Şimdi Ara

bir dakika bak birşey kaybetmezsin (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
3.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: F5

quote:

Orijinalden alıntı: Hotel California

Hak eden bir ergene "salak" dedigim icin ceza aldim. Simdi burda kim hakli o mu ben mi? Birde sanki ana baci sovmusum gibi 4 gun ban yedim. Belki sikayet eden sizdiniz. Veya ergen kendine yediremeyip o etmistir. Her neyse demek istedigim hak edene denilir, abartmamak kosuluyla.

Her ne kadar haklı olsanız da küçüklere kötü örnek oluyorsunuz. Biliyorsunuz ki bir konu açıldıktan sonra 20 tane o konunun aynısı açılıyor. Bu da aynı hesap siz hakaret ederseniz herkes bu hakkı kendinde görür.. Hakaret etmek yerine şikayet edin daha iyi..

ooff ooff.. ne oyunu yada ne kufuru. burada gercek hayati etkileyebilecek o kadar kotu ornek olabilecek konular aciliyorki bazilari gormezden geliyor. yada dusunemiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Joneagle

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hotel California

Hak eden bir ergene "salak" dedigim icin ceza aldim. Simdi burda kim hakli o mu ben mi? Birde sanki ana baci sovmusum gibi 4 gun ban yedim. Belki sikayet eden sizdiniz. Veya ergen kendine yediremeyip o etmistir. Her neyse demek istedigim hak edene denilir, abartmamak kosuluyla.

Her ne kadar haklı olsanız da küçüklere kötü örnek oluyorsunuz. Biliyorsunuz ki bir konu açıldıktan sonra 20 tane o konunun aynısı açılıyor. Bu da aynı hesap siz hakaret ederseniz herkes bu hakkı kendinde görür.. Hakaret etmek yerine şikayet edin daha iyi..

ooff ooff.. ne oyunu yada ne kufuru. burada gercek hayati etkileyebilecek o kadar kotu ornek olabilecek konular aciliyorki bazilari gormezden geliyor. yada dusunemiyorlar.

Ben her türlü konuyu şikayet ediyorum. Yöneticiler sadece şikayetle ilgileniyor. O yüzden bir yaptırım olmasını istiyorsak şikayet etmek zorundayız..

Vaktin varsa göz at.. | Boşlukta Olmak.. | Çikolatalı Muz | Rüya içinde rüya içinde rüya gördüm.. | Köpeğimden Kareler Bol SS'li

• bu şikayet edenleri anlamıyorum gerçekten. beğenmediğiniz yorumu görmezden gelin. zaten cevap verilmemeye tepkisiz kalınmaya başlandığında arada erir gider. ama şikayet etmek çocukca ve saçma.
  • Beğenmediğiniz yorumu görmezden gelin diye bir şey olamaz. Cinsel, siyasi, dini içerikli, hakarete varan, küçümseyici, aşağılayıcı, konu amacını saptıran mesajları ve konuları elbette ki şikayet edeceğiz. Asıl çocukça ve saçma olan bir şey varsa bu atılan mesajlar/konulardır..

Vaktin varsa göz at.. | Boşlukta Olmak.. | Çikolatalı Muz | Rüya içinde rüya içinde rüya gördüm.. | Köpeğimden Kareler Bol SS'li
  • Konuyu dikkate alan üyelere teşekkürü borç bilirim. Duyarlılığınız için teşekkürler.. Konu dışında yanlış yere açılan/kural dışı konularda ciddi oranda azalma var artık..

• sen önce hiçbirinizin nickini beğenmiyom diye konu açmaktan vazgeç ondan sonra millete adabı muaşeret öğret.

Orijinalden alıntı: inonu88

sen önce hiçbirinizin nickini beğenmiyom diye konu açmaktan vazgeç ondan sonra millete adabı muaşeret öğret.

kim o?

Orijinalden alıntı: ZR1

quote:

sen önce hiçbirinizin nickini beğenmiyom diye konu açmaktan vazgeç ondan sonra millete adabı muaşeret öğret.

kim o?

F5

Arkadaşlar konu amacı dışında, çocukça mesajlar yazacaksanız mesaj sürenizi boşuna harcamayın. Şikayet ediyorum..

Bu dediğin şeye başkalarının konusuna girdiğinde de dikkat etseydin saygı duyardım. Ama şuan sadece samimiyetsiz ve içi boş bir laf olarak görüyorum.
  • Eski üyeliğimin şifresini unuttuğumdan dolayı forumu 1.5 sene kadar bırakmıştım.Daha sonra şuanki üyeliği açıp forumu yeniden takip etmeye başladım.Gerçekten eski DH yok artık.İnci fanboylar dolmuş buraya.Saçma sapan konular,çocukça yorumlar.Adminlerin bu olaya bir el atması gerekir bence.Ahh nerdesin eski DH ahhh.

Gerçekten bu kadar sığ mısın? Benim burada anlattıklarımla, geyik olsun diye açtığım konuyu mu karşılaştırıyorsun? Zaten destek veren duyarlı üyeler var. Size anlatmak için çabalamayacağım. Hala şikayet eden üyelere küfredenler var. Ben ciddi konulara atılan laubali mesajlardan, kural dışı konulardan bahsediyorum ancak sen sırf bana sataşmak için zayıf noktalarımı arıyorsun. Mesaj attığım konulara bak bir tanesinde lakayit, laubali bir mesaj görürsen o zaman gel böyle de herşeyin bir yeri var. Gülelim, eğlenelim, geyik yapalım, tartışalım ama bunu yerinde yapalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Powermove

quote:

Arkadaşlar konu amacı dışında, çocukça mesajlar yazacaksanız mesaj sürenizi boşuna harcamayın. Şikayet ediyorum..

Bu dediğin şeye başkalarının konusuna girdiğinde de dikkat etseydin saygı duyardım. Ama şuan sadece samimiyetsiz ve içi boş bir laf olarak görüyorum.

"Başkalarının konusuna girdiğinde de dikkat etseydin" den kastınız nedir? Ben her konuya girdiğim de saygı, ciddiyet ve terbiyemi takınırım. Bir örnek gösterebilirseniz sevinirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: yeni_nesil_deli

iyi güzel diyorsun da bundan daha ciddi şeyler var.12-15 yaşlarında çocuklar yada en azından o zihin yaşında olan insanlar doldu foruma.Çoluk çocuk dolduğunu açılan konulardan anlıyorsun zaten.Bu da değil, yok zenginim ssli, tipim nasıl, yok kasiyer dövdüm gibi troller dolu.Adminlerde çok yanlış iş yapıyor, adminlerin yaşları kaç ben onu da merak ediyorum.Ama yöneticiler bu konuları pek umursamıyor, çünkü ne kadar çok hit o kadar reklam parası reyting gibi.Biraz daha devam ederse bir daha hesap felan açmam dhye, altına mesaj atacak konu bulamıyorum.

Orijinalden alıntı: Fingolfin `

quote:

Orijinalden alıntı: hly-

quote:

hmm cı kız geldi

=) alışkanlık işte

• Forum lunapark durumunda incisozluk kullananlarda bir havalar sacma espriler boy gosteriyor her zaman ciddiyet olmaz ama abartan uyeler var uye aliminda kisitlama sart diye dusunuyorum
  • konu dışı özel bölümü ne işe yarıyor o zaman? bu tarz esprilerden rahatsız oluyorsanız konu dışında takılmayın bence.. şahsen ben konu dışına, stresimi atmaya, gülmeye giriyorum. yeri geliyor ruh halimize göre bizlerde saçmalıyoruz. sana komik gelmeyen şey, beni inanılmaz güldürüyor olabilir.. ha bazen cidden inanılmaz saçma konular açılıyor o ayrı, ama verilen cevaplar v.b. insana tebessüm ettirebiliyor

DH Body Builders + DH Fight Club [Boxing]
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Powermove

quote:

"Başkalarının konusuna girdiğinde de dikkat etseydin" den kastınız nedir? Ben her konuya girdiğim de saygı, ciddiyet ve terbiyemi takınırım. Bir örnek gösterebilirseniz sevinirim..

Pm atıyorum.

• Konu Dışı Özel diye bir bölüm var kardeşim

Orijinalden alıntı: Coder85

quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

. Arkadaşlar şüphesiz ki hepimiz Konu Dışı'nın gidişatı hakkında şikayetçiyiz. Bunun nedeni seviyenin düşmesi, artık açılan konuların eski konuları aratması. Bana göre en önemlisi ise Konu Dışı'nda takılan insanların duyarsızlığı.. Biliyorsunuz ki konu dışında 17 tane kural var. Ancak bu kimsenin umrunda değil gibi gözüküyor. Adam geliyor bilgisayar konusu açıyor, oyun konusu açıyor. Kimse de şikayet etmiyor. Küfür yazıyor, kısaltarak kullanıyor kimse de şikayet etmiyor. Ben elimden geldiğince gördüğüm her konuyu şikayet ediyorum ve aynı davranışı sizden de rica ediyorum. Hastalıkla ilgili ciddi bir konu açılıyor çocuğun teki gelip aynısı arkadaşıma oldu dün toprağa verdik diyor. Buna hala gülen olduğunu sanmıyorum. Yerli yersiz kullanılan replikleri, yanlış yere açılan konuları, kısaltma ya da amacı ne olursa olsun kullanılan küfürleri, hakaretleri şikayet etmenizi rica ediyorum sizden. Eğer bu davranışta bulunan insanlara prim vermezsek konu dışı o eski haline dönebilir.

. Biri size laf mı attı? Üslubunu ya da hitap tarzını sevmediğiniz bir mesaj mı attı? Cevap vermek ya da laf sokmak yerine direkt şikayet edin. Şahsen ben öyle yapıyorum ve yöneticiler bu şikayetleri aşırı titizlikle inceliyor. Daha şikayet edip de bakılmayan, işlem görmeyen bir mesaj olduğunu görmedim ben.

. Aynı zamanda bazı üyeler neden ceza alacağını bile bile hala küfürlü mesajlar atıp, yanlış yere konular açıyor buna da akıl sır erdirebilmiş değilim doğrusu..

diyor Ocak 2011 üyesi.
    Sen eski konu dışı'nı nereden biliyorsun da...

daha önce başka nickle kullanıcı olmuş olamaz mı ?

Olabilir, fakat o fake üyeliğe giriyor. Yeni üyelikleri de süresiz banlanıyor.

süresiz ban yediyse yeni bir nick almak neden fake olsun ?

Alamıyor. Forum kuralları öyle.
    Forum o nick'i değil, o kullanıcıyı forumdan uzaklaştırıyor. Aynı adamın foruma geri dönmesi de fake üyelik gibi değerlendiriliyor.

göster o kuralı bana ?

bu uyeliginde telefon numaran kayıtlı diyelim ve sınırsız çizildiğini varsayalım. yeni bir üyelik almaya çalıştıgında o telefon numarasını girersen kabul etmiyor sistem. bu banlanan üyelerin geri gelmemesi için yapılıyor. bir yerlerde yazıyordu bu rukal ama nerde okuduğumu hatırlamıyorum. üye olma sayfasında olabilir

• birde senin açtığın konulara bakalım;
    senin deyiminle "TROLL" konu
    http://forum.donanimhaber.com/m_58955372/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58955372

dün açtığın konu "hiçbirinizin nickini beğenmiyorum"
    heralde silindi, bulamadım

bunları bırak yaş en fazla x dir hepiniz eziksiniz, hiçbiriniz benim kadar iyi değilsiniz gibi tavırların cidden çok itici. gerçi çevremde senin gibi insan çok vardı. bir kaç yıla geçer diye düşünüyorum. sonuçta en fazla 18 yaşındasın
    http://forum.donanimhaber.com/m_58675317/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58675317
    ayrıca yaş yarıştırma olaylarını saçma bulmuyor değilim. misal "sen 17 yaşındasın ben 20, sen sus liseli" gibi şeyler. tamam zamane gençleri saçma şeyler yapıyor. hiç olmazsa çoğu öyle ama ne olursa olsun boyle kucumsemek yanlıs

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.