Şimdi Ara

bir çıkış yolu yok ve artık dayanılmayacak gibiyse ve kişi intihar ederse yine günah olur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar diyelim birinin çok fazla derdi var ve artık işin içinden çıkamıyor. hep bunu merak etmişimdir. bu durumlarda intihar yine mi Tanrı tarafından cezalandırılır.

• anlat bakalım kimler üzdü seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Once bi derdini anlat da

• hiç kaçarı yok.her türlü büyük günah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geride bıraktığın kimse yoksa atla gitsin
    Yada banka neyim soy cete yap olmadı hapsanede akarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati1919 -- 26 Ocak 2015; 22:34:49 >
  • Allah kimseyi kaldıramayacağı yükün altına sokmaz.
  • tanrıdan tanrıya değişiyor. Allah ne olursa olsun intiharı yasaklamış ki zaten kaldıramayacağın bir yukde yuklenmez sana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bununla ilgili istisnalar var diye hatırlıyorum. Araf giriyor işin içine. Araştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ludwik -- 26 Ocak 2015; 22:48:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Go to Hell.

• ne gerek var kardeşim intihara arkanda bırakanlar sürekli üzülecekmi sanıyorun 40 kın çıktımı unutulur gider bayramdan bayaramada rolanti bişe olursun önemli olan dik durup yaşamak bırak ölümüde düşünme nereden gelirse gelsin
  • İntihar çok komik bi şey bana göre her ne sebeple olursa olsun bu şu demektir aslında ben o kadar aciz bir insanım ki şu saçma sapan şeylerle mücadele edemediğim için hayatıma son veriyorum.
    Bunun yerine oturup çıkış yolu arayın, zor gibi görünen her şeyin çözümü mevcut bakış açınızı değiştirmeniz yeterli sadece.
  • Allah insanı kaldıramayacağından büyük durumlardan dolayı suçlamaz. zor durumda kalınca domuz eti yiyebilir , ölüm tehtidi altında Allahı inkar edebilir , dayanamayacağın sıkıntılardan dolayı intihar edebilirsin. Bunlar içinde bulunduğun duruma göre değerlendirilir . başka sorun varsa sor. diyanet işleri başkanıyım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.