Şimdi Ara

Bir daha gondola asla binmem Allah korudu beni (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
3
Favori
4.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • holiganx61 kullanıcısına yanıt
    Yenimahalledeki fuarda hocam aynen

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reaglew








  • Gondola 3 kez bindim .Üçünde de en uca oturdum.O uçta hemen başının üstünde yatay bir demir var.Oraya tutunuyordum .Eğer o demire tutunmasaydım ben de kalpten giderdim.Tutunmama rağmen düşecekmişim gibi hissettim başta.İnsan öleceğini hissediyor bi an O en uç koltuklar dışında yukarda tutunma yeri yok.Sadece dizinin üstünde demir barlar var.Onlar da dik konuma gelindiğinde pek güvende hissettirmez sanırım.Sırf o tepedeki demire tutunabilmek için yine uç tarafa otururum.Yoksa binilmez o merete.
  • aterikasedi kullanıcısına yanıt
    Valla artık bana para verseniz de binmem artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bende bindigimde kalbim duracakmis gibi oluyor nefesim kesiliyor bagiramiyorum bile ölecegim saniyorum adamlar köklüyorlar daha da . Yalnız hala neden kalbim duracakmis gibi hissettigimi ve nefesimin durma noktasina geldigini çözemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emin ol gondolda tutunmasan dahi düşmezsin. Az biraz kalça-koltuk teması kesilir bir anlığına ama merkezkaç kuvvetinden ötürü düşmen imkansız. O yüzden hiçbir gondolda kemer yoktur.
  • Ben küçükler için yapılmışına binememiştim İnsanın karnı bi acayip oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam aksine en rahat yerdir en uçlar. öndeki demirden değil üstteki demirden tutulur
  • Tuzla marina açılmış. Kocaman bir roller coaster yapılıyo. Bitek hayatımda ona binmedim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yıl önce binmiştim , düşecem korkusuyla kendimi o kadar kasmıştım ki , bacağıma kramp girmişti ağbiiiiiiiiiii grampp gerdiii gırampp gerdii ağbiiii diye bağırmaktan sesim kısılmıştı
  • ayaga mi kalkiyomusuz bi kac defa bindim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya manyak misiniz adam sallamıs lan resmen sanki tek uca oturan sensin.korkudan olüyomuşsun az daha gelip guvenlik önlemi yoktu o yoktu bu yoktur bal gibi korkmussun işte :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aga ben kucukken atlara binerdim. 360 derece donerdik. at sallanirdi boyle.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk kez lise 1 de okuldan kaçıp arkadaşlarla binmiştik.Artislik yapacağız ya en uca oturduk bir de.Gondol yukarı kalktıkça abartmıyorum en az yarım metre toto yerden kesiliyordu,ellerimle demiri sıkmaktan artık terlemiş tutamıyordum artık kesin düşücem bu sefer diyordum.Hayatımın en zor 3 dk sıydı.Yeni yeni küfürler türetmiştim.O gün yemin ettim bir daha binmemeye.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OsmanlıSoylusu

    uzun boylu arkadaşlara tavsiye etmem kesinlikle binmeyin,ileri doğru değilde geriye doğru yukarı çıkınca ayaklarınız demire dayanıp tüm vücut aşşağıya bakıyor düşcek gibi oluyorsunuz,heyecanla alakası yok insanı ölüm korkusu sarıyor,saçma sapan bir icaat,kamikaze ye binin bence o çok daha heycanlı ve güvenlik açısından sıkıntı olmuyor,hiç değilse öbür dünyaya tek gitmek yerine toplu bir şekilde gidersiniz :D



    Geçen sene kamikaze denilen kafesli 360 derece dönen şeye bindim. Bindiğim yer İzmit Kocaeli fuarıydı. Arkadaşla bindik önümüzdeki siyah şeyi indirip onun da durması için demiri sabitlediler sonra da kafesi kapattılar. tam başladı önümdeki demire tutunayım derken şak diye demir yerinden çıktı. Haliyle üstümüzdeki siyah şey de havaya kalktı. Hiç bir emniyet kalmadı yani. Kenarlara tutunmaktan kol kası yaptım. nasıl bağırıyoruz durdurun açıldı diye sonra durdurdular hemen . indiğimizde demirle siz oynamışsınızdır o yüzden açılmıştır diye utanmadan söylendiler .Hem suçlu hem güçlü yani. Siz siz olun asla böyle şeylere binmeyin. Hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçti diyorlardı da yalan gelirdi harbiden de oldu . Normalde o aletlere bakım, kontrol vs. yapılması gerekiyormuş belli zamanlarda. Ama onlar sadece bir sıkıntı yaşadıklarında baktırıyorlarmış. Resmen ölüm makineleri hepsi...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cosmic Love

    Emin ol gondolda tutunmasan dahi düşmezsin. Az biraz kalça-koltuk teması kesilir bir anlığına ama merkezkaç kuvvetinden ötürü düşmen imkansız. O yüzden hiçbir gondolda kemer yoktur.

    Dostum merkezkaç için tam tur atması gerek. Havaya kalkınca duruyor orada kuvvet seni yukarı itiyor tutunamazsan gidiyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke ateist olsaydın
  • Benide zeus korudu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafa üstü çakılıp ölsen millet gondoldan düşüp öldü diye gülerlan binmeyin öyle şeylere
  • ben gondola binmedim de gokartta çok acayip bi olay yaşadım.
    geçenlerde arkadaşla,gokarta gidelim dedik,bir tane avmnin gokartına gittik(avm gokartları idare eder düzeyde oluyor zaten)
    neyse,arkadaşım boşver binmeyelim,çok tehlikeli diye tutturdu,ben de dedim ne olacak diyerek zar zor ikna ettim 10dakika için bi 40 dakika bekledik.
    araca bindim ben,fren gevşek biraz.çoğu gokartta öyle zaten,ben de dedim boşver ne olacak. 1-2 tur attım frene basıyorum,araç gidiyor.durdurmak için fena köklemek lazım.işte ben de sıkıldım gaza kökledim,bir tane viraj vardı freni kökledim,ve fren koptu!o taraftada arkadaşım kaza yapmış,ona çarparsam yaralanabiliriz,manevra gibi bir şey yaptım,lastiklere çarptım. bişi olmadı,ancak adamlara biraz laf ettim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.