arkadaşlar geçen bizim evde bi böcek gördüm geçen yılda görmüştüm bundan böyle silindir biçiminde uzun biraz arkasındada 3 tane uzun ince teli var ve duvarın içine giriyor gördüğüm kadarıyla. öldürmüyorum evrimini izlemek istiyorum her geçen gün irileşiyor ama genede küçük bunun ne tür bir böcek olduğunu bilen varsa lütfen yazsın,şimdiden teşekkürler (genelde banyo ve mutfakta gördüm)
HAMAM BÖCEĞİ IYYYYYYYYYYYYYY
quote:
Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA
quote:
Orjinalden alıntı: eggy13
+1
quote:
Orijinalden alıntı: KinGEagLE
quote:
Orjinalden alıntı: eggy13
+1
Alıntıları Göster
fotosunu çek yaw. meşhr olsun hayvan... hatta DH olarak hep beraber büyütelim onu...
quote:
Orijinalden alıntı: Plenus
fotosunu çek yaw. meşhr olsun hayvan... hatta DH olarak hep beraber büyütelim onu...
Alıntıları Göster
yok abi hamam böceği gibi değil ya uzun böyle garip bişey
quote:
Orijinalden alıntı: Zed The Rapist
yok abi hamam böceği gibi değil ya uzun böyle garip bişey
arkadaşlar geçen bizim evde bi böcek gördüm geçen yılda görmüştüm bundan böyle silindir biçiminde uzun biraz arkasındada 3 tane uzun ince teli var ve duvarın içine giriyor gördüğüm kadarıyla. öldürmüyorum evrimini izlemek istiyorum her geçen gün irileşiyor ama genede küçük bunun ne tür bir böcek olduğunu bilen varsa lütfen yazsın,şimdiden teşekkürler (genelde banyo ve mutfakta gördüm)
Evrim geçiriyor ve her geçen gün büyüyorsa kendine dikkat et dostum.
quote:
Orijinalden alıntı: eeemre
quote:
Orjinalden alıntı: Zed The Rapist
Evrim geçiriyor ve her geçen gün büyüyorsa kendine dikkat et dostum.