Şimdi Ara

bir dakika bak birşey kaybetmezsin (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
3.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Söylediklerine %100 katılıyorum.Farklı bir konuya değinmek istiyorum;sonuçta forum erkeklere özel bir yer değil,bayanlarda gülmek,eğlenmek,soru sormak yada boş zamanınıda birşeyler öğrenmek için girebiliyor fakat bir konu açıyoruz hemen küfür ya da sadece erkeklerin aralarında konuştuğu argoca imalar,saçma sapan cevaplar geliyor.Belki asosyalsiniz(bu lafım üstüne alınanlara) ama her ağzınıza geleni geldiği gibi aktaramazsınız biraz düşünün,tartın,espiriyi tadında bırakın,küfürünüzü kendi aranızdaki saçma benzetmelerinizi özelden belirtin çok belirtmek istiyorsanızda; yapılan espirilere birlikte gülelim birlikte bir şeyler öğrenelim.....

http://forum.donanimhaber.com/m_46753979/mpage_1/key_/tm.htm

Orijinalden alıntı: F5

quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

sen önce hiçbirinizin nickini beğenmiyom diye konu açmaktan vazgeç ondan sonra millete adabı muaşeret öğret.

Gerçekten bu kadar sığ mısın? Benim burada anlattıklarımla, geyik olsun diye açtığım konuyu mu karşılaştırıyorsun? Zaten destek veren duyarlı üyeler var. Size anlatmak için çabalamayacağım. Hala şikayet eden üyelere küfredenler var. Ben ciddi konulara atılan laubali mesajlardan, kural dışı konulardan bahsediyorum ancak sen sırf bana sataşmak için zayıf noktalarımı arıyorsun. Mesaj attığım konulara bak bir tanesinde lakayit, laubali bir mesaj görürsen o zaman gel böyle de herşeyin bir yeri var. Gülelim, eğlenelim, geyik yapalım, tartışalım ama bunu yerinde yapalım.

e o zaman kim karar veriyo, hangi dalga amaçlı konunun forumun düzenini bozup bozmiycağına sen mi ? benim senle şahsi husumetim mi varki senin zayıf noktanı ariym. kusra bakma bütün konulara tek tek bakıp senin mesajlarını inceleyemiycem ama o konu yetti zaten. geyik yapmayalım demedim ki madem o kadar düzgün, ciddi adamsın öyle konular açmiycaktın. bir cümleye kompozisyon yazarak cevap vermenden haksız olduğun belli zaten.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: F5

quote:

sen önce hiçbirinizin nickini beğenmiyom diye konu açmaktan vazgeç ondan sonra millete adabı muaşeret öğret.

Gerçekten bu kadar sığ mısın? Benim burada anlattıklarımla, geyik olsun diye açtığım konuyu mu karşılaştırıyorsun? Zaten destek veren duyarlı üyeler var. Size anlatmak için çabalamayacağım. Hala şikayet eden üyelere küfredenler var. Ben ciddi konulara atılan laubali mesajlardan, kural dışı konulardan bahsediyorum ancak sen sırf bana sataşmak için zayıf noktalarımı arıyorsun. Mesaj attığım konulara bak bir tanesinde lakayit, laubali bir mesaj görürsen o zaman gel böyle de herşeyin bir yeri var. Gülelim, eğlenelim, geyik yapalım, tartışalım ama bunu yerinde yapalım.

e o zaman kim karar veriyo, hangi dalga amaçlı konunun forumun düzenini bozup bozmiycağına sen mi ? benim senle şahsi husumetim mi varki senin zayıf noktanı ariym. kusra bakma bütün konulara tek tek bakıp senin mesajlarını inceleyemiycem ama o konu yetti zaten. geyik yapmayalım demedim ki madem o kadar düzgün, ciddi adamsın öyle konular açmiycaktın. bir cümleye kompozisyon yazarak cevap vermenden haksız olduğun belli zaten.

Bir kez daha yazıyorum. Kural dışı ve ciddi konulara atılan seviyesiz mesajlardan bahsediyorum/şikayetçiyim ben. Yoksa kız konusu açılmış, bim konusu açılmış bunlar bizi bağlamaz. O konuyu gördükten sonra buraya cevap yazma ihtiyacı duymuşsun ki düpedüz saldırıya geçiyorsun. Benim millete adab-ı muaşeret öğretmek ne haddime. Ben diyorum ki kural ihlali yapılan konuları ve ciddi konuların altına atılan saçma sapan mesajları şikayet edelim ki bu davranışlar azalsın. Ha kural ihlalinden kastım ne? Üyenin teki geliyor müzik konusuna açması gereken konuyu buraya açıyor, öteki bilgisayar oyunuyla ilgili bir konu açıyor, öteki teknik yardıma açması gereken konuyu buraya açıyor, diğeri gelip nasıl format atabilirim diyor. Daha sayısız örnek var. Üstelik dini, siyasi, üyeleri tahrik edici, galeyana getiren konular da cabası.. Ben bunlara biraz duyarlı olalım ve şikayet edelim diyorum. Yoksa kimse kimsenin eğlence anlayışına saygısızlık edemez. Ben geyik olsun diye öyle bir konu açmışımdır senin gelip de bunu baltalamaya hakkın olamaz. Ha çok mu rahatsız oldun yukarıda blok tuşu var. Bas o tuşa bak keyfine ama benimle niye tartışmaya girdiğini ve laf yetiştirdiğini gerçekten anlayamadım.. Ben düzgün ve ciddi bir adamım demedim ama elimden geldiğince konulara saygı çerçevesi içinde, imla kurallarına özen göstererek, laubali ve lakayit tavırlardan uzak durmaya çalışırım..

Vaktin varsa göz at.. | Boşlukta Olmak.. | Çikolatalı Muz | Rüya içinde rüya içinde rüya gördüm.. | Köpeğimden Kareler Bol SS'li

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.