Şimdi Ara

Bir Bilgisayarı iki Bilgisayar yapma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar oğlum laptopumda oyun oynuyor bir monitör alsam laptopa HDMI ile bağlasam ayrı klavye ve mouse ile oğlum oyun oynasa (Minecraft oynuyor) bende laptoptan internette gezsem böyle bir şey mümkünmüdür?

Birde ekran çözünürlüğüm 1366x768 monitör alırken bu çözünürlükte mi? satın almalıyım misal 1920x1080 çözünürlük çalıştırırmı?

Teşekkürler

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lsengul -- 3 Eylül 2018; 10:24:14 >

• söylediğiniz şey sanallaştırma ve basit bir işlem değil.
  • CRhackSH kullanıcısına yanıt
    Olur mu bilmiyorum ama ekran ayarlarında ekranı genişlet yada iki monitör şeklinde tanımlasak sizce olur mu? Peki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lsengul

Olur mu bilmiyorum ama ekran ayarlarında ekranı genişlet yada iki monitör şeklinde tanımlasak sizce olur mu? Peki
    yok olmaz
    Peki ilk mesajda da yazmıştım laptopu 1366x768 çözünürlükte kullanıyorum ekstra monitör alsam özelliği illaki 1366x768 mi olması gerekli misal 1920x1080 olabilir mi? Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: lsengul

Peki ilk mesajda da yazmıştım laptopu 1366x768 çözünürlükte kullanıyorum ekstra monitör alsam özelliği illaki 1366x768 mi olması gerekli misal 1920x1080 olabilir mi? Teşekkürler
    orda yazan değerler monitörün sağladığı maximum çözünürlüktür. bu sebeple herhangi bir sıkıntı olmaz. ancak laptop un görüntü çıkışları ile alacağınız monitörün girişleri uyumlu olursa ilave parça vs. ile uğraşmanız gerekmez, sizin için daha kolay olur.
  • En mantıklısı çocuğa tablet almak aslında ama ne yazık ki ben bunu çok önermiyorum. Çünkü bu tarz cihazlar çocuğu asosyalleştiriyor :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Yanlış bilmiyorsam laptoplarin görüntü formatı 16:9 alacağım ekranın da kare değilde 16:9 şeklinde olması mı gerekir? Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim

• MorBere M kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısınız bende mümkün mertebe az kullandirmaya çalışıyorum fakat tüm arkadaşları da oyun kafasında olduğu için bazen frenleyemiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.