Şimdi Ara

Bir daha Deichman'dan asla ayakkabı falan almayacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene kışın bir bot aldım.Almaz olaydım. Ayakkabı hem defolu hem de su geçiriyor.Baştan aşağı ofsayt. 85 liram çöpe gitti. 6 aylık garantisi varmış.Adamlardaki uyanıklığa bak.Biz de enayiyiz ya. Ayakkabı defolu çıktı.Kışın başında almıştım geçen sene.Ayakkabının içinde çukurluklar var.Ayağımı her yere bastığımda topuğuma ağrı geliyordu. O bölge su topluyordu ve yara oluyordu.İki ayakkabı da aynı şekilde sorunluydu. Ayaklarım mahvoldu onlar yüzünden.2 hafta sonra gittim konuştum 1 hafta sonra da garantiye verdim. 1 ay sonra geri gönderdiler yapılmamış bir şekilde ve kış , kar bittikten sonra. Bu sene kış başlayınca tekrar giydim ayakkabıları.Aynı sorun devam ediyor.Ve ürünün garantisi de bitti.Abim de deichman'dan ayakkabı almıştı.Ona durumumu anlatınca , o da aynı şeyleri yaşadığından bahsetti.Ayakkabı defolu ve su geçiriyor. Bir daha asla deichman'dan ayakkabı almayacağım.Hakkımı da helal etmiyorum.

• Komcero bot aldim 80 liraya toptan fiyata normal fiyati 200/250 lira %100 el yapimi deri sapa saglam giyiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crysiz

Komcero bot aldim 80 liraya toptan fiyata normal fiyati 200/250 lira %100 el yapimi deri sapa saglam giyiyorum

Saol ya bu yorumunla daha da mutlu oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxkingdom -- 17 Aralık 2016; 0:38:53 >
  • 85 liralık bot su geçirir zaten kardeşim. Ben flo dan 140 liraya aldım askeri bot gibi 3 yıldır giyiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxkingdom

quote:

Orijinalden alıntı: Crysiz

Komcero bot aldim 80 liraya toptan fiyata normal fiyati 200/250 lira %100 el yapimi deri sapa saglam giyiyorum

Saol ya bu yorumunla daha da mutlu oldum

pardon hocam sizin adiniza uzuldum kar kista geldi o botla idare edilmez haram olsun o para onlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

85 liralık bot su geçirir zaten kardeşim. Ben flo dan 140 liraya aldım askeri bot gibi 3 yıldır giyiyorum.

Sadece su geçirmesi ile alakalı değil sorun. Ayakkabı defolu diyorum.Yazıyı tam okumadın galiba. Ayakkabının içinde çukurluklar var diyorum.Yere her bastığında topuğun ağrıyor ve kısa zamanda yara oluyor , su topluyor.Ayaklarım mahvoldu diyorum.Okumadan yorum yapmayın.
  • Ben Ayakkabı ve Bot alırken eğer fabrikasyon alacaksam Ziya'dan alırım.

Ama daha çok el yapımı tercih ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • markası ne botun ?
  • Ne hakkı reis yaradan sormicak mi sen atayiz değil miydin diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erich Fromm

Ne hakkı reis yaradan sormicak mi sen atayiz değil miydin diye

Ateist değilim.Deistim. İkisi farklı şeyler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.