Şimdi Ara

Bir devrin sonu mu geliyor? Firefox, son üç yılda 46 milyon kullanıcı kaybetti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
1
Favori
9.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ulayrason

198 milyon kişi kullanıyor şu rakama bakın. ve bu durum devrin sonu mu geliyor diyor. artık DH de çok.sacmalamaya başladı sen kullanıcı kaybetti de okuyan ne anlarsa anlasın.

244 milyondan 198 milyona gerilemiş. Büyük bir şirket için ciddi bir kayıp. Kaç kişi kaybedince haber yapsın DH? Mesela sana göre 100 milyon kaybedince haber yapsın mı? Saçmalayan DH değil, senin gibi bitmek tükenmek bilmeyen üyeler. Seni komple banlayıp kurtulmak lazım.

• sen önce yazılanı doğru okumayı sonrasında da doğru anlamayı öğren. yazımın içeriği haber yapılması veya yapılmaması değil kendi yorumunun katılmaması içeren bir yorum. yani kendinden bir şey katilmasa daha iyi oluru anlatmak amaç. nihayetinde bu bir yapıcı eleştiri dir. neyse en azından seni banlayarak senin mesajlarını okumayacagim daha fazla.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hem android hem masaüstü saçma sapan bir hal aldı. Androidde fenix sürümündeki işlevsellik kayboldu. Masaüstü tarayıcısı da her geçen gün tablet tarayıcısına dönüşüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonda başka bilgisayarda başka tarayıcı kullanamam. Şifreler, sık kullanılanlar, tarama geçmişi vs aynı yerde ve senkronize olmalı. Kullanışlılıktan, performanstan vs bahsetmiyorum bile. Chrome bu konuda çok başarılı. Mobil firefox yıllardır resmen çöp. O adam oluncaya kadar bu düşüş artarak devam eder.

• İnternet cafelerin vazgeçilmezi

• proton arayüzü ile güzel bir hal aldı.Umarım kısa zamanda toparlar.Edge ve chrome gibi hızlı değil ama bunlardan daha stabil olduğunu düşünüyorum.

• güncelleme getirmiyor diyen firefox her ay sürüm güncellemesi alıyor yıllardır hahahah

• Firefox ile hiç sorun yaşamadım. Chrome bu kadar agresif bir tutum izlemese belki onu da kullanırdım. Operanın arayüzünü sevemiyorum. Edge e henüz alışamadım. Mobil ve pc de Firefox hala ok benim için.

• En sağlam tarayıcı mozilla.2. Sıra Opera. Yavaşladı diyenler donanım güncellemeyi denesin ler...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • YshtolaRhul7017 Y kullanıcısına yanıt
    susun kendini akıllı sanan konuşuyor

• TechVET kullanıcısına yanıt
    haber yapmasınlar demiyoruz, bir devrin sonu mu geliyor diye saçma başlık atılmasın diyoruz.

• TechVET kullanıcısına yanıt
    Sayın TechVET. Size de kalsa herkesi banlarız. Winamp artık tercih edilmezken ya da Myspace kapanmak üzereyken atılan başlıklar bunlar.

• Değerli okuyucular Chrome ile ilgili birçok güvenlik sorunu haberi çıktı. En son gizli sekmelerin de gizli olmadığı ve bunun içinde Google'ın ceza bile ödediğini hatırlıyorum. Güvenlik sorunu olan tarayıcıyı neden kullanalım ki?
    https://www.donanimhaber.com/google-gizli-modda-kullanicilari-izlemekle-suclaniyor--122365

• Firefox dışın da tarayıcı kullanmıyorum benim için en iyisi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Chromium tabanlı olmayan, verilerinizi çalmayan, gizliliğinize önem veren, kullanmaya değer tek tarayıcı.

• Edge şu an harika bir tarayıcı kaldı ki o olmadı Opera var, Firefox'a sıra gelmemesi normal.

• Bende yıllardır Firefox kullanırım hiç sorun yaşamadım. Hatta eskisinden bile daha iyi diyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben inatla kullanıyordum ama artık bazı eklentilerin firefoxta olmaması, kamu vb yavaş kalan kurumların sayfalarını chromea göre ayarlamaları vs artık yordu. Geçtim chromea gönlüm olmasa da kafam rahat

• Bu kaybettiği kullanıcılardan biride benim. Daha firefox yok iken Mozilla toplu pakedi ile gelirdi ve o şekilde kullanırdık. O zamanlar daha tarayıcı yazılımını ayırıp farklı isim bile vermemişlerdi. Arayüzlerinde değişiklik yapıyorlar çok büyük bir kullanıcı tabanı şikayetlerini reddit'de iletiyor. Bu şikayetler ile ilgili mega başlıklar oluşuyor ama mozilla vakfı geri adım atmıyor. Bu tip şikayetler farklı farklı özellikler için oldu ve olmaya devam ediyor. Her seferinde kullanıcılarını umursamıyorlar. Yavaş yavaş insanların firefox bırakmaya başlaması gayet normal. Gelecek 5-10 yıl içerisinde şuan ki mevcut kullanıcının yarısını bile bulamayacağını tahmin ediyorum.

• En az 15 yıldır firefox kullanırım, bunun yanında bir çok tarayıcıda denedim, firefoxtaki rahatlığı hiç bir tarayıcıda alamadım. Belki alışmamdan kaynaklıdır. En son 1 kaç yıl önce chrome a ciddi bir şans verdim fakat beğenmedim. Firefoxta kullandığım eklentiler, chrome da sorunlu çalışıyordu, bazılarıda farklı çalışıyordu. O eklentilerin o şekilde çalışması çok sinirimi bozduğu için tekrardan firefoxa geçtim. Bunun yanında chrome da bir yavaşlık var, ciddi bir ram kullanımı var. Firefoxta 7-8 sene önce senkronizasyon sorunlarını çok yaşamıştım, bir dönem ciddi bir yavaşlık vardı. Artık bir sorunla karşılaşmıyorum, bu kadar kullanıcı kaybetmeleri normal değil.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.