Kimseye ama kimseye özellille de oyunda güvenmemeyi artık tamamen öğrendim. Eskiden her bana pm atan abi 1k pls abi 10 k pls. diyenlere 1.000k veriyordum citinler veriyordum artık gülüp geçiyorum.HYayatta her zaman ama her yerde de fırsatçılar var olmuştur ve olacaktır da insanların safiyane duygularını bir kene gibi sömürenler var olmaya da devam edecekir neyse ben konuya geleyim. Bildiğiniz gibi bende bir okçu var 71 lvl ve artık exp kasamıyorum ben de daha etkili olmak için para biriktirdim ve forumlarda satılık char aramaya başladım birden hem bu forumda adını vereceğim hem de başka forumlardan bir kişiye denk geldim adamın niki xstar ,msn den adresleştik ve sohbete başladık yaklaşık olarak 2 gün felan sohbet ettik abi param yok abi çalışıyorum felan acitasyon yapıyor kişi bana tel nosunu veriyor ama hiç aramıyor her defasında bana ödemeli tel ediyor ama ben kabul etmniyorum sanırım ihtiyacı var ben arayayım diyorum.Bana 74 lvl bir charının olduğunu paraya sıkıştığını ve acele satmak istediğini söylüyor.Ben de tmm hallederiz diyorum bana birkaç ingilizce ticket çevirmemi istiyor abi charım hacklendi hallediver yazalım bir ticket diyor oke diyorum.Neyse ben adama bana bir banka bul sana havale yapayım diyorum tmm diyor ama bulamıyor sonunda bana can alıcı teklifi sunuyor ve abi bana b den 30 gb al ben de sana charı verim diyor.tmm diyorum hemen adama 30 gb alıyorum.oyunda buluşuyoruz ve peyderpey veriyorum.Msn e geçiyoruz adamın aban attığı tek ve son mesaj : Telefon kartını kırıyorum zaatenbana ait değil beni asla bulamazsın byby diyor.Giden 240 ytl gidiyor çok biriktirmiştim hakkımı yedi haram olsun ama bence 240 ytl ye kişilğini satmış ve şerefini göstermiş oldu.Bu arada geçen söylemler yok abi babam soğuk demirci yok bilmem ben kompresörcüde çalışıyorum oldu acıdım adama gerçekten ve inandım adeta basiretim bağlandı siz siz olun ama sakın benim gibi bu tarz oyunlara gelmeyin
geçmiş olsun arkadaşım..
240 YTL.. iyi para
arkadaşım çok geçmiş olsun
ben her zaman bişi derim expi kospla gb yi reel parayla np yi transferle yaptımmı bu oyun olmaz ki ben gb almaya karsıyım almamda sonucta bi oyun neden böle şeleri hırs yapıpta reel para verirsiniz anlamamki oyun bebe kişiliksiz adi heriflerle dolu yüz yüze olmadan alışveriş yapma dostum bi daha tekrar gecmiş olsun
off offf dostum aynı seyler benımde basıma cok geldı suan senın halını anlıyorum benımde 100 ytl lem gitti geri almaya calısıyırom
Geçmiş olsun ama herkes basbas bağırıyor inanmayın bu şerefsizlere diye inşallah bulursun..
GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM
Geçmiş olsun ama zaten kaç defa söyledik.Ben kimseye güvenmem."Abi 10k pls" diyenler şu parasız zamanımızda günlük en az 20 kişiden 10k alsa beleş 200k yani fena para değil.
Geçmiş olsun. Ama yüzyüze olmayacak bir alışverişte 240 YTL çok büyük bir risk. Telefon numarasından araştırma yaparsan kim olduğu nu bulabilrisin belki.
demek ki işi sadece charı satarken ytlye vurmak lazımmış sende bunu iyi gördün geçmiş olsun arkadaşım
geçmiş olsun dostum,ama ne yazıkki sendede suç var
quote:
Orjinalden alıntı: 0 ®h Negatif
evlat acısı gibi olsa gerek
ah be kardeş hiç reel den tanımadığın bi herife 240 YTL nasıl verion ya valla yazık. Çok geçmiş olsun. Ama o da kul hakkı yemiş oldu. Senin iyi niyetini suistimal etmiş. Ama ne yazıkki bu devirde bu kadar iyi niyetli olmak sana daha çok şey kaybettirir. Eminim bundan da bir ders çıkarırsın. Tekrar geçmiş olsun.
cruiser67c Allah senı bıldığı gibi yapsın bizide üzdün. başka bişi demıyorum bide çalıştığın işe bak :((
Ya sen çok abartmışsın yüz yüze yapsaydın keşke o para benim telefonun 3 taksiti be. Geçmiş Olsun.
Hala şunu anlayamadılar bu bir OYUN
gerçekten üzüldüm parana yazık keşke yerini yurdunu bilseydin o paranın acısını çıkartırdın