi kamera açılmadı v.s.
  • MSN olayı Faebook, Twitter ya da Skyp gibi bir olay değildi. İnsanları heyecanlandıran ve insanın özelini paylaştığı farklı bir mekandı. Ben diğer sosyal paylaşım sitelerinde aynı sıcaklığı bulmuyorum ama bu da MSN olayının bittiği gerçeğini değiştiremez. 2009 sonuna kadar sıkça kullandım, artık MSN olayının bir özelliği kaldığını da düşünmüyorum. Facebook zeten anlık mesajlaşma ve kameralı sohbet özelliğini de ekledi ve MSN'yi bitirdi. Senelerdir de internet ortamında ''MSN paralı olacakmış'' dedikoduları döndü dolaştı...

Bundan seneler önce, bir arkadaşım, ''Önümüzdeki yıllarda, cep telefonu operatörleri, müşterilerini kendilerine bağlı tutabilmek için telefon verecekler'' dediğinde bu duruma bir türlü inanamamıştım ama dediği de oldu. Teknoloji çabuk geliştiği için bu haberlere hazırlıklı olmalıyız. Ben Facebook'un ömrünü de çok görmüyorum.

• Aşşağı yukarı 5-6 sene oldu Facebook açılalı açıldığı günden beri ne küfürler ettim.Bi türlü kanım ısınmadı anasını sattığımın şeyine.MSN gibi bi efsaneyi bitiren her ergenin elinde telefonla girdiği laçkalaşmış bi platform.MSN için millet internet cafelerde sıra beklerdi lan,eve koşa koşa giderdi Pc'yi açıp Msn'ye bakıyım diye.O eski sohbetler,ifadeler ve grup konuşmalarını saymıyorum bile.Milyon dolarlık şirketler bile artık facebook,tweet hesabı alıyorlar,ulan ne mantığı var öyle platformlarda hesap açıyorsun millet teknoloji aptalı olmuş resmen.Teknoloji'nin gelişmesinden nefret ediyorum insan ilişkilerini bitiriyor.En azından Türkiye'de durum böyle.Şu an bunları yazarken bile MSN arkada açık.Akşam akşam asabım bozuldu yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

Daha msni çozmeyenler var Skype'ye nasıl alışacaklar.

Skype'a.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

Daha msni çozmeyenler var Skype'ye nasıl alışacaklar.

Skype'a.

ok
  • Milletten MSN ni toplardım o zamanlar azmı konuştuk be

• Yakinda telefon operatörleri de kalkacak. Herseyi internetten yapacagiz.

• Gözlerim doldu yeminle ben o günleri geri istiyorum

• Vay be! Zaten uzun zamandır kullanmıyordum... SKYPE'da eski... Messenger'ın messenger olduğu zamanalrdaki halini alamaz bence. Facebook var çünkü. Benim gibi Facebook'dan işini fazlasıyla görenler çoğunluktadır sanırım : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F1SECO -- 23 Kasım 2012; 0:50:32 >

•  Bir efsane daha sona erdi: (MSN) Messenger resmen bitti.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.