Şimdi Ara

Bir daha servise gideni .............. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
6.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

İstanbul İkitelli Hyundai Aşiyan

teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Araç 2010 Ford Focus ; İlk bakım

Yağ Filtresi
    Polen Filtresi
    Hava Filtresi
    Yağ
    Bujiler

Toplam 120 Tl + 30 tl işçilik = 150 TL

Servise bugüne kadar aracımı kesinlikle vermedim.. Sırf garanti olayı var diye 150 liralık bakımı 300-400 liraya yaptırmam.

Gidin dışardan alın malzemelerinizi,sanayide güvendiğiniz bir ustayada yaptırın,bunu bilir bunu söylerim.

Evet. Sonra da ikinci el araba alırken yetkili servisten sorgulama yaptırırsın. Değil mi?

Hayır yaptırmam.

Sen gitmeye devam et Yetkili servise.. Sana bir güzel geçirsinler.

Arabada Mercedes olsa anlarım yetkili servise götürülürde 20 bin liralık Daciayı yetkili servise götürende hiç akıl mantık aramam ben zaten.

Hadi ordan. Sana mı soracam nereye götüreceğimi. Sen mi veriyorsun parasını da ukala ukala konuşuyorsun. Sanane. Sen önce uslubuna dikkat et. Ne demek geçirmek filan. Galiba kuyruk acın var. Terbiyesizleşme. Akıl mantık arama. Sana düşmedi. 20 bin liralık Dacia'yı da götürürüm servise. 300 TL lik bisikleti de götürürüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topaz42 -- 16 Şubat 2012; 0:56:46 >

• yetkili servis veya özel servis,hatta usta.
    işi bilmesi kadar insanlığıda önemli.müşteri kazık yemediğine enayi yerine konmadığına kanaat getirirse içi rahat olur.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yağ Filtresi
    Polen Filtresi
    Hava Filtresi
    Yağ
    Bujiler

Servise bugüne kadar aracımı kesinlikle vermedim.. Sırf garanti olayı var diye 150 liralık bakımı 300-400 liraya yaptırmam.

Gidin dışardan alın malzemelerinizi,sanayide güvendiğiniz bir ustayada yaptırın,bunu bilir bunu söylerim.

Evet. Sonra da ikinci el araba alırken yetkili servisten sorgulama yaptırırsın. Değil mi?

Hayır yaptırmam.

Arabada Mercedes olsa anlarım yetkili servise götürülürde 20 bin liralık Daciayı yetkili servise götürende hiç akıl mantık aramam ben zaten.

Hadi ordan. Sana mı soracam nereye götüreceğimi. Sen mi veriyorsun parasını da ukala ukala konuşuyorsun. Sanane. Sen önce uslubuna dikkat et. Ne demek geçirmek filan. Galiba kuyruk acın var. Terbiyesizleşme. Akıl mantık arama. Sana düşmedi. 20 bin liralık Dacia'yı da götürürüm servise. 300 TL lik bisikleti de götürürüm.

Ozaman bana

''Evet. Sonra da ikinci el araba alırken yetkili servisten sorgulama yaptırırsın. Değil mi? ''

deme hakkına sahip değilsin araba benim arabam.. Senmi veriyosun parasını ? Sanane ? Sanamı düştü ? Yaptırmıyorum serviste bakım bukadar basit.

Sen şimdi gidip aracın sis farı falan gibi eksik donanımlarınıda gider servise yaptırırsın 400-500 liraya sis farı taktırırsın ben gider aynı işi dışarıda yaptırırım 150 lira para öderim.

Sen önce Yetkili Servislerin çalışma mantığını anla,0 araba satışından para kazanmayıp Servisde parça değişiminden para kazandıklarını anla ondan sonra gel konuş.

Okey ? .)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 16 Şubat 2012; 10:50:10 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yağ Filtresi
    Polen Filtresi
    Hava Filtresi
    Yağ
    Bujiler

Hayır yaptırmam.

Ozaman bana

''Evet. Sonra da ikinci el araba alırken yetkili servisten sorgulama yaptırırsın. Değil mi? ''

deme hakkına sahip değilsin araba benim arabam.. Senmi veriyosun parasını ? Sanane ? Sanamı düştü ? Yaptırmıyorum serviste bakım bukadar basit.

Sen şimdi gidip aracın sis farı falan gibi eksik donanımlarınıda gider servise yaptırırsın 400-500 liraya sis farı taktırırsın ben gider aynı işi dışarıda yaptırırım 150 lira para öderim.

Sen önce Yetkili Servislerin çalışma mantığını anla,0 araba satışından para kazanmayıp Servisde parça değişiminden para kazandıklarını anla ondan sonra gel konuş.

Okey ? .)

Ben sana arabanı neden yetkili servise götürmüyorsun dedim mi? Hayır. Bana ne. İstersen git bakkala tamir ettir. Ama sen beni 12000 liraya aldığım bir arabayı sürekli yetkili serviste yaptırıyorum diye akılsızlıkla niteliyorsun. Üstüne üstlük bir de geçirsnler gibi ifade kullanıyorsun.

Köşebaşı tamircisi geçireceğine yetkili servis geçirsin. Sen, 12000 liraya aldığım arabaya yetkili serviste 2000 TL masraf ettiğimi öğrenseydin heralde tabanca alıp peşime düşerdin. Öyle bir psikolojiye sahipsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Kusura bakmayın da biraz kaşınmışsınız. Fiat gibi bir arabadan anlayan iyi ustalar sanayide illa ki vardır -dualogic olmasına rağmen-

kime göstersem tanıdık ustalardan küfrediyor otomatik diye getirme olum şunu bana diye.
    iyice büyük masraf açar uğraştırır diye korktum ki dediğim gibi telefonda konuşulan fiyat ile uygulama çok farklı oldu
  • Sanayide tanıdığım bir çok usta geçmişinde yetkilide çalışmış ve artık kendi işyerinin sahibi olmuştur. .
    Sanayide en sevdiğim şey direk liftin altında adamın yanında olaya müdahil oluyorsun. Ancak yetkili servislerin bir çoğunda aracı içeriye alıyorlar sizi bekleme odasına alıyorlar içeride nasıl yaptı, ne yaptı , kim yaptı hak getire... Gencecik delikanlılar bir çoğu aklı uzuvunda iş yapıyor. Bilgi çok az danışman olanlar dahil. Türkiye de bir çok işte olduğu gibi yetkili servisler de de aslında çok yetersiz işler yapılıyor. Senelerce aracı servise götürdüm hemde renonun kendi servisi MAİS e. Ama anlamsız olduğunu tamamen söğüşleme üzerine kurulu düzen olduğunu anladım . Garanti yoksa hiç gerek yok benim açımdan.

Ancak iyi bir tanıdık ustanız yoksa kesinlikle yetkiliye gidin çünkü esnaf olmayan çok insan var ortalıkta.
  • Servisler arada böyle yaparlar sizde sikayet edin genel merkeze olay tatlıya bağlanır merak etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

Sanayide tanıdığım bir çok usta geçmişinde yetkilide çalışmış ve artık kendi işyerinin sahibi olmuştur. .
    Sanayide en sevdiğim şey direk liftin altında adamın yanında olaya müdahil oluyorsun. Ancak yetkili servislerin bir çoğunda aracı içeriye alıyorlar sizi bekleme odasına alıyorlar içeride nasıl yaptı, ne yaptı , kim yaptı hak getire... Gencecik delikanlılar bir çoğu aklı uzuvunda iş yapıyor. Bilgi çok az danışman olanlar dahil. Türkiye de bir çok işte olduğu gibi yetkili servisler de de aslında çok yetersiz işler yapılıyor. Senelerce aracı servise götürdüm hemde renonun kendi servisi MAİS e. Ama anlamsız olduğunu tamamen söğüşleme üzerine kurulu düzen olduğunu anladım . Garanti yoksa hiç gerek yok benim açımdan.

Ancak iyi bir tanıdık ustanız yoksa kesinlikle yetkiliye gidin çünkü esnaf olmayan çok insan var ortalıkta.

Sürekli yetkili servise götürürüm. Her götürmemden sonra da Renault Mais müşteri hizmetlerinden aranırım. Benimle 5 dakika konuşurlar telefonda yapılan işlerle ilgili. Hatta bir keresinde şunu sordular:

Aracınızı yetkili servise teslim ederken araç kabuldeki personel aracınızı kontrol ederek mi teslim alıyor?

Cevap: Hayır.

Ve bundan sonraki ilk yetkili servise gittiğimde aracı teslim ederken her tarafını kontrol ettiler. Yani ufacık bir şikayet yerini bulmuş. Eksiklik giderilmiş.

Ben kendi adıma, yetkili servisten memnunum. Sürekli olarak Bağdatlılar'a götürürüm.

• 2001 model polo araba vardı bende sattım polen filtresi hava filtresi ve yağ değişimi için 400 tl fiyat çıkardılar bende yaptırmadım gittim ikitelli organize sanayide iyi bir usta buldum 150 tl ye yaptırdım :)
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Dualogic (robot yada her ne ise arızası ) yaşıyanlara;
    ROBOT tamirini yaparak kabusa dönüşen Pandamın, eski hareketliliğine kavuştuğunu görmek bana çok iyi geldi.
    T
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.